Nije velika cijena. Steta sto rezolucija nije full hd.
Jel netko zna kolko dugo traje u njemu zarulja ili nesto sta god da ima unutra ( kolko sati radi) ?
Jel netko zna kolko dugo traje u njemu zarulja ili nesto sta god da ima unutra ( kolko sati radi) ?
Ako je u ECO nacinu 6000 sati, onda je u normalnom nacinu vjerojatno 3000 ili 4000 sati. Ali nitko ne kaze da ona nemre i prije pregoriti ;)
Ako je u ECO nacinu 6000 sati, onda je u normalnom nacinu vjerojatno 3000 ili 4000 sati. Ali nitko ne kaze da ona nemre i prije pregoriti ;)
a kolko dode jedna?
Pa pošto koristi standardnu lampu ko i vecina, a ne LED. Onda je prosjek 2.000 radnih sati u standard ili 3.000 u ECO/Whisper modu.
Tako da stime dobivas ovo sta je Nailer rekao, tu negdje.
Makar razlika na Viewsonicovim projektorima u ECO modu i obicnom radu nije velika, smanjenje same kvalitete slike u odnosu boja i svjetline jedva vidljivih 6 do 7%
di to ima za kupit kod nas?
a kolko dode jedna?
Kako kod kojeg proizvodjaca... uglavnom 2000kn do 3000kn.
Tako da stime dobivas ovo sta je Nailer rekao, tu negdje.
Makar razlika na Viewsonicovim projektorima u ECO modu i obicnom radu nije velika, smanjenje same kvalitete slike u odnosu boja i svjetline jedva vidljivih 6 do 7%
Ma ja sam mislio prije godinu dana kupit projektor i dosao do jednostavne racunice da mi se to ne isplati.. radije investiram u kvalitetni LCD ili Plazma TV oko 107 cm i uzivam bez straha da ce mi roknut zarulja :D A dijagonale od dva metra i vise mi ne trebaju.. sve to fora... ali...
Kontaktiraj firmu PROAXIS zastupnike za Viewsonic u RH, oni bi trebali imat! Ako je doslo uopce jos na Europsko trziste :)
hvala