Tehnički problemi Amazona

poruka: 10
|
čitano: 1.927
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Tehnički problemi Amazona".
15 godina
neaktivan

a da, sad kad reddit ne radi kako spada, neznam kako da vrijeme potrošim na poslu ... :-| ...

:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Cloud je zakon. Idemo svi u cloud :)

Mentalist je moj idol...

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

kako ono ide, oblačno vrijeme na korsničkoj strani

kod mene normalno radi.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Takozvano spuštanje iz oblaka na zemlju. Bit će takvih spuštanja na zemlju još više u skoroj budučnosti.

Programko http://programko.bloger.hr

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Haha...glavom u oblacima, nogama u blatu!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Tehnički problemi Amazona
Programko kaže...

Takozvano spuštanje iz oblaka na zemlju. Bit će takvih spuštanja na zemlju još više u skoroj budučnosti.

+1

15 godina

zamisli imam preko 200 glazbenih cd-a i nešto filmova i glazbenih dvd-a i da sam to imao u takozvanom oblaku nebih mogao slušati svoju omiljenu glazbu baš kad je želim,ne hvala na njihovim oblacima više volim imati u ruci

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
15 godina
neaktivan
Kako se ono kaze, prvi macici se bacaju u vodu. Nazalost ne postoji 100%na sigurnost podataka nigdje. I doma ti moze netko provalit, izbit požar, poplava ili ti jednostavno kućni ljubimac uništiti medije ili disk. Eto primjer ovog što se desilo u Japanu. Ne da su ljudi ostali bez podataka nego i čitavih domova. E sad, tko je imao podatke u oblaku opet moze doci do njih... U svakom slučaju sve ima svoje pozitivne i negativne strane..
Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

redundancy rocks {#}

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
alen-c kaže...
Kako se ono kaze, prvi macici se bacaju u vodu. Nazalost ne postoji 100%na sigurnost podataka nigdje. I doma ti moze netko provalit, izbit požar, poplava ili ti jednostavno kućni ljubimac uništiti medije ili disk. Eto primjer ovog što se desilo u Japanu. Ne da su ljudi ostali bez podataka nego i čitavih domova. E sad, tko je imao podatke u oblaku opet moze doci do njih... U svakom slučaju sve ima svoje pozitivne i negativne strane..

a jbg ak mi doma rikne komp ne mogu do stvari bilo to na kompi ili u oblaku, a ovak, makar mi komp radi savrseno ne mogu do svojih stvari...

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice