ThinkPad u 11 inča

poruka: 13
|
čitano: 2.144
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "ThinkPad u 11 inča".
18 godina
ThinkPad u 11 inča

1. ružan je zbog zaobljenih rubova

2. kod nas nije dostupan u mat crnoj boji već isključivo sjajnoj (zbog čega je još ružniji)

3. uh što je ružan

2 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
ThinkPad u 11 inča

I tako odlazi filozofija ibma iz Lenova. Ne stavljat thinkpad logo na ove mutante .Tipkovnica mi se nimalo ne svidja.To sto je glossy jos manje cemu to ak ima mat.Kuciste takdjer na slici ne odaje kvalitetu.Odabir amd intel nije odabir ko bi zel amd.Trebaju sam nastaviti filozofiju x300 modela a ne raditi ove neke netbooke krizance.Dobro barem nije 3d ak nis drugo jos nisu to smece implementirali.

0 1 hvala 0
18 godina
neaktivan
ThinkPad u 11 inča

Najveći minus - nema Enter u 'pravoj' veličini. I još nije u plavoj boji. Osmijeh

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ThinkPad u 11 inča

Ja imam Edge 13 i vrlo sam zadovoljan.

Tipkovnica je ako ne bolja onda ista kao na R500 (dva ThinkPada u kući :)).

Super je osjećaj, nimalo se ne uvija, jedino home i del su na drugim mjestima, no to nije neki strasni minus za ovu odlicnu tipkovnicu.

Ja imam AMD verziju s diskretnom grafickom i jedino je baterija slabija strana, nekih 2 sata s ful osjvetljenjem.

Vrlo dobre performanse na bateriji a pogotovo na struji. Windows 7 radi prefektno.

Ono za cime nisam lud je za moj ukus premala rezolucija inače najboljeg glossy ekrana koji sam vidio do sada. 768 vertikalno meni jednostavno nije dovoljno, npr na facebook-u moraš skrolati da vidiš sliku ako je portrait :(

Da zaklučim: Ako mi bude trebao 11'' laptop to će biti ovaj Smijeh.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: ThinkPad u 11 inča

Kladim se da kod nas neće biti cijena ispod 4000kn

16 godina
brzi i žestoki kaže...

Kladim se da kod nas neće biti cijena ispod 4000kn

Offtopic: Zoveš se brzi i žestoki, a nemaš sliku avatara xD zeka peka Ontopic mislim da je 9500 sve rekao  Izlanuo se  a baš je ružan -.-

My life DRIFT' S around cars !! Bunker su napravili pametni ljudi koji su znali da unutra ide puuno mjuze... ako nije GTI onda nije golf
15 godina
neaktivan

prelijen sam za to :D

nisu ti novi ThinkPadi ni toliko ružni koliko su preskupi

17 godina

Može on biti ružan koliko hoće, ali ti laptopi (baš ovaj model, očito, nisam vidio, ali inače serija, jel...) su čista perverzija koliko je to kvalitetno.

Every hole is a goal!
18 godina
neaktivan
macak kaže...

Najveći minus - nema Enter u 'pravoj' veličini. I još nije u plavoj boji. Osmijeh

Pa mozda ce HR tipkovnica imati full enter. A za Thinkpade- meni su još uvijek super, samo debili nisu trebali ubiti R seriju. BTW koga zanima super jeftini thinkpad: http://www.plavec.hr/index.php?mod=prodaja&task=hardware&view=details&uid=56

18 godina
ThinkPad u 11 inča

Imam T seriju, imao sam i R seriju, cura ima Edge ali od 13 incha. Plusevi: perfektna kvaliteta i dugotrajnost, tipkovnica, trackpoint (ne mogu zamislit da moram skrolat sa prstom po plastici). Minusi: nije idealan cijenom za hardver koji nudi, često bez diskretne grafičke (bitno za povremene igrače), nadam se da će Enter biti za HR u punoj veličini, zamjenska baterija u RH često preskupa, ako bude crna samo glossy, a ne i mat.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ThinkPad u 11 inča

Edge je dobar koncept, ali ono što bi ja volio vidijeti u toj seriji je brži hardver ili barem bolji omijer uloženo-dobiveno, ne glossy zaslon, malo kvalitetniji zvučnici i malo veča dostupnost mat verzije Inače tipkovnica je savršena (ok nema full enter). Što se dizajna tiče ni meni se nesviđa glossy verzija i isto tako mislim da bi trebalo malo preseliti onaj thinkpad logo izvana :))

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
9500 kaže...

1. ružan je zbog zaobljenih rubova

2. kod nas nije dostupan u mat crnoj boji već isključivo sjajnoj (zbog čega je još ružniji)

3. uh što je ružan

Baš zbog tih zaobljenih rubova su meni Macbook-ovi koma. Koga vraga nemogu napraviti čošak ko HP

Kad mi prijenosnik dođe u boji osim C/B... Kad mi prijenosnik dođe u boji osim C/B...
Sličnost je očita Sličnost je očita
Pravi programeri programiraju binarno!
16 godina
neaktivan
ThinkPad u 11 inča

ne znam da li bih trebao otvarati novu temu ili će ova poslužiti...

ovako, prije 5 dana sam kupio thinkpad edge 11 i normalno sam ga koristio, a 95% toga vremena ventilator se prilično čuo... čak smeta i za razgovore na skype-u jer je i mikrofon dosta blizu ventilatoru, pa je kvaliteta očajna... 

nijednim sofverom nisam uspio doći do brzine okretaja ventilatora... a po sluhu mi izgleda da ima samo dvije brzine, odnosno samo jednu OFF - ON

kada ohladi procesor na 41°C gasi se i onda za nekih 30-60 sekundi se temperatura popne na 51°C i vent se ponovo pali...

po stranim forumima ima istih problema ali ima i onih kojima, kako kažu, sve radi savršeno...

procesor je AMD Neo K345

nisam točno siguran ni što mi je problem jer je prilčno i topla donja strana... bilo bi u redu da ako se već čuje da bolje i hladi {#} ali mislim da bi dok je opterećenje proca na 10ak posto ventilator ipak trebao imati nekakve normalnije okretaje da se toliko ne čuje...

ima li netko tko ima istih problema, ili ima li netko da je uopće kupio ovaj netbook {#}

ako netko ima prijedlog za rješenje bio bih mu zahvalan...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice