Cestitike pobjedniku! javi kak sve radi kad ti se smire dojmovi heh i sr. Novu ti zelim te puno gaminga sa istom ! 

A ja se ponado..
Svaka cast,neka te dobro sluzi :D
A ja nista,cekam 6 mjesec pa onda vise necu ni morat sudjelovat u ovakvim nagradnim igrama :)
A ja se ponado..
A ja nista,cekam 6 mjesec pa onda vise necu ni morat sudjelovat u ovakvim nagradnim igrama :)
Broadwell? Novi posao?
Iskrene čestitke dobitniku i puno igranja u novoj godini :), ponadao sam se na sekundu da će bit nešto ali opet ništa.
Bilo bi lijepo da kada smogne vremena da se dobitnik barem javi sa postom i podjeli veselje sa nama ostalima manje sretnima na forumu :D.
Čestitke pobjedniku!
Svaka cast, osobno bi volio da dodes na forum i podijelis koju sliku, napises koju recenicu radosti jer si dobio takvu mrcinu od pc-a. 
A ja se ponado..
Broadwell? Novi posao?
Pa recimo Broadwell..ali dobijam(stedim) novi komp krajem skolske godine pa sam zato ovo napisao
Bilo bi lijepo da kada smogne vremena da se dobitnik barem javi sa postom i podjeli veselje sa nama ostalima manje sretnima na forumu :D.
Evo lijepog primjera kako se to radi:
...
da sam se kladio da neću dobiti, sad bih zaradio more novaca i kupio si preko nekoliko konjfigurancija. no neka je dječaku sa srećom i neka ne zaboravi tamo to priključiti preko UPS-a (nije priloženo). 
Čestitke dobitniku! Mene je sreća pomazila za Božić, tako da nisam tužan. 
Čestitke sretnom dobitniku!
Cestitke dobitniku!!

I svaka cast sponzoru nagrade i samim BUG-ovcima na konstantno atraktivnim nagradnim igrama.
Malo je falilo. Cestitke pobjedniku!
Čestitke dobitniku !!
Iskrene čestitke dobitniku 
Čestitke pobjedniku i veliko bravo za Bug i Links koji su ovo učinili mogućim.♥
A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Čestitke dobitniku i nek te dugo služi. 

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Čestitke sretnom dobitniku. Bogme mu je godina lijepo počela 
Čestitke dobitniku, a meni se sreća osmjehnula u prošlom broju.
Bar sam se lijepo nadao ali opet ništa :D
Nadam se da dobitnika nije srce ostavilo od šoka :)
Čestitke dobitniku i svakako neka objavi recenziju!
Čestitke dobitniku. 
Čestitke dobitniku!
Valjda sam ja napokon sljedeći na redu. 
Cestitke pobjedniku!
Odigrao sma valjda 10 nagradnih, nisam dobio niti bon od 100kn :D Kad cu vise ja bit na redu.
Cestitke pobjedniku!
Odigrao sma valjda 10 nagradnih, nisam dobio niti bon od 100kn :D Kad cu vise ja bit na redu.
Odmah poslije mene he he
Bilo bi vrijeme da se dobitnik javi i da nesto kaze hahah :D
Ko zna mozda se od srice nalija ka st..a pa sad lici glavobolju
Ko zna mozda se od srice nalija ka st..a pa sad lici glavobolju
A mozda se zatvorio u sobu i ima pametnija posla s tom konfom neko tu nas cinit ljubomorke ;)
a mozda se nije ni javio ,vidim da je trazen preko fba
Chestitke, chestitke! ;)
Je'l prati tko njuškalo i/ili ostale oglasnike, možda je konfiguracija na prodaji?