T-Mobile G2 21. travnja?

poruka: 11
|
čitano: 1.847
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "T-Mobile G2 21. travnja?".
18 godina
T-Mobile G2 21. travnja?

Ovo ce napokon bit pravi iPhone killer! Smijeh 

Think locally, act globally...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: T-Mobile G2 21. travnja?
SupremeCommander kaže...

Bilo je i vrijemeCool
AMD 6000+ 3,1 GHz ATI Club 3D3850 512 ddr3 WD 640 GB , Maxtor 80 GB Chieftec 400 W 4 GB DDR2 1000GHz Muskin red line monitor LG FLATRON ez T710BH 17" (crt)
18 godina
neaktivan
SupremeCommander kaže...

Kamo sreće :)

HTC Magic je sigruno kvalitetan dio hardvera, i ako još tu dodamo Android kao softver zvuči kao savršen smartphone. Međutim, danas je iPhone posao standard, i nije ni čudo da se odmah spominje pojam "iPhone killera". Malo banalan primjer, ali to je kao da za Linux kažeš da je Windows killer. Isto tako je iPhone postao standard, za njega SVI rade aplikacije, i naravno trude se da budu jako dobre (jer na taj način će zaraditi), dok je Android još malo egzotično tržište. Samo pogledajte raspodjelu gdje se sve ovaj "mobitel" prodaje.

Sigurno ima potencijala, ali iPhone killer za sad ne postoji, a kad bude postojao Apple će vjerojatno izbaciti iPhone 2. :)
"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"
17 godina
neaktivan
T-Mobile G2 21. travnja?

Standard?! Ja ne mogu zamisliti poslovnog covjeka da u ruci drzi iPhone kao zamjenu za neki od smartphoneova od Nokia E serije, P serija SE ili RIM.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
infinityzg kaže...

Standard?! Ja ne mogu zamisliti poslovnog covjeka da u ruci drzi iPhone kao zamjenu za neki od smartphoneova od Nokia E serije, P serija SE ili RIM.

Ne mogu zamisliti ali sam vidio....
Vir prudens non contra ventum mingit...
17 godina
neaktivan

Ma to je neki mladi wannabe cool manager :D

17 godina
neaktivan
T-Mobile G2 21. travnja?

Ne treba mi android...  samo dostupni drajveri za taj hardware i to je to.

Ako to izdaju pojavit će se hrpa linux distra za ovakve uređaje.

To je budućnost, ne već gotove zatvorene platforme sa malim brojem kvalitetnih besplatnih aplikacija.

Uz to... bio bi gušt moddati takvo što. :)

The Man Who Broke A Dragons Heart...
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
T-Mobile G2 21. travnja?

joj vas isto djeca,vi i vasi iphone killeri...

ako ti treba telefon i ako mozes kupi,cuj iphone killer

meni je osobno i TyTN II iphone killer,ali je iphone telefon velike jabuke i vecina ga ljudi kupuje cisto jer ima jabuku na sebi...ali vama to ni bog nemoze objasnit

"Ako nekoga mrzi mnogo ljudi, to mora da je dobar čovjek."

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
infinityzg kaže...

Ma to je neki mladi wannabe cool manager :D

Haha :D. Anyway, iPhone nije za poslovne korisnike, daleko od toga, ali ipak ga poslovno korisnici žele. Zašto? Jer je fancy XD. Malo debilno zvuči, ali je tako. S obzirom na njegovu potražnju i ostali se proizvođači pokušavaju furati na isti koncept. Samo se sjeti T-mobile G1 kod kojeg su govorili kvalitetan smartphone mora imati qwerty tipkovnicu. Yeah right, a vidi G2 - podsjeća li te možda na neki mobitel :)

Ammon kaže...

Ne treba mi android...  samo dostupni drajveri za taj hardware i to je to.

Ako to izdaju pojavit će se hrpa linux distra za ovakve uređaje.

To je budućnost, ne već gotove zatvorene platforme sa malim brojem kvalitetnih besplatnih aplikacija.

Uz to... bio bi gušt moddati takvo što. :)

A pazi, android je dosta moddabilan. Imaš besplatno za skinuti SDK pa ti peglaj. Što se linuxa tiče, pa čuj, android se bazira na linux kernelu, tako da nije ništa drugo nego žešća modifikacija istog :). Androidu jedino zamjerim što se bazira na "besplatne" aplikacije. Svjestan sam da je to u neku ruku dobro za nas korisnike, ali s druge strane čovjek će se više potruditi oko izrade aplikacije ako pretpostavlja da će dobiti za nju neku lovu :)

Kako god, zanimljiva stvarčica; ako do tad ne kupim Curve, te ne bude skup, možda ga i kupim.
17 godina
neaktivan
T-Mobile G2 21. travnja?

A ne znam baš. Razočarao me je google što se linuxa tiče.

Cijeli sustav im je na linuxu, linux im je develop platforma i još uvijek nemaju chrome za linux!

A što se androida tiče, on samo radi na linux kernelu.. da im smanji troškove razvoja. I sam google je rekao sa android nije linux.

Tako od toga.. veliko ništa! Dajte raji drajvere, mi ćemo se pobrinuti za ostalo.

Kako stari kažu.... "Ako želiš nešto da radi dobro, napravi to sam."

The Man Who Broke A Dragons Heart...
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Ammon kaže...

A ne znam baš. Razočarao me je google što se linuxa tiče.

Cijeli sustav im je na linuxu, linux im je develop platforma i još uvijek nemaju chrome za linux!

A što se androida tiče, on samo radi na linux kernelu.. da im smanji troškove razvoja. I sam google je rekao sa android nije linux.

Tako od toga.. veliko ništa! Dajte raji drajvere, mi ćemo se pobrinuti za ostalo.

Kako stari kažu.... "Ako želiš nešto da radi dobro, napravi to sam."

Hmm... da, istina. ja pokušavam biti pozitivan, jer sam puno toga očekivao od Androida, a evo već 2. godina njegovog postojanja i OSX još vodi što se tiče zaintresiranosti developera. Štoviše, počeo sam raditi neku aplikaciju za Andorid, ali sam se prešaltao na OSX čisto iz razloga jer je profitabilnije :). Sigurno napravim istu za Android kasnije u nekoj mini verziji, ali upravo je tu problem, zaostaju.

Kako god bilo, danas svi OS-ovi za smartphonove imaju tendenciju ka određenoj vrsti korisnika, tako da se svatko može pronaći. S obzirom na to, jedino što nam treba je jak hardver na čijoj bazi može nastati softver puno većeg potencijala :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice