Uhićenja Anonymousovih aktivista

poruka: 118
|
čitano: 16.165
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Uhićenja Anonymousovih aktivista".
16 godina
protjeran

sad ste dobili svoje 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
15 24 hvala 0
17 godina
protjeran

mene zanima što zapravo znače ove maske na prvoj slici

Hedonism Is My LifeStyle

3 1 hvala 0
17 godina
Re: Uhićenja Anonymousovih aktivista
hrvatskafarkasevec kaže...

sad ste dobili svoje 

Ni blizu.

Gods are fragile things; they may be killed by a whiff of science or a dose of common sense. – Chapman Cohen
14 godina
neaktivan

Iz filma V for Vendetta:

http://www.imdb.com/title/tt0434409/

Film je reprezentativan za ciljeve grupe, pa su odlučili koristiti tu masku. Korištena je pri protestima protiv Scijentologije, ljudi koji su protestirali (a proteste je organizirao Anonymous, istovremeno vršeći napad na njihove poslužitelje) nosili su te maske.

16 godina
l)oolvl kaže...

Epic fail face

Ne govorim liku, tak se stavrno zove ta maska (epic fail guy/face)

3.650 postova - Black Ops : Troll] U mad bro | Prestige 2, Level 31
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.7.2011 23:10 (8ax).
17 godina
l)oolvl kaže...

očito nisi gledao za mene kultni film V for Vendetta pa bi ti sve bilo jasno ...

17 godina

sad neka im mame donose cookies u vizitu.  logo i onaj bullshit od parola na slicici je vise nego djetinjast... mi smo ovo,mi smo ono, ne zaboravljamo, osveta i ostale gluparije.

koji nolajfer i retard treba bit, da se u zivotnoj dobi cca 35-40 g bavis ovakvim stvarima.

Moj PC  
25 19 hvala 0
14 godina
neaktivan

Neki od retarda i nolajfera koji se u toj životnij dobi bave tim stvarima su neki od najbogatijih ljudi na svijetu trenutno i zaslužni su za mnoge od velikih napredaka u računalnoj tehnici koje danas uzimaš zdravo za gotovo, tako da samo ti nastavi imati život i biti pametan.

14 godina

Kapacitetni momci sa znanjem,usmjereni na krive ciljeve.

Errare humanum est.Errando discimus.
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.7.2011 13:53 (zoharbizo).

17 6 hvala 0
15 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Ovisi ti sve kako na te napade gledas

14 godina
protjeran

daj to su uzeli dva, tri nabrijana klinca, dali im krive informacije i pustili ih u djelu di ce pasti

cisto da zagube trag, nisu tolki nubovi

10 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Wow, bilo na Dnevniku NoveTV, preksinoć. {#}

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Slušao sam o ovome jučer na radiu. Šta je sa Lulsecz ? Jesu li oni imali iste ciljeve, ili su to oni što su razvalili Sony?

Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

zašto mislite da su napadi na ove' ponuđaće usluga "krivo usmjerena energija, znanje intelekt"?

nitko ih nije platio da naprave to (ako su to uopce oni) što su napravili.

napravili su to kao reakciju na nepošteno, zamrzavanje novaca organizaciji koja je imala namjeru "osvjetlila"
neke stvari u svijetu opčenito o svima.
tko misli da je to loše?

očito politička konstelacija garniture koja trenuto vlada globusom...
nije bila sretna objavom informacija koje kao što smo vidjeli nisu napravile neke revolucionarne promjene.
ali mi smo vidjeli što se događa s onima koji se pobune protiv nepoštenog i nepravednog sustava kojeg svi "ODRŽAVAMO"
koji je glava ljudske svijesti... okretanjem glave i ignoriranjem se ništa ne rješava.

i oni uistinu jesu "pravi hakeri" po definiciji....
a svi slobodni i "(ne)normalni" ljudi na svijetu bi trebali takve akcije podržavati, jel' služe općem dobru.
sigurno ne mislite da bi šečući se gradom sa transparentima nešto napravili ?!

ovako su dokazali da je vlast usko vezana sa ovim firmama koje su bez sudskog naloga
"SAMOVOLJNO" ukinule/zamrznule njihove račune...

što znaći da niti te institucije nisu neovisne i nepristrane
prema tome niti su poštene i pravedne a kao takve u tom segmentu trebaju biti napadane...
legalnim sredstvima pred nac. sudovima a i hakerskim napadima... zašto ne?!
ako se jedna strana ne "pridržava" pravila što obavezuje drugu stranu da ih poštuje.
stvar primitivne fizike Akcija/Reakcija ...

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.7.2011 15:16 (drveni krastavac).

38 0 hvala 16
14 godina
neaktivan
drveni krastavac kaže...

zašto mislite da su napadi na ove' ponuđaće usluga "krivo usmjerena energija, znanje intelekt"?

nitko ih nije platio da naprave to (ako su to uopce oni) što su napravili.

napravili su to kao reakciju na nepošteno, zamrzavanje novaca organizaciji koja je imala namjeru "osvjetlila"
neke stvari u svijetu opčenito o svima.
tko misli da je to loše?

očito politička konstelacija garniture koja trenuto vlada globusom...
nije bila sretna objavom informacija koje kao što smo vidjeli nisu napravile neke revolucionarne promjene.
ali mi smo vidjeli što se događa s onima koji se pobune protiv nepoštenog i nepravednog sustava kojeg svi "ODRŽAVAMO"
koji je glava ljudske svijesti... okretanjem glave i ignoriranjem se ništa ne rješava.

i oni uistinu jesu "pravi hakeri" po definiciji....
a svi slobodni i "(ne)normalni" ljudi na svijetu bi trebali takve akcije podržavati, jel' služe općem dobru.

svaka cast!

i ja da znam kao oni , isto tako bi im se pridruzio

ipak se ljudi bore protiv nepostenja !

ovo je najbolji post do sada ;)

16 godina
Neathin kaže...

Neki od retarda i nolajfera koji se u toj životnij dobi bave tim stvarima su neki od najbogatijih ljudi na svijetu trenutno i zaslužni su za mnoge od velikih napredaka u računalnoj tehnici koje danas uzimaš zdravo za gotovo, tako da samo ti nastavi imati život i biti pametan.

i šta sad ti želiš reći? to što oni znaju programirati opravdava njihovu kriminalnu djelatnost? pa ajmo nagraditi pljačkaše banaka, to su sve redom genijalci.

17 godina

svijetli primjer bauljanja u prazno i neimanja pojma u razdvajanju svojih nastranih poimanja , sto je moralno,a sto je protuzakonito,a sto je neeticno.

sto je tebi tako frapantno vrhunski napisano u gornjem postu,te si odusevljen do orgazmickih razmjera?  nista argumentirano i nista korektno.

u cemu bi im se pridruzio...u kaznenom djelu?

prvi krivi pojam u korištenju, POŠTENJE. sto je to neposteno kod zamrzavanja racuna organizaciji koja vrsi kazneno djelo?

hocete paralelu?  neka se javi onaj tko je objavio registar hrvatskih branitelja,pa mi javite hoce li mu biti privremeno sve zamrznuto....a jos taj primjer nema veze sa novcem.  naravno da hoce u predistraznim radnjama.

i bez toga, paypal ,visa ili bilo tko drugi moze uskratiti bespogovorno davanje usluge, tebi ,meni bilo kome, kada ga je volja i ako smatra da to skodi njegovom poslovanju.

ne treba im sudski nalog. sto je tu vama nejasno?  treba sudski nalog da se obustavi daljnja uplata sredstava na neciji racun? mislite?  kako da ne.

pazi sljedeci pojam...svi normalni ljudi svijeta trebali bi podrzavat te kriminalne radnje u borbi protiv sive eminencije svjetskih mocnika.

pa za pocetak, neka borba zapocne udarom na servere vise,paypala ili neka ljudi popuse playstation servis i sl.

ajde saberite se i ponasajte se kao da ste normalni.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.7.2011 15:35 (torrente).
Moj PC  
6 11 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ezio kaže...
Neathin kaže...

i šta sad ti želiš reći? to što oni znaju programirati opravdava njihovu kriminalnu djelatnost? pa ajmo nagraditi pljačkaše banaka, to su sve redom genijalci.

Post ti je pametan koliko ima crnog pod noktom.

Da malo shvatis neke stvari,mozda ti to ne bi izgledala kao kriminalna djelatnost.

A to kaj te opeljese u banci,kaj je 300 000 ljudi bez posla,to nije kriminalna djelatnost?

Đizs.

16 godina
protjeran

sad ste dobili svoje 

sigurno jedan od "napacenog" korisnika Sony-evog Online-a, koliko si miliona, vremena, zivaca,... izgubio zato sto je sustav bio off ?

ROFL

daj odi iglaj se...

l)oolvl kaže...

LoL ovo vec spada pod opcu kultura, obavezna pogledaj gore navedeni film - po meni Hugo Weaving-ova uloga zivota, a nije da lik nije imao dobrih filmova

zoharbizo kaže...

krivi ciljevi?!?

da itekako bi bilo bolje da ne kazem spasonosno za covjecnastvo da su sav svoj potencijal upregnuli u nekoj megakompaniji, tako da kakav mladi geek ili jos bolje kakav stari prdonja moze akumulirat koju miljardu$ vise... priceless...pojednicima sta ovdje sipaju svakakve komentare ne bi bilo lose da s vremena na vrijeme malo upotrijebe svoja sive stanice zvane mozak... 

zoran123456 kaže...

Ubijte gamad beskorisnu !!

sinko, tebi treba strucna pomoc

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
16 godina
protjeran
drveni krastavac kaže...

...

svaka cast, ljepo je spoznat da jos ima ljudi koji nisu stado te koji misle svojom glavom

17 godina
neaktivan
Neathin kaže...

Iz filma V for Vendetta:

Film je reprezentativan za ciljeve grupe, pa su odlučili koristiti tu masku. Korištena je pri protestima protiv Scijentologije, ljudi koji su protestirali (a proteste je organizirao Anonymous, istovremeno vršeći napad na njihove poslužitelje) nosili su te maske.

tocnije.. iz comic book-a.

edit: autor stripa nije zelio sudjelovati previse u stvaranju filma jer njegov lik se nije borio za slobodu vec za anarhiju. ;)

a porijeklo maske: http://en.wikipedia.org/wiki/Guy_Fawkes

OT:

iskreno.. podrzavam ih (anonymousovce). i dont care. da sutra netko napravi zadnju scenu iz filma fight club, meni bi bio heroj.

vise tlake, problema i s**nja su uzrokovali ekonomski gurui, mesetari .. ali i sama priroda svjetskog gospodarstva.

Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.7.2011 15:43 (Littlemanbeingerased).
16 godina
protjeran
dado8 kaže...

sad ste dobili svoje 

sigurno jedan od "napacenog" korisnika Sony-evog Online-a, koliko si miliona, vremena, zivaca,... izgubio zato sto je sustav bio off ?

ROFL

daj odi iglaj se...

kakve pak oni imaju veze sa Sony ? Odgovorne za Sony su vec uhitili

negoo ja sam to rekao samo zbog Mamica :D

15 godina
neaktivan

Prilika cini lopova. :)

Tek kad se lose programiranje ( i nepostivanje nekih sigurnosnih minimuma u istom ) bude kaznjavalo i postalo kazneno djelo, tada cu moci u potpunosti osuditi ovakve skupine.

Kada se uvedu djelotvorni mehanizmi koji ce stititi obican puk od velikih, bahatih i iskljucivo profita gladnih korporacija - tada cu moci u potpunosti osuditi ovakve skupine.

15 godina
neaktivan

Tko određuje zakone i samim time kažnjava njihovo nepoštivanje? Tko odlučuje o iznimkama toga pravila?

O kakvom se točno moralu priča kada ako malo dublje zagrebete ispod površine naiđete na kršenje pravila onih koji su ih donijeli?

Što se Sony-a tiče situacija je jasna: velika korporacija, brand koji donosi novce i koji nešto znači u svijetu. Ne bi se ni upola ovakva hajka digla da se radi o nekoj manjoj firmi ili ne daj Bože kućnom korisniku. Prekršili su zakon, samim time su vjerovatno bili spremni na posljedice. No, nemojmo ih uzdizati na razinu Rose Parks i sl. jer ipak ne vidim točno kakva korist od njihovog javnog protesta. Mene sve skupa podsjeća na obijesni čin, a jedini odgovor na pitanje ZAŠTO? je: "Zato što možemo!"

Nadobudni hakerčići u usponu, koliko god cool bili u virtualnom svijetu, real life vas treba više brinuti.

The more you live, the less you die. (Janis Joplin)

3 0 hvala 0
16 godina
protjeran
GigaGirl kaže...

Tko određuje zakone i samim time kažnjava njihovo nepoštivanje? Tko odlučuje o iznimkama toga pravila?

O kakvom se točno moralu priča kada ako malo dublje zagrebete ispod površine naiđete na kršenje pravila onih koji su ih donijeli?

Što se Sony-a tiče situacija je jasna: velika korporacija, brand koji donosi novce i koji nešto znači u svijetu. Ne bi se ni upola ovakva hajka digla da se radi o nekoj manjoj firmi ili ne daj Bože kućnom korisniku. Prekršili su zakon, samim time su vjerovatno bili spremni na posljedice. No, nemojmo ih uzdizati na razinu Rose Parks i sl. jer ipak ne vidim točno kakva korist od njihovog javnog protesta. Mene sve skupa podsjeća na obijesni čin, a jedini odgovor na pitanje ZAŠTO? je: "Zato što možemo!"

Nadobudni hakerčići u usponu, koliko god cool bili u virtualnom svijetu, real life vas treba više brinuti.

ima jedna lijepa latinska izreka: "quis custodiet ipsos custodes?"

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.7.2011 16:04 (dado8).
16 godina
protjeran
dado8 kaže...

sad ste dobili svoje 

ROFL

daj odi iglaj se...

naravno da nisu, bar ne vecinu{#}

15 godina
neaktivan
dado8 kaže...

ima jedna lijepa latinska izreka: "quis custodiet ipsos custodes?"

Nemo?

17 godina

da stvar bude urnebesnija, sad na temi i prste uvrede...stoka, stada i oni koji nemaju mozak, te drugi misle za njih.

ti isti sto lijepe etikete, ocito imaju u sebi neki stimulans koji cuci i cezne za bilo kakvim oblikom revolucije... e sad problem je u koja se brda popeti i postaviti barikade za sprovodjenje i velicanje gerila nastupa.

zadnjih 100 godina, svijet je sahovska ploca na kojoj je uredno raspodjeljen utjecaj moci. zna se raspored poteza unaprijed.  igra se po tim pravilima.

svidjale se nekom klauzule pravilnika te igre, bila to igrica za pc ili naftovod u libiji, sasvim je svejedno.

morat cete na nekom drugom mjestu upraznjavati "revolusion" porive.  osim toga na svjezem gerilskom zraku jos bolje cete moci misliti svojom glavom.

Moj PC  
2 2 hvala 0
16 godina
protjeran
dado8 kaže...
dado8 kaže...

sad ste dobili svoje 

ROFL

daj odi iglaj se...

naravno da nisu, bar ne vecinu{#}

da ti to dobro znas isto kolko i ja :S

anoni su i sami rekli da nemaju veze sa Sonyem  

15 godina
neaktivan
torrente kaže...

da stvar bude urnebesnija, sad na temi i prste uvrede...stoka, stada i oni koji nemaju mozak, te drugi misle za njih.

ti isti sto lijepe etikete, ocito imaju u sebi neki stimulans koji cuci i cezne za bilo kakvim oblikom revolucije... e sad problem je u koja se brda popeti i postaviti barikade za sprovodjenje i velicanje gerila nastupa.

zadnjih 100 godina, svijet je sahovska ploca na kojoj je uredno raspodjeljen utjecaj moci. zna se raspored poteza unaprijed.  igra se po tim pravilima.

svidjale se nekom klauzule pravilnika te igre, bila to igrica za pc ili naftovod u libiji, sasvim je svejedno.

morat cete na nekom drugom mjestu upraznjavati "revolusion" porive.  osim toga na svjezem gerilskom zraku jos bolje cete moci misliti svojom glavom.

Potiče li to torrente tihu revoluciju? Znaš ovakve ti se stvari sad organiziraju preko "fejsbuka"  {#}.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice