Virtualizacija u Windows 8

poruka: 37
|
čitano: 4.746
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Virtualizacija u Windows 8".
16 godina

Nikad me pretjerano nisu uzbuđivali ti alati za virtualizaciju...

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Virtualizacija u Windows 8
BlackMoon kaže...

Virtualke su mrak jer se citav disk nalazi u jednom fileu koji se vrlo lako kopira kam oces, a moze se i migrirati na HDD. Medjutim, ono sto je super su snapshotovi. Evo, ja vrtim par virtualiki na serveru i na svakoj sam napravil snapshot kada sam sve gore podignul. Ako se nesto zblesne, npr virus ili neki update, jednostavno se napravi revert na prethodnu verziju. Sve traje par sekundi i idemo dalje koda se nista nije dogodilo.

16 godina

Bezveze...

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
neaktivan

Mozes dati neki kvalitetniji argument osim "bezveze"? Ovako ispada da pokusavas trollati.

17 godina
Ne, on jednostavno nema potrebu za virtualkama, niti zna koliko nekima znace. Sad opet tvrditi da je to bzvz jer on nema potrebu za tim je opet malo bahato
I am creationist. I believe man created god.

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Drazen kaže...
BlackMoon kaže...

Virtualke su mrak jer se citav disk nalazi u jednom fileu koji se vrlo lako kopira kam oces, a moze se i migrirati na HDD. Medjutim, ono sto je super su snapshotovi. Evo, ja vrtim par virtualiki na serveru i na svakoj sam napravil snapshot kada sam sve gore podignul. Ako se nesto zblesne, npr virus ili neki update, jednostavno se napravi revert na prethodnu verziju. Sve traje par sekundi i idemo dalje koda se nista nije dogodilo.

samo pripazi koji se servisi vrte na serverima na kojima radiš snapshotove

kod mene normalno radi.....
15 godina
neaktivan
Drazen kaže...
BlackMoon kaže...

Samo jedna vrlo važna napomena: snapshot-ovi nisu zamjena za backup, nego je njihova namjena brzi rollback. I to bi trebalo biti samo za "prvu ruku" (čitaj: ako nemaš neki pametniji komad softvera za rollback, a treba ti ta mogućnost).

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice