Thunderbird 3 Release Candidate

poruka: 8
|
čitano: 2.214
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Thunderbird 3 Release Candidate".
16 godina
neaktivan

možda bi i koristio kad nebi bila ružna

0 0 hvala 0
18 godina

Ako ne bude na hrvatskom, ne dolazi u obzir.

Core2Duo E6750 @ 3.6GHz Gigabyte GA-P35-DS3R Mushkin 4GB DDR2-1000 Geforce GTX 260 core 216 750GB Seagate 7200.11 550W Chieftec PSU
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Thunderbird u verziji 2.0.0.23 ima na izboru 67 različitih tema (izgleda aplikacije). To će vjerojatno biti sličan broj i sa novom verzijom. Tvrdnja da je ružan pokazuje da je komentar došao od nekoga tko Thunderbird ne koristi i ne zna ga koristiti. A što se tiče lokalizacije, nikada "ne bude na hrvatskom" već na Add-ons u kategoriji Language support izabereš od japanskog do švedskog a kao primjer navodim da samo jedan add-on pod nazivom Quick Locale Switcher koji sadrži u sebi mogućnost lokalizacije korisničkog sučelja (i provjere pravopisa) na 41 jezik.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.11.2009 23:38 (Misionar).

2 0 hvala 0
18 godina

Prva dva komentara su stvarno smijesna. Ako se ne kuzite u strane jezike i ne mozete shvatiti najosnovniji layout nekog programa onda se i ostavite komentiranja istih.

2 0 hvala 0
16 godina
RE: Thunderbird 3 Release Candidate
Rain Man kaže...

Prva dva komentara su stvarno smijesna. Ako se ne kuzite u strane jezike i ne mozete shvatiti najosnovniji layout nekog programa onda se i ostavite komentiranja istih.

Uopće se ne bih začudio da su prva dva komentara napisali balavci kojima je dosadno u životu pa su se došli izdr****t na Bug forum. Namigiva

18 godina

Ja sam se veselio Firefoxu na hrvatskom, ali samo zato jer imam nekih klijenata koji jednostavno ne žele ništa osim hrvatskog, pa sam bio sretan što mogu zamjeniti IE sa FF :)

Volio bih da se isto dogodi i sa Thunderbird-om, ali kad se sjetim koliko je našim dečkima trebalo da srede Firefox... ah :) Al opet, ajde pohvale što su ga napokon doveli u red. Svaka šuša ima prevedene programe, samo je Hrvatski problem pronać. Stvarno smo truli.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Thunderbird 3

Za one koje to zanima, izašao je Thunderbird 3.

UTERE SED NE ABUTERE!
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: Thunderbird 3 Release Candidate
Misionar kaže...

Thunderbird u verziji 2.0.0.23 ima na izboru 67 različitih tema (izgleda aplikacije). To će vjerojatno biti sličan broj i sa novom verzijom. Tvrdnja da je ružan pokazuje da je komentar došao od nekoga tko Thunderbird ne koristi i ne zna ga koristiti. A što se tiče lokalizacije, nikada "ne bude na hrvatskom" već na Add-ons u kategoriji Language support izabereš od japanskog do švedskog a kao primjer navodim da samo jedan add-on pod nazivom Quick Locale Switcher koji sadrži u sebi mogućnost lokalizacije korisničkog sučelja (i provjere pravopisa) na 41 jezik.

Neče moći ove noći !!!

To ne radi provjereno na 3.0.2 verziji ...šteta  ...A da naši ...ipak naprave localizacion pack  datoteku kad vidim da je Albanija ima....Bangladesh.... 

...

Afrikaans Afrikaans

Albanian Shqip

Arabic عربي

Basque Euskara

Belarusian Беларуская

Bengali

(Bangladesh) বাংলা (বাংলাদেশ)

Bulgarian Български

Catalan català

Chinese (Simplified) 中文 (简体)

Chinese (Traditional) 正體中文 (繁體)

Czech Čeština

Danish Dansk

Dutch Nederlands

English (British)

English (US)

Estonian Eesti

keel Finnish

suomi

French Français

Frisian Frysk

Galician Galego

Georgian ქართული

German Deutsch

Greek

Ελληνικά

Hebrew עברית Hungarian Magyar Icelandic íslenska Indonesian Bahasa Indonesia Irish (Ireland) Gaeilge (Éire) Italian Italiano Japanese 日本語 Korean 한국어 Lithuanian lietuvių kalba Macedonian Македонски Norwegian (Bokmål) Norsk bokmål Norwegian (Nynorsk) Norsk nynorsk Polish Polski Portuguese (Brazilian) Português (do Brasil) Portuguese (Portugal) Português (Europeu) Punjabi ਪੰਜਾਬੀ Romanian română Russian Русский Serbian Српски Sinhala සිංහල Slovak slovenčina Slovenian slovensko Spanish (Argentina) Español (de Argentina) Spanish (Spain) Español (de España) Swedish Svenska Tamil (Sri Lanka) தமிழ் (இலங்கை) Turkish Türkçe Ukrainian Українська Vietnamese

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.3.2010 20:13 (Boskre).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice