Većina nikad čula za Windowse 8

poruka: 16
|
čitano: 3.512
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Većina nikad čula za Windowse 8".
15 godina

A da li je tim ljudima postavljeno potpitanje za Windowse 7, XP i slično?

12 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Gledao sam sinoć NBA utakmicu Miami vs. Boston i kako ameri imaju više reklama nego same tekme malo sam pratio koliko je tko imao reklama. Pobjednik u reklamama je bio Samsung s reklamom za Note II, zatim Apple s reklamom za MacBook Pro i Microsoft posljednji s dvije kratke reklamice za W8. Gdje oni bacaju pare na reklame da mi je znati.

Moj PC  
7 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

To su Linuxaši koji se prave blesavi {#}

39 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

To je normalno, ja mislim u mojoj kući da nitko osim mene nema pojma da postoje Win 8. Ali tako ni ja nemam pojma o onim sapunjarama šta se vrte po TV-u od jutra do mraka.

29 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Većina nikad čula za Windowse 8
Anubis22 kaže...

Gledao sam sinoć NBA utakmicu Miami vs. Boston i kako ameri imaju više reklama nego same tekme malo sam pratio koliko je tko imao reklama. Pobjednik u reklamama je bio Samsung s reklamom za Note II, zatim Apple s reklamom za MacBook Pro i Microsoft posljednji s dvije kratke reklamice za W8. Gdje oni bacaju pare na reklame da mi je znati.

apple je vise odvratan sa reklamama,na foxu se konstantno vrte macbook(ci) i iphone(i) tak da se covjek zapita je li uistinu svijest koja na kraju odlucuje o kupnji ili podsvijest od silnih reklama sa kojekakvim tetama (nije da imam nesto protiv tetica {#}).Postavlja se pitanje sta gey covjeka natjera da kupi neki uredjaj ako nisu tete,posto muskarci u informativnoj industriji i nisu neki jak simbol seksipila?

18 godina
protjeran
A isusa ti koja sića samo za reklamu: 15 milijardi dolara ... eto o čemu ja cijelo vrijeme pričam. Za te pare mogli su lansirat raketu na Mjesec, a ne prodavat nam maglu.
17 godina
memulica kaže...
A isusa ti koja sića samo za reklamu: 15 milijardi dolara ... eto o čemu ja cijelo vrijeme pričam. Za te pare mogli su lansirat raketu na Mjesec, a ne prodavat nam maglu.

Nisam siguran je li ovo greška ili ne, ali mislim da je riječ o 1,5 milijardi dolara, ako me sjećanje ne vara na neku prošlu vijest o Microsoftovom reklamiranju.

13 godina
neaktivan
Envy kaže...
memulica kaže...

Nisam siguran je li ovo greška ili ne, ali mislim da je riječ o 1,5 milijardi dolara, ako me sjećanje ne vara na neku prošlu vijest o Microsoftovom reklamiranju.

U pravu si, nije rijec o 15 milijardi dolara vec je ocito autor zaboravio staviti zarez izmedju 1 i 5. znaci rjec je o 1,5 milijardi do 1,8 milijardi dolara za reklame koje se odnose na windows 8

16 godina
neaktivan

A Bože i ja kada sam skužio RTM osmicu 13.8. i instalirao je rekao sam to svojoj hanumi koja nema pojma o kompu.... osmica? Pa po gradu vidim reklame za sedmicu.... Žena isto nikad čula jbga nismo svi u tome ja recimo nemam pojma koji je mac zadnji niti koji je linux zadnji jer me ne zanimaju. Dakle ništa čudno. :)

bug caruje, um klade valja
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.10.2012 19:14 (Oldy).

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja nikad nisam "čuo" za  osmicu ali sam pročitao na internetu ;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.10.2012 20:05 (alexspalato).

3 0 hvala 0
17 godina
memulica kaže...

-tipfeler.. razumljiv s tim cirframa (nama običnim smrtnicima je zapravo svejdno gdje je zarez u takvoj cifri).

-1.5milijardi (spominju se 2milijarde)

-sama ankreta je dokaz svemogućnosti statistike, kao i (realnije) same potrebe (anketiranih osoba) da znaju uopće što je OS. Neki ameri nikad nisu čuli npr FIFA, Croatia (koja btw graniči s Irakom, tamo gdje ratuju blizu kine).. i žive sretno dok ih Sandy ne odnese.

-jednako je (anketa-statistički podatak) dokaz kako novinari naprosto ne mogu bez takvih anketa, istraživanja i procjena, dal JP Morgan, ili naš (Šiljo) burzovni trećeredac.. sve ih zanima i sve zaslužuje headline font size 48... -zapravo, sporedno. Kao i sam OS kojeg ću produkcijski vjerojatno koristiti tek za cca godinu-dvije, ovisi, SP1 ili R2.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.10.2012 20:15 (ihush).
17 godina

Awkward moment kad Microsoft može potrošit više na reklamnu kampanju nego tvoja država na školstvo, zdravstvo i autoceste zajedno {#}

http://msacademic.hr/ - Ne gubi vrijeme guglajući o prilikama koje učenicima i studentima nudi Microsoft, ovdje je sve što ti treba! Ako sad nemaš vremena, msacademic.hr je tu i sutra :)
Moj PC  
12 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Kada sam svojoj ženi spomenuo osmicu, rekla je da zna i da je ne zanima jer osmica vozi na Mihaljevac i dugo se čeka.

9 1 hvala 1
13 godina
neaktivan

Neznam šta je tu čudno, večina kupaca u svijetu kad kupuje komp nesastavlja ih po komponentama nego kupi gotova brandirana računala sa OS, i samo znaju da su to windowsi.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Trebali su ih pitati i da li su ikad culi za za Linux i OS X opcenito, rezultati bi bili vjerojatno i lošiji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CTN962 kaže...

Kada sam svojoj ženi spomenuo osmicu, rekla je da zna i da je ne zanima jer osmica vozi na Mihaljevac i dugo se čeka.

A eto moja je bar znala da govorim o Windowsima a ne o tramvajskoj liniji, tvoja je onda još gora..... :p

bug caruje, um klade valja
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice