Vazelin za CD/DVD-ove?

poruka: 9
|
čitano: 2.945
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Vazelin za CD/DVD-ove?".
16 godina
Vazelin za CD/DVD-ove?

na originale stavljati ovo nisam lud,imam preko dvjesto cd-a preskaču mi samo oni koje mi je brat satra ,a to je možda par komada,kad bih 

digao cd iz knjižnice bio bi sav izgreben,pa što ti ljudi s njima rade

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Vazelin za CD/DVD-ove?

koje sr*nje. a ostatak vazelina si natrpaš u pak i bend over da te mogu... :)

There's no SAVE GAME in real life!!!
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vazelin za CD/DVD-ove?

hahaha Drago jesi struja :D

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Vazelin za CD/DVD-ove?
isprobano i radi. CD Apsolute Dance 29, star 5-6 god, od prve ga je pokrenulo, sprzio sam ga na komp i vise mi netreba. Napokon korisna vijest.
18 godina
Vazelin za CD/DVD-ove?

meni je odavno palo napamet zasto ne naprave neku pastu da upopune ogrebotine, kad vidi ono, pa ta "pasta" odavno postoji Smijeh

www.stripovi.tk

0 0 hvala 0
18 godina
Vazelin za CD/DVD-ove?

Da, postoji, ima vec dugo setova za glancanje cd/dvd-a. Kod nas vjerojatno ima za kupiti od hame, flasica sa nekom tekucinom/pastom i krpica za glancanje. Sada, da li sljaka je druga prica.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Vazelin za CD/DVD-ove?

Baš i nje neka novost. Prije jedno petnaestak godina dobio sam savjet da protrljam Nivea kremom - i do danas nikada nije bilo neuspješno.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Vazelin za CD/DVD-ove?

Bas i ako morate spasavati podatke sa CD-a (valjda je raritet) onda nabavite si specijalni kit za tu namjenu a koji sadrzi specijalan brusni papir (ozbiljno) i specijalne politure sa razlicitim gradacijama.

Sve ovo naravno vazi ako je CD ogreban sa donje strane i nema kratere i nije ostecen reflektivni sloj [okrenuti prema izvoru svetlosti]

Sve u svemu, dosta naporan posao.

Ja sam ovako spasio kultni Audio CD RUN DMC-a "Raising Hell" (duboke ogrebotine). Bio je potpuno necitljiv a sada muku mi zadaje samo jedna traka koja ima cujna pucketanja ...valjda je otpao refleksni sloj

Inace, albume i ostalo imate u FLACU pa vec znate postupak   :)

A poet who reads his verse in public may have other nasty habits. Lazarus Long

1 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
Vazelin za CD/DVD-ove?

ima jos jedan pored nivee, a to je Kaladont...Radi savrseno,malo se utrlja na ogrebotinu i obrise suhom krpom...

[URL=http://www.neobux.com/?r=bobica257][IMG=http://images.neobux.com/imagens/banner/?u=bobica257&u3=3732154][/URL]

0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice