ViewSonic za 3D

poruka: 10
|
čitano: 3.013
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "ViewSonic za 3D".
18 godina
neaktivan
ViewSonic za 3D

Nije velika cijena. Steta sto rezolucija nije full hd.

Jel netko zna kolko dugo traje u njemu zarulja ili nesto sta god da ima unutra ( kolko sati radi) ?

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: ViewSonic za 3D
nailer kaže...

Jel netko zna kolko dugo traje u njemu zarulja ili nesto sta god da ima unutra ( kolko sati radi) ?

Ako je u ECO nacinu 6000 sati, onda je u normalnom nacinu vjerojatno 3000 ili 4000 sati. Ali nitko ne kaze da ona nemre i prije pregoriti ;)

18 godina
neaktivan
infinityzg kaže...
nailer kaže...

Ako je u ECO nacinu 6000 sati, onda je u normalnom nacinu vjerojatno 3000 ili 4000 sati. Ali nitko ne kaze da ona nemre i prije pregoriti ;)

a kolko dode jedna?

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
16 godina
neaktivan
ViewSonic za 3D

Pa pošto koristi standardnu lampu ko i vecina, a ne LED. Onda je prosjek 2.000 radnih sati u standard ili 3.000 u ECO/Whisper modu.

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
ViewSonic za 3D

Tako da stime dobivas ovo sta je Nailer rekao, tu negdje.

Makar razlika na Viewsonicovim projektorima u ECO modu i obicnom radu nije velika, smanjenje same kvalitete slike u odnosu boja i svjetline jedva vidljivih 6 do 7%

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ViewSonic za 3D

di to ima za kupit kod nas?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nailer kaže...
infinityzg kaže...
nailer kaže...

a kolko dode jedna?

Kako kod kojeg proizvodjaca... uglavnom 2000kn do 3000kn.

17 godina
neaktivan
Mislim-ne kaže...

Tako da stime dobivas ovo sta je Nailer rekao, tu negdje.

Makar razlika na Viewsonicovim projektorima u ECO modu i obicnom radu nije velika, smanjenje same kvalitete slike u odnosu boja i svjetline jedva vidljivih 6 do 7%

Ma ja sam mislio prije godinu dana kupit projektor i dosao do jednostavne racunice da mi se to ne isplati.. radije investiram u kvalitetni LCD ili Plazma TV oko 107 cm i uzivam bez straha da ce mi roknut zarulja :D A dijagonale od dva metra i vise mi ne trebaju.. sve to fora... ali...

16 godina
neaktivan
ViewSonic za 3D

Kontaktiraj firmu PROAXIS zastupnike za Viewsonic u RH, oni bi trebali imat! Ako je doslo uopce jos na Europsko trziste :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ViewSonic za 3D

hvala

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice