Toyota Winglet

poruka: 5
|
čitano: 1.118
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Toyota Winglet ".
17 godina
neaktivan
Toyota Winglet

Koja je procedura ako se žiroskop pokvari za vrijeme vožnje ( segway uključen)? Pad ili?

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Toyota Winglet

debilana od proizvoda.. pogotovo kad u gradu nekoga na tome vidiš..

17 godina
neaktivan
Toyota Winglet

Čovjek se stvarno mora zapitati koja je zapravo svrha ovog uređaja. Sporo je (hm...brzina od 6 km/h!? - prije sporina! :)), čovjek je na njemu jednako nezaštićen od kiše i ostalih vremenskih nepogoda, nestabilno je jer nema nikakvog rukohvata, s tim malim kotačićima svaka rupa (a u izobilju ih je na nogostupima) znači potencijalan pad. Po meni normalni, mobilni, dovoljno mladi ljudi koji eventualno mogu s ovim vladati mogu još bolje prošetati jednakom brzinom, a puno manje nestabilno. Ako je za invalide koji se ne mogu služiti vlastitim nogama, opet nije dobro... Hm... Kad bih znao... A netko to financira! Žali bože novaca!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Toyota Winglet

To je Japancima odlična stvar, oni najviše idu sa biciklima na posao, winglet im sada olakšava stvar

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Toyota Winglet

gledo sam jednom na hrt usporedbu tog el. prdekala i bicikla. jedina prednost prdekala je to kaj se ne znojiš, dok je mobilnost, praktičnost, ekološka osvještenost, CIJENA i ulaganje vlastite snage na strani bicikla.. naravno, ovo su važnije prednosti..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice