Ovo ce napokon bit pravi iPhone killer!

Standard?! Ja ne mogu zamisliti poslovnog covjeka da u ruci drzi iPhone kao zamjenu za neki od smartphoneova od Nokia E serije, P serija SE ili RIM.
Standard?! Ja ne mogu zamisliti poslovnog covjeka da u ruci drzi iPhone kao zamjenu za neki od smartphoneova od Nokia E serije, P serija SE ili RIM.
Ma to je neki mladi wannabe cool manager :D
Ne treba mi android... samo dostupni drajveri za taj hardware i to je to.
Ako to izdaju pojavit će se hrpa linux distra za ovakve uređaje.
To je budućnost, ne već gotove zatvorene platforme sa malim brojem kvalitetnih besplatnih aplikacija.
Uz to... bio bi gušt moddati takvo što. :)
joj vas isto djeca,vi i vasi iphone killeri...
ako ti treba telefon i ako mozes kupi,cuj iphone killer
meni je osobno i TyTN II iphone killer,ali je iphone telefon velike jabuke i vecina ga ljudi kupuje cisto jer ima jabuku na sebi...ali vama to ni bog nemoze objasnit
Ma to je neki mladi wannabe cool manager :D
Ne treba mi android... samo dostupni drajveri za taj hardware i to je to.
Ako to izdaju pojavit će se hrpa linux distra za ovakve uređaje.
To je budućnost, ne već gotove zatvorene platforme sa malim brojem kvalitetnih besplatnih aplikacija.
Uz to... bio bi gušt moddati takvo što. :)
A ne znam baš. Razočarao me je google što se linuxa tiče.
Cijeli sustav im je na linuxu, linux im je develop platforma i još uvijek nemaju chrome za linux!
A što se androida tiče, on samo radi na linux kernelu.. da im smanji troškove razvoja. I sam google je rekao sa android nije linux.
Tako od toga.. veliko ništa! Dajte raji drajvere, mi ćemo se pobrinuti za ostalo.
Kako stari kažu.... "Ako želiš nešto da radi dobro, napravi to sam."
A ne znam baš. Razočarao me je google što se linuxa tiče.
Cijeli sustav im je na linuxu, linux im je develop platforma i još uvijek nemaju chrome za linux!
A što se androida tiče, on samo radi na linux kernelu.. da im smanji troškove razvoja. I sam google je rekao sa android nije linux.
Tako od toga.. veliko ništa! Dajte raji drajvere, mi ćemo se pobrinuti za ostalo.
Kako stari kažu.... "Ako želiš nešto da radi dobro, napravi to sam."