Uronjeno hlađenje

poruka: 8
|
čitano: 1.420
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Uronjeno hlađenje".
18 godina
Uronjeno hlađenje

cek cek ,dal sam ja ovo dobro razumeo ? (neke) komponete ne stoje u kucistu vec u toj vodi(tekucini) ?   O.o wierd...

K'eni pa te vat' ;)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Uronjeno hlađenje

Fora,fora,fora.

To kupujem za cca 15 godinaPlač

q6600@3GHz,6GB DDR2,ati radeon 3870x2

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Uronjeno hlađenje
BugSU kaže...

cek cek ,dal sam ja ovo dobro razumeo ? (neke) komponete ne stoje u kucistu vec u toj vodi(tekucini) ?   O.o wierd...

nije voda... vjerojatno se radi o mineralnom ulju. disipacija topline je bolja nego na zraku.
17 godina
neaktivan
Uronjeno hlađenje

Jedino što me čudi u ovom tekstu je da ima ljudi koji bi htjeli imat kučište teško oko 40 kg!!!!!!!!

Tikviči vladaju svijetom!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tale kaže...

Jedino što me čudi u ovom tekstu je da ima ljudi koji bi htjeli imat kučište teško oko 40 kg!!!!!!!!

Imam big tower kuciste sa vodenim hladjenjem i ima oko 30ak kg,tako da ne kuzim sta zelis rec.
A i postoje laptopi ako ti treba pokretni komp.
q6600@3GHz,6GB DDR2,ati radeon 3870x2
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.10.2008 19:16 (robert).
17 godina
neaktivan

Istina nedaj bože da je teže od 2 kg da ga muškarčina ne može prenijeti u drugu sobu.

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
17 godina

Zakooon!! Kupujem kad budem imo 22godne!!!!xd

AMD Athlon X2 4200+ @ 2.5 | Gigabyte GA-M56S-S3 | 2 GB DDR2 840Mhz | Asus EN7300 GS (up to 512MB) | Hitachi 320GB 16MB+WD Caviar 80GB 8MB | 420W
18 godina
neaktivan
Uronjeno hlađenje

Ovo sam prije vidio ali samo home made. GG!

"An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field." - Niels Bohr

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice