Idealno za špijuniranje djece i voipovsko podvikivanje na njih što ne uče dok ste vi na poslu!
Taj dio nije u redu, razni psiholozi i drugi slozili bi se s menom da je to zlouporaba privatnosti,
Istodobno ovaj usisavač je idealan za voayere
Idealno za špijuniranje djece i voipovsko podvikivanje na njih što ne uče dok ste vi na poslu!
Taj dio nije u redu, razni psiholozi i drugi slozili bi se s menom da je to zlouporaba privatnosti,
Ha ha ha - USISAVA I ŠPIJUNIRA 

Ja sam prije radio u Pevecu i imali smo taj neki robotski usisavač od gorenja (mislim). Košto 7.000 kuna.
Imali smo demonstraciju - Uključiš ga i mali jede sve na putu. Nažalost pojeo je i tepih, pa se ugušio i pokvario 
Kad dođe do zida - sam se okrene i ide dalje, al ga treba držat podalje od stepenica 
Pretjerivanje...
SITUACIJA: Ti na poslu, žena sama doma. Dolazi poštar/vodoinstalater a ti usisavaš s posla. :)) Žao mi je gospodo privatni detektivi popušili ste posao xDD
Korisno za gledanje zenskoj populaciji ispod suknje. 
Kada si zadnji put vidio zensko u suknji, a da ima manje od cca 60 godina? 
Ali kamera nije skrivena nego full strši iznad usisavača. tako da bilo tko skuži odmah.
Ali kamera nije skrivena nego full strši iznad usisavača. tako da bilo tko skuži odmah.
na to možeš staviti čarapu, hmm repu, buču sa mali okicama :D a sto se tiće klinaca, nekazem da bi bilo skriveno no opet, kad jednom počnu kontrolirati djecu djeca više nečeju dolaziti doma, rađe će biti negdje na ulici nego da budu u Big Brotheru.