Ne tarzane, nego da nisi mislio tako, ne bi rekao.
I nikakav ja fanboy Samsunga nisam, isus bog
Pa jesam isto tako rekao da je apple komad metala? Šta sad oćeš da kažem komad plastike iphone i komad metala samsung, iako je samsung od plastike rađen a iphone od metala, onda bih lagao šta ne?
Ne, ako nisi ti onda niko nije, vjerojatno si najveći hater svega appleovog i najveći obožavatelj svega samsungovog, nema teme od iphonu u kojoj ti ne pljujes po njemu i sere*s a koristio si ga ukupno 10 sati, ako i tolko, uvrijedim ti samsung, dobro da me ne nađeš i ne istučeš, kolko te to dira.
Mandiću, zaboravi.
Žalosno je što je zapravo obrnuto. Zanimljivi su mi komentari tipa "sve preko 3.5" je previše, a sad kad je iPhone 5 4" to je odjednom taman". Gdje si ti vidio da je to netko napisao? Pa i ja sam govorim da je 3.5" taman i imam iPhone 4 i ne, ne sviđa mi se iPhone 5 (problem je u tome što u tvojoj glavi ja automatski ako koristim iPhone obožavam i "štujem sve što je od applea, a to kod 90% korisnika nije slučaj). Vi hejteri se stalno vrtite u jedan te isti krug i dosadni ste, jako ste dosadni. Ako vam se ne sviđa uređaj recite to u jednoj poruci i maknite se iz teme, ali ne, vi morate cjelu temu uništiti i vrijeđati svakoga tko koristi Apple proizvode.

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe