UŽIVO: Stiže iPhone 5!

poruka: 1.554
|
čitano: 197.608
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "UŽIVO: Stiže iPhone 5!".
14 godina
Re: UŽIVO: Stiže iPhone 5!
sudy_freak kaže...
Volvox kaže...
sudy_freak kaže...

Ne tarzane, nego da nisi mislio tako, ne bi rekao.
I nikakav ja fanboy Samsunga nisam, isus bog

Pa jesam isto tako rekao da je apple komad metala? Šta sad oćeš da kažem komad plastike iphone i komad metala samsung, iako je samsung od plastike rađen a iphone od metala, onda bih lagao šta ne?

Ne, ako nisi ti onda niko nije, vjerojatno si najveći hater svega appleovog i najveći obožavatelj svega samsungovog, nema teme od iphonu u kojoj ti ne pljujes po njemu i sere*s a koristio si ga ukupno 10 sati, ako i tolko, uvrijedim ti samsung, dobro da me ne nađeš i ne istučeš, kolko te to dira.

Mandiću, zaboravi.

Žalosno je što je zapravo obrnuto. Zanimljivi su mi komentari tipa "sve preko 3.5" je previše, a sad kad je iPhone 5 4" to je odjednom taman". Gdje si ti vidio da je to netko napisao? Pa i ja sam govorim da je 3.5" taman i imam iPhone 4 i ne, ne sviđa mi se iPhone 5 (problem je u tome što u tvojoj glavi ja automatski ako koristim iPhone obožavam i "štujem sve što je od applea, a to kod 90% korisnika nije slučaj). Vi hejteri se stalno vrtite u jedan te isti krug i dosadni ste, jako ste dosadni. Ako vam se ne sviđa uređaj recite to u jednoj poruci i maknite se iz teme, ali ne, vi morate cjelu temu uništiti i vrijeđati svakoga tko koristi Apple proizvode.

17 godina
sudy_freak kaže...
Volvox kaže...
sudy_freak kaže...

Ne tarzane, nego da nisi mislio tako, ne bi rekao.
I nikakav ja fanboy Samsunga nisam, isus bog

Pa jesam isto tako rekao da je apple komad metala? Šta sad oćeš da kažem komad plastike iphone i komad metala samsung, iako je samsung od plastike rađen a iphone od metala, onda bih lagao šta ne?

Ne, ako nisi ti onda niko nije, vjerojatno si najveći hater svega appleovog i najveći obožavatelj svega samsungovog, nema teme od iphonu u kojoj ti ne pljujes po njemu i sere*s a koristio si ga ukupno 10 sati, ako i tolko, uvrijedim ti samsung, dobro da me ne nađeš i ne istučeš, kolko te to dira.

Mandiću, zaboravi.

isti si kao i fanboyi jer si ti hater, samo se svakim postom sve vise pokapas, najbolje da odes iz teme kad vec mrzis iphone i apple.

15 godina
neaktivan

Ako cemo tako:

 -- http://goo.gl/RylEA Nista ja neznam, ja sam tu s biciklom..
14 godina

iPod je u razvoju davno prije (a samim time i dizajn je napravljen davno prije) nego je nokia predstavila lumiju. 

15 godina
nine kaže...
mar123 kaže...
nine kaže...

baš sam htjeo komentirati taj ipod.. ne znam dali sam ja blesav, ali zašto bi nekome trebao mp3 player pokraj današnjih mobitela o.O.. ili mobitela zadnjih x godina unazad..

OK možda to ne shvaćam jer ne koristim slične uređaje već dugi niz godina od kad se vozim autom, a ne gradskim prijevozom...

danasnji ipod je puno vise od mp3 playera.

naravno da jesu, ali pitanje je mp3 player u odnosu na današnje telefone? dali su više od telefona i koja im je svrha ako telefon može obavljati isto, ako ne i puno više.. u konačnici ako imaš smartphone i baš ne možeš bez mp3 playera, čemu onda dodatna funkcionalnost?

ah kad smo opet kod iPoda.. još uvijek čekam odgovor od kolege mar123 na postavljeno pitanje... može i bilo tko drugi..

mislim ja imam svoju teoriju ali ju ne želim iznositi prije objave službenih odgovora {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
14 godina
neaktivan
Ovo je vec znak nemoci, cim pocne tako glupavo komentirat.
Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
pa naravno da je odavno u razvoju, zna se da je nokia ukrala dizajn... sarkazam btw
15 godina
neaktivan

Pa recimo dok trcis zar nije prakticnije imati iPod ili neki drugi mp3 nego mobitel, koji su eto danas sve veci i veci? 

Zamisli kako bi ovdje umjesto iPoda izgledao Galaxy Note II npr. {#}

15 godina

ja mislim konkretno na ove nove modele...

isto bi mogao odraditi i mp3 za 200-300kn pristojne kvalitete i kapaciteta... čemu mogućnost spajanja na internet, igranja igara, TS itd itd... zapravo ti prodaju ajfon bez mogućnosti telefoniranja.. i nije baš ni jeftin

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sta ja znam.. Mozda netko zeli imati i iOS i Android pa kao drugi uređaj kupi iPod Touch ili onaj Galaxy Player. Tako netreba imati dvije sim kartice, dva ugovora..

Ili netko ima recimo neki Android za dokumente, mail, znaci vise vezano uz nekakv posao, a pored toga ima i iPod touch za zabavu, glazbu... Zasto ne? 

Ljudi imaju svakakve potrebe.. {#}

14 godina
moje potrebe bi zadovoljio i sony walkman od 4gb za 300kn velicine prosjecnog usb sticka bez ikakvih didimidi...play, pause, next, previus
sve ostalo je cisto pres****anje i nikaj vise
15 godina
neaktivan

Ne znam jel netko već stavio:  

Amerika nr. 1 tržište za iPhone... Oh wonder why...

IBM fanboy
Moj PC  
10 0 hvala 2
16 godina
Agent Rico kaže...

Sta ja znam.. Mozda netko zeli imati i iOS i Android pa kao drugi uređaj kupi iPod Touch ili onaj Galaxy Player. Tako netreba imati dvije sim kartice, dva ugovora..

Ili netko ima recimo neki Android za dokumente, mail, znaci vise vezano uz nekakv posao, a pored toga ima i iPod touch za zabavu, glazbu... Zasto ne? 

Ljudi imaju svakakve potrebe.. {#}

Lako izmisliti potrebu kad imaš dovoljno (viška) love...

Winter is coming...
17 godina
Soapy kaže...

iPod je u razvoju davno prije (a samim time i dizajn je napravljen davno prije) nego je nokia predstavila lumiju. 

Pricas gluposti, "lumia" design je jos predstavljen krajem 2010 kad je predstavljena Nokia N9

Nemaju ga oni sta izbacivat kasnije pod imenom da su njih kopirali kad nigdje nije procurio, a Nokia je javno predstavljala jos ajmo rec davnih dana.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
13 godina
neaktivan

Mislio sam da če biti nešto novo nešto što če promjenit dosadašnji pogled na mobilne tehnologija, kad ono sve več viđeno na konkurentima koji su izašli dost prije.

Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

WOW! U manje od 24 sata ova je vijest postala najčitanijom i najkomentiranijom na Bugu. Voljeli mi ili mrzili Apple, mora se priznat da je podigao dosta prašine.

8 0 hvala 0
14 godina
Mitch kaže...
Soapy kaže...

Pricas gluposti, "lumia" design je jos predstavljen krajem 2010 kad je predstavljena Nokia N9

Nemaju ga oni sta izbacivat kasnije pod imenom da su njih kopirali kad nigdje nije procurio, a Nokia je javno predstavljala jos ajmo rec davnih dana.

Ja sam govorio o iPod nano 6-oj generaciji koja je predstavljena 2010. godine. Novi iPod nano je u biti izdužena verzija s dodanim gumbom.

14 godina
protjeran

.

17 0 hvala 0
15 godina
Tyberius_Prime kaže...

.

nine eleven {#}

Pingu ;)
17 godina
neaktivan
Soapy kaže...

Ja sam govorio o iPod nano 6-oj generaciji koja je predstavljena 2010. godine. Novi iPod nano je u biti izdužena verzija s dodanim gumbom.

Pošto su Nokia N9 i Nano 6 gen razvijani i izašli skoro u isto vrijeme 2010. godine ,čisto sumnjam da je neko nekoga kopirao.

Ali ,novi Nano je čisti rip-off Lumie.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.9.2012 19:22 (kizo2703).
15 godina
neaktivan

Ali isto tako se vidi da je novi Nano jednostavno izduzena verzija staroga s home tipkom.. Onda isto tako mozes reci da je Lumia/N9 rip off dva iPoda nano jedan na drugom? (naravno da nije ali stvarno izgleda tako) {#} 

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.9.2012 19:28 (Agent Rico).
17 godina
neaktivan

Vidi se da se radi o hebenom tehnoloskom dogadaju godine, kad na prvom forumu balkanskog Kazahstana u vezi toga ovoliko hebenih stranica povuci potezi postova.

Nevjerovatno je kako je prema reakcijama i stavovima očito nekoliko stvari, a to da prvi Iphone nije samo revolucionalizirao mobitele kao takve, nego i potaknuo stvaranje subkultura koje se međusobno... Mrze?

Ne sjećam se da je na mene neko bacao kamenje kad sam imao 3310 ni ikoji drugi mob "prijašnjeg" ustroja. A gle sad. Etiketiranje po mobitelu. Touchscreen evidentno budi u ljudima ono najgore, bolje da se vratimo na tipke - za opće dobro.

Nego, ni mene nije šokirao novi Ajfon - mada sam u biti priželjkivao tako nešto. Bili Vi Androidac ili štoveć, morate shvatiti da je za nas super da netko povuće, napravi nešto nazovi revolucionarno, i tako natjera i druge da zapnu, i svu tu inovativnost izazvanu proizvođačkim ratovima nama da - relativno jeftino. To je do treće generacije radio isključivo Apple. Logično, jer bez njih još nebi imali mobitele ovakve kakve danas imamo. Mrzili ih ili ne, za to im treba biti zahvalan. Da ne zaboravimo, krivi su i za tablete i za moderne prijenosne svirače (neznam kak da ih drukčije nazovem). Netreba ni zaboraviti da su nakon najave pametnih Apple tv-a, svi počeli impementirati Smart tv tehnologiju intenzivnije i u sve jeftinije modele. Air je recimo potaknuo žešće smanjivanje gabarita laptopa, multitouch touchpade i bolje baterije u svom segmentu. Opet, super i hvala. A 5-ica, kakva god bila će se prodavat. Nekom.

Meni se recimo sviđa novi W8 koncept, kao okružje i potencijal, i iz razloga što nisam dovoljno bogat da imam sve doma sa jabučicom na sebi, to mi je privlačno. Mada sam trenutno vlasnik iphona 4 (ne i s), a imao sam jedinicu (dvojku) kad nije imala konkurencije, pa trojku i sad četvorku. I ne, nisam snob, mobitel prvi dobio, drugi platio 800kn jer imam tu sreću da radim u firmi koja kad produžuje ugovor može dobit povoljno nove uređaje, a treći praktički opet dobio. I za par mjeseci, kad budem produljivao ugovor, ako bude prilika, uzet ću opet ono što mi se bude sviđalo i pasalo džepu. Ako to igrom slučaja bude opet iphon, so be it. Bit ću snob i dalje.

Da se razumijemo, mob mi služi primarno kao mob. Imam na phonu dvije aplikacije. Imam i Ipad dvicu doma (cura dobila za rođendan), i uređaj je mrak. Ja pak imam Android tablet, i kao usputna opaska, jest bio povoljniji, ali u direktnoj usporedbi, vrijedi samo frakciju Ipada. Skoro po svemu, po dizajnu, kvaliteti izrade, laggu ekrana, kvaliteti prikaza, vidnim kutevima pa i software-u. Koliko god on bio otvoren, toliko i zajebava. Ali funkcionira. Zadovoljan. Da imam para, uzeo bi ipak Ipad. Imam i Galaxy S II doma i Galaxy mini (i HTC). Opet, Galaxy S II ima puno bolji ekran, ali iza odvratno lošeg stakla koje se izgrebalo drugi dan, nakon godinu dana kućište škripi. Brži je i po nekim stvarima se vidi da je noviji i uvjetno rečeno "bolji" uređaj, no Iphone, mada stariji, ima nesporedivo veću kvalitetu izrade i završne obrade.

Ovo su samo konstruktivne usporedbe iz glave, ja zapravo nemam svog pulena, nego se vodim onom zdravom: idem onom ko mi da najviše (uzevši u obzir sve usputne začkuljice koje dovode do najlakše dobave, najbolje "ulazne cijene" i elementa koji se zove kasnija prodaja).

Što me dovodi do razmišljanja, u ovoj shebanoj državi, zaduženoj do grla, toliko se ljudi svađa i prepire oko flagship modela mobitela da mi dođe da se zapitam, gdje su im druge, one bitnije brige?

Kak je neko snob ak ima Iphone, a pametniji je ak ima HTC za pkk (čitaj: pun kujac kuna). Kaj nebi trebali biti isti snobovi ak furaju mob vrijednosti polovnog autića? Ili je stvarno ovaj drugi pametniji jer je odabrao ono što masa izgleda odobrava?

Ruku na srce, nijedan od ovdje spominjanih mobova nije jeftin. Zapravo, svi su skupi. Ajfon Amerima nije skup. Nama je, ali jesu i Galaxy i Evo i Lumia i tako dalje.

A i onako svi "etiketirani snobovi", barem velika većina, a ja ovdje ubrajam sve koji furaju mob koji košta preko minimalne mjesečne plaće u Hrvata, kupuju te svoje statusne simbole na hebene ugovore na tristo rata, pa se snalaze za iste.

Onaj koji se ponaša ko snob sa telefonom, jadan je, imao on Ajfon, Galaxy, Lumiu ili stavec.

Smješno, nekad su se ljudi tako ponašali zbog auta, kuća, vikendica, sponzoruša. Kak kriza samo spusti kriterije.

Trebali bi izdati posebne uređaje sa oznakom, tako da ubuduće znamo prepoznati umjetnog snoba (rata) od onog pravog (cash), da se adekvatno može prilagoditi i razina vrijeđanja.

8 1 hvala 0
16 godina
Sudy freak je definitivno jedan od najzescih fanboja na forumu. Za android i samsung do smrti.
Moj PC  
4 6 hvala 1
16 godina
protjeran
bocic kaže...

Auuuuu...15 stranica komentara? Bit će sr*nja k'o u Srbiji: http://www.njuz.net/policija-sprecila-zakazanu-tucu-izmedu-appleovaca-i-fanova-samsunga/{#}

zaheb

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet {http://megayoutubeviews.com/register-form.php?r=15961}
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.9.2012 19:52 (EZY-E).
16 godina
Ezio kaže...
Sudy freak je definitivno jedan od najzescih fanboja na forumu. Za android i samsung do smrti.

Sad samo provociraš...

Winter is coming...
15 godina
Ezio kaže...

look whos talking {#} vitez okruglog iStola

17 godina
Soapy kaže...
Mitch kaže...
Soapy kaže...

Slazem se, ali nijedan proizvodac nije mogao znati sto se sprema, a Apple sigurno nije promatrao vec tad propalu Nokiju, a ni obratno.

Nokia je navodno čestitala Samsungu i Appleu na konkurentnosti

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
18 godina
Criss kaže...

WOW! U manje od 24 sata ova je vijest postala najčitanijom i najkomentiranijom na Bugu. Voljeli mi ili mrzili Apple, mora se priznat da je podigao dosta prašine.

Yep.

Slicno ko Jersey shore.

- Psiho246
17 godina

Za sve tvoje i njegove komentare

Sa štovanjem:

Cijeli normalan svijet

(Iliti ga rugala se sova sjenici)

Živite u žešćoj prošlosti.

Zaustavite se na  trenutak i cjenite ono što se dogodilo.

Imate j*ebeni izbor.

Funkcionalan mobitel i u crvenoj boji.

Metalno kučište ili veliki ekran.

Nobody F*ucking cares anymore ionako ćeš dobit taj facebook notification, na čemu ćeš ga dobiti - pa well Nobody f*ucking cares.

Oblikovan poput p*enisa vašeg dečka ili nijanse boje bradavice vaše djevojke. Koristi ga jer Nobody f*ucking cares.

Želiš osjetiti tvrdoću u gaćama po prvi put ili istaknuti guzicu iako imaš mobitel u zadnjem džepu - Nobody f*ucking cares.

Na kraju zovni mamu i reci da je voliš, slikaj dijete u awww pozi, glupu mačku ili jelo koje si skuhao.

Na sreći ne piše čime je uslikano niti čime je pozvano.

Sretan si, ja sam sretan. Za ostalo:

Nobody f*ucking cares.

Cijeni izbor. Inače si kreten.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.9.2012 19:56 (wyks).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice