Usisava i špijunira!

poruka: 8
|
čitano: 2.186
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Usisava i špijunira!".
17 godina
neaktivan
Usisava i špijunira!

Idealno za špijuniranje djece i voipovsko podvikivanje na njih što ne uče dok ste vi na poslu!

Taj dio nije u redu, razni psiholozi i drugi slozili bi se s menom da je to zlouporaba privatnosti,

Istodobno ovaj  usisavač je idealan za voayere 

Ubuntu 9.10 Karmic Koala
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Usisava i špijunira!

Ha ha ha - USISAVA I ŠPIJUNIRA SmijehCool

Ja sam prije radio u Pevecu i imali smo taj neki robotski usisavač od gorenja (mislim). Košto 7.000 kuna.
Imali smo demonstraciju - Uključiš ga i mali jede sve na putu. Nažalost pojeo je i tepih, pa se ugušio i pokvario Iznenađen

Kad dođe do zida - sam se okrene  i ide dalje, al ga treba držat podalje od stepenica Smijeh

Code Poet

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Usisava i špijunira!

Pretjerivanje...

Ja nemam potpis!?
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Usisava i špijunira!

SITUACIJA: Ti na poslu, žena sama doma. Dolazi poštar/vodoinstalater a ti usisavaš s posla.  :)) Žao mi je gospodo privatni detektivi popušili ste posao xDD

There's no SAVE GAME in real life!!!
Moj PC  
4 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Usisava i špijunira!

Korisno za gledanje zenskoj populaciji ispod suknje. Smijeh

Moj PC  
5 0 hvala 0
18 godina
Usisava i špijunira!

Kada si zadnji put vidio zensko u suknji, a da ima manje od cca 60 godina? Smijeh

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Usisava i špijunira!
linuxuser kaže...

Idealno za špijuniranje djece i voipovsko podvikivanje na njih što ne uče dok ste vi na poslu!

Taj dio nije u redu, razni psiholozi i drugi slozili bi se s menom da je to zlouporaba privatnosti,

Ali kamera nije skrivena nego full strši iznad usisavača. tako  da bilo tko skuži odmah.

Steam account: OutOfSp4c3 EPIC FACEPALM:http://www.youtube.com/watch?v=wjLgekyOZA0#t=0m58s
17 godina
neaktivan
RE: Usisava i špijunira!
Joe Cavallo kaže...
linuxuser kaže...

Ali kamera nije skrivena nego full strši iznad usisavača. tako  da bilo tko skuži odmah.

na to možeš staviti čarapu, hmm repu, buču sa mali okicama :D  a sto se tiće klinaca, nekazem da  bi bilo skriveno no opet, kad jednom počnu kontrolirati djecu djeca više nečeju dolaziti doma, rađe će biti negdje na ulici nego da budu u Big Brotheru. 

Ubuntu 9.10 Karmic Koala
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice