Usporen rast Interneta

poruka: 3
|
čitano: 1.660
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Usporen rast Interneta".
18 godina
neaktivan
Usporen rast Interneta

Hm, a koja je referentna vrijednost prema kojoj se gledaju ti postotci?

Jer, ako gledamo kako se baza povečava svake godine onda ne treba čuditi da je postotak porata prema ukupnom broju web stranica sve manji i manji, jer u suprotnom bi trebalo godišnje nicati eksponencijalno novih site-ova da se zadrži isti postotni rast.

Ili se uvijek uzima neka razlika od prije 3 godine pa se uspoređuje s tim?

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Usporen rast Interneta

Bar je sigurno da manje novih firmi nastaje, pa se poslovno ne otvaraju nove stranice. možda mali ukupni udio, ali to je moje mišljenje.

8% ljudi stavlja ovakve poruke u potpis, ako si ti jedan od 92% koji ne stavljaju budi cool i kopiraj mene!!1
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Usporen rast Interneta

Koliko sam shvatio uvijek se uzme neka godina od prije kao polazišna vrijednost i onda se uspoređuju zadnjih par godina.

Manje firmi otvara web stranice, hm..  ne bih baš rekao jer iako se otvara manje firmi ukupno, neke starije firme tek pokreću svoje web stranice tako da broj pokrenutih i dalje raste (samo što je rast usporen).

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice