UŽIVO: Stiže iPhone 5!

poruka: 1.554
|
čitano: 184.534
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "UŽIVO: Stiže iPhone 5!".
16 godina
neaktivan
Re: UŽIVO: Stiže iPhone 5!
Psiho246 kaže...
Criss kaže...

WOW! U manje od 24 sata ova je vijest postala najčitanijom i najkomentiranijom na Bugu. Voljeli mi ili mrzili Apple, mora se priznat da je podigao dosta prašine.

Yep.

Slicno ko Jersey shore.

LOL!

Izgleda da onda ipak nismo ništa bolji od Amera, kao što su neki komentirali. :)

15 godina
neaktivan

Nemojte se zivcirat i prepirat. Sta vam je ljudi.

Ako je Apple kopirao(a bome je), sta vas zaboli, to njima kalja ugled, oni su ti koji non stop tuze za prava na bilo sta, a kopiraju da boli glava.

Jobs je u mladosti bio inovativan, ali je kasnije, zadnjih 5-8 godina poceo kaskat. I on je bio djubre, ali je bio zaista pametan covjek. A sad bez njega ce svako malo povecat ekran, ubacit jos mat detalja, nesto novo pod haubu i to objavit kao spektakl godine u cemu ce ih pratit BUG redakcija(cast Domagoju, on nije fanboy) i ostatak fanboyštva.

Tako da - suocite se, Apple je propao, ali ih njihovo zlo i prkos drze na zivotu. Sta je-tu je.

Tko se razumije u ista, normalno da ce kupit mobitel koji zeli i bolji je od iPhone-a, a tko zeli izgledat bogato, kul il sta vec ce kupit spomenuti mobitel.

Tako da, nema se svrhe prepirat, fanboyi ce jest zivce haterima, a ovu jadnu sacicu(NHF, naravno) realista nitko nece ni dozivljavat.

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

O čem ti pričaš?! Kakvo grebanje stakla drugi dan i kakvo škripanje kučišta?! Osobno posjedujem SGSII i evo nakon godinu dana radi kao i prvi dan kad sam ga uzeo, tj perfektno!

16 godina

Daj kratite citate, jeste normalni.

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

hahahaha, kako su samo inteligentni ! haha

15 godina
Nije isto kad netko dobije inspiraciju gledajuci brijaci aparat pa to primjeni u svojem dizajnu kompjutera ili mobitela koji postane superuspjesan iz vise razloga i kad netko dobije nalog od svojeg šefa da iskopira taj superuspjesan uredjaj istog tipa sto je vise moguce kako bi se okoristio na tudjoj slavi. Toliko o kopiranju.
Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
odjavljen

...

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || For what is living if you've already dead?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ezio nisi u pravu
i steve jobs je rekao da geniji kradu
dakle po njemu su u samsungu geniji
pa i jesu. ako su kopirali napravili su super posao, galaxijima prodaja ide odlicno.
to ti je kapitalizam. samsung je, iako je izgubio parnicu pravi pobjednik.

There are only two races on this planet-the intelligent and the stupid.
15 godina
Ezio kaže...
Nije isto kad netko dobije inspiraciju gledajuci brijaci aparat pa to primjeni u svojem dizajnu kompjutera ili mobitela koji postane superuspjesan iz vise razloga i kad netko dobije nalog od svojeg šefa da iskopira taj superuspjesan uredjaj istog tipa sto je vise moguce kako bi se okoristio na tudjoj slavi. Toliko o kopiranju.

Da li ti to hoćeš reći da je i izvornik kopije također kopija samo što nije kopija nečega iz svijeta mobitela. Ako si to htio reći onda ispada da je lopov tužio lopova što je ukrao već prije ukradeni dizajn.

Stručnjak za odmaganje...
16 godina
nikbkk kaže...
Šef kaže...
Opet je Apple poharao konkurenciju. Mislim da cu ga nabavit iz Amerike sto prije, dugo mi je cekat dok dođe kod nas

1. nadam se da se šališ

2. LTE ti neće raditi

Vidi se da ste novaci

Pa Šef nebi ni štapom kruške taknuo nešto od epla

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
Mitch kaže...

Vidi se da ste novaci

Pa Šef nebi ni štapom kruške taknuo nešto od epla

Ma tisi u krivu, Tnakir ga je navukao na tamnu stranu svojim iPadom.{#}

16 godina
apoteka kaže...
ezio nisi u pravu
i steve jobs je rekao da geniji kradu
dakle po njemu su u samsungu geniji
pa i jesu. ako su kopirali napravili su super posao, galaxijima prodaja ide odlicno.
to ti je kapitalizam. samsung je, iako je izgubio parnicu pravi pobjednik.

"Good artists copy, great artists steal"

To je inače Picassova izreka, koju je Steve Jobs koristio u vrijeme prvog Maca

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
17 godina
neaktivan
grzzi kaže...
pola toga što si nabrojao odradio je za njih MS ... bežično punjenje ... i nije neka fora obzirom je opet spojeno na žicu. Apple bi u toliki telefon strpao optiku i čip sa nekog DSLRa ... dvadeset deka za telefon ... smješno. Da je bar 50% lakša ia tanja bila bi pravi hit. 

Frank ciglica {#}

Do Not Feed The Trolls!
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.9.2012 12:10 (F1-IVO).
14 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Daj ajde, lijepo ti platim kavu na suncanoj strani zapadnog dijela moga grada, a ti ako zakljucis da S II ne skripi (barem moj primjerak), kupit cu ti novi (telefon ili slusni aparat, ovisno o reakcijama ljudi oko nas na zvukove kućišta telefona).

Vi ko da živite na Marsu. Nisu Galaxi-i i ini konkurenti tako Don Kihotovski uređaji kako ih prikazujete u fightu versus Ajfona. Kaj mislite da oni rade besplatno, štancaju telefone za urbane Jedije koji znaju oduprijeti se mračnoj strani Sile i kupiti hebenu alternativu? Koji Vam je kuki?

To je sve hebeni KAPITALIZAM. Za slabovidne: K A P I T A L I Z A M

Pazi argumenta, Apple je bad guy jer zarađuje. Wow.Samsung živi od ljubavi. Nemam ništa protiv njih, dapače - imam njihov jeftini tv koji mi je za manje para dao sve ko i skupi Panasonic (imam i taj skupi Panasonic  btw.), imam njihovu jeftinu perilicu, koja mi je dala sve kao i skuplje Gorenje za manje para. Imam njihovu pećnicu, ugradbenu sa lijepom staklenom pločom koja radi na touch, i kupio sam je jer je nudila isto kao i Gorenje Oroito ili tako nešto (uključujući i lijepi dizajn koji mi je zapeo za oko), za manje para. RING A BELL?

Štancaju svaki hebeni dio proklete potrošačke elektronike koja postoji.

I znate šta?

THERE IS A CATCH.

Lijepi su to i dobri uređaji. Zadovoljan sam kupnjom. Za manje para dobio sam stvar koja je kao i ona skuplja, samo povoljnija, sa drugom značkom. Ali i to ima svoju cijenu. Naime, premda na mom drugom tv-u piše da je poput moga skupljeg tv-a po specima, on to nije. Jest, tv je. lijep je. Ima ekran, zvučnike i daljinski. Radi. Zapravo, uglavnom je ugašen jer je u spavaćoj sobi. Al to ne mjenja činjenicu da je Panasonic, sa istim specima, iste dijagonale, DALEKO bolji tv. (BTW, ako će netko stvarno ovo čitat, kupujem još jedan tv, hebe mi se za brand, samo da je 40'' + dijagonale, malo tanji i lijep. Jesam spomenuo jeftin?) Bolji što kvalitetom materijala korištenih pri izgradnji, to prikazom. Što je na kraju krajeva i logično, barem svima koji nisu zasljepljeni ovom ludom device vs device mržnjom. Meni je to bilo logično i prije kupnje, i zato sam i izabrao to što jesam. Kao i perilicu i peećnicu na kojima sam uštedio, ali to lagano vraćam živciranjem sa određenim aljkavostima, da ne spominjem probleme sa rezervnim dijelovima i servisom.

Da se vratim. Dakle, u zadnje vrijeme ALTERNATIVCI, zovimo ih tako jer tako ispada (u smislu pobunjenici, protivnici), snažno napadaju sve što ima jabučicu. Ok, we get a point. Get a life, beyond Your phone.

Pazi, Apple eksploatira. Samsungovi radnici dijele kompletanu dobit tvrtke na jednake komade, a za vrijeme dok nije radno vrijeme, u pogonima se trake koriste za mobilne švedske stolove za sirotinju.

Apple kopira. Jobs je vidio štednjak, i napravio kompjuter. Gnjida, pokoj mu duši. E pa da Vas bar ima više takvih gnjida, koje će vidjevši frižder u Pevecu napraviti novo tehnološko čudo, koje će papcima poput mene objesiti vilicu do poda (vlastita reakcija na mogućnosti prvog Iphone-a na webu), unaprijediti kompletnu industriju oko svijetlosnu godinu i dati posla milijunima ljudi.

Samsung ne kopira, on je ispiriran.

Da u Apple-u naprave hebeni najdeblji i najuži iphone na svijetu sa najlošijim hebenim specima na svijetu, svejedno im treba dić spomenik za prve uređaje koji su napravili hebenu revoluciju. A uređaje nek kupuje ko hoće.

Pitao bih Vas zar se ne sjećate prvih uređaja i reakcija na iste, al onda se sjetih da zapravo odgovaram većinom djeci koja je za to vrijeme još bila u pelenama i kojoj je touchscreen svijet "normalan", al ja se još sjećam jeftinih uređaja sa gumenim tipkama i veseljem ako si na uređaju imao joystick, ili ekran u boji, pa zapravo nema smisla.

Google je dobro nazvao svoj OS, baš ste Androidi.

DISCLAIMER: Sve napisano u gornjem tekstu nema veze sa stvarnim osobama ili uređajima. Svo spominjanje brandova potpunalno je fiktivno i zapravo prikazuje nadolazeći bestseller Stephena Kinga, "Mobitel" (Ček, kaj nije to već vani?).

Autor teksta potpuno je neuračunljiv i nemože ga se kazneno goniti po nikakvoj osnovi. Ukoliko ipak dođe do gonjenja, molim najaviti vrijeme i smjer unaprijed. Autor je također vlasnik Android i IOS uređaja i sve Vas nabije što ste mu uzeli novce za polu-proizvode. Također se ograđuje od ograđivanja i zloupotrebe telekinetičkih moći za izazivanje kvarova na električnim uređajima.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.9.2012 21:58 (malium).
17 godina

Birati strane između ovih firmi je jednako biranju s kojom rukom obrisati dupe kad nema papira. (Ni čarapa)

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

ne da mi se citat, a o cemu se tu radi. opet s3 ili kaj. cemu ta galama.

0 0 hvala 0
15 godina
wyks kaže...

Birati strane između ovih firmi je jednako biranju s kojom rukom obrisati dupe kad nema papira. (Ni čarapa)

Zna se (tuđom).

16 godina
neaktivan

Evo, skraćeno, samo za tebe:

......................................__................................................
.............................,-~*`¯lllllll`*~,..........................................
.......................,-~*`lllllllllllllllllllllllllll¯`*-,....................................
..................,-~*llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll*-,..................................
...............,-*llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll.\.......................... .......
.............;*`lllllllllllllllllllllllllll,-~*~-,llllllllllllllllllll\................................
..............\lllllllllllllllllllllllllll/.........\;;;;llllllllllll,-`~-,......................... ..
...............\lllllllllllllllllllll,-*...........`~-~-,...(.(¯`*,`,..........................
................\llllllllllll,-~*.....................)_-\..*`*;..)..........................
.................\,-*`¯,*`)............,-~*`~................/.....................
..................|/.../.../~,......-~*,-~*`;................/.\..................
................./.../.../.../..,-,..*~,.`*~*................*...\.................
................|.../.../.../.*`...\...........................)....)¯`~,..................
................|./.../..../.......)......,.)`*~-,............/....|..)...`~-,.............
..............././.../...,*`-,.....`-,...*`....,---......\..../...../..|.........¯```*~-,,,,
...............(..........)`*~-,....`*`.,-~*.,-*......|.../..../.../............\........
................*-,.......`*-,...`~,..``.,,,-*..........|.,*...,*...|..............\........
...................*,.........`-,...)-,..............,-*`...,-*....(`-,............\.......
......................f`-,.........`-,/...*-,___,,-~*....,-*......|...`-,..........\........

14 godina
neaktivan
grzzi kaže...
pola toga što si nabrojao odradio je za njih MS ... bežično punjenje ... i nije neka fora obzirom je opet spojeno na žicu. Apple bi u toliki telefon strpao optiku i čip sa nekog DSLRa ... dvadeset deka za telefon ... smješno. Da je bar 50% lakša ia tanja bila bi pravi hit. 

Sad je bitno ko je odredio sta a ne kakav je telefon? Sd je tezina problem a dok su se pjevali hvalospjevi o iPhoneu4/4S onda tezina cigle nije bio problem nego vrlina zvana robusnost? ekran cetvorke je bio taman a 4" je bilo previse? baterija je nebitna? 

smijesno je gledati kako se kriteriji mijenjaju

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.9.2012 12:10 (F1-IVO).
13 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
14 godina
Dragi moj androidasi, po broju stranica u ovoj temi vidi se da je ovo ipak bio informaticki dogadaj godine htjeli vi to priznat ili ne :D
15 godina
gamer34 kaže...
Dragi moj androidasi, po broju stranica u ovoj temi vidi se da je ovo ipak bio informaticki dogadaj godine htjeli vi to priznat ili ne :D

Mene još niste razuvjerili da je ono od prije neki dan, s Ružom vjetrova, ipak važnije.

16 godina
neaktivan
Netko me pitao zašto ne volim iphone. Pa eto, neću biti dio ekipe u kojoj su likovi poput autora ove izjave:
"što više sirotinje, to više androida."

Izjava sve govori
hobi:moj-android.net

6 0 hvala 0
14 godina
gamer34 kaže...

Hhhahaha.

iclock2much
16 godina
neaktivan

Netko me pitao zašto ne volim iphone. Pa eto, neću biti dio ekipe u kojoj su likovi poput autora ove izjave:
"što više sirotinje, to više androida."

Izjava sve govori

Zapravo ne govori. Govori da je osoba koja je to izjavila kreten, a ne da sam i ja kreten jer igrom slučaja imam iphon, kao što većina ovdje implicira. Što se mene tiče, ja ovdje vidim puno kretena, što sa Ajfonima, što sa Androidima.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.9.2012 23:14 (malium).
15 godina
neaktivan

tekst

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.9.2012 23:16 (nine).
Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ljude pitali žele li vidjeti novi iphone i komentirati ga, a dali im 4S. svi su rekli da je lakši s većim ekranom i da je brži. toliko o ispiranju mozgova

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rdIWKytq_q4#!

evo i jedna zgodna slika iphonea30

Može li ljudima u tamnim odjelima u Bruxellesu biti stalo do Hrvatske?

13 1 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice