Tužbe zbog Bluetootha

poruka: 5
|
čitano: 1.280
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Tužbe zbog Bluetootha".
17 godina
protjeran
Tužbe zbog Bluetootha

LOL

treba ove lihvarske tvrtke ljepo sve pozatvarati a vlasnike na pacifiku ostaviti.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Tužbe zbog Bluetootha

Sve što treba je donijeti reda u zakon o intelektualnom vlasništvu i poništiti patente koji ne donose nikakvu novu tehnologiju, već samo općeniti koncept kojeg ni autor patenta nije razumio do dolaska tehnologije koja ga koristi.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.

5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tužbe zbog Bluetootha

A pazite sad ovo:

The Bluetooth specification was developed in 1994 by Jaap Haartsen and Sven Mattisson, who were working for Ericsson in Lund, Sweden.[16] The specification is based on frequency-hopping spread spectrum technology. (izvor: Wiki)

Znači 2 godine prije nego su ovi podnijeli za patent!

Sako cera bolje, sako jutre huje!

6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Tužbe zbog Bluetootha
PredatoR kaže...

A pazite sad ovo:

The Bluetooth specification was developed in 1994 by Jaap Haartsen and Sven Mattisson, who were working for Ericsson in Lund, Sweden.[16] The specification is based on frequency-hopping spread spectrum technology. (izvor: Wiki)

Znači 2 godine prije nego su ovi podnijeli za patent!

ZOMG a true revelation. Mozda imaju pravo ovaj put, za razliku od vecine sto samo tuzi sve oko sebe jer ne podnose konkurenciju.

Set condition one throughout the forum
18 godina
Tužbe zbog Bluetootha

Pa ja to shvacam kao da itekako nemaju pravo jer je taj njihov patent osnova bluetooth-a kojeg oni ionako nisu izmislili nego ovi u ericssonu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice