Sve za prikazivanje

poruka: 4
|
čitano: 850
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sve za prikazivanje".
17 godina
neaktivan
Sve za prikazivanje

Jedina mana koju ja vidim kod NEC-ovih monitora je u tome sto su kod nas prakticki nedostupni u vecim dimenzijama, ili boljim matricama. Sto je velika steta... a i cijena onih modela koju su dostupni je 5-10 puta veca nego recimo u USA...

Sa mojeg gledista najbolji monitori na trzistu.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Sve za prikazivanje

Kaj nije Sanader reko firmama da smanje marze?

Sigurno ce uvoznik smanjit cijenu. Ovih dana Belji se

17 godina
moderator
RE: Sve za prikazivanje
Lightning kaže...

Jedina mana koju ja vidim kod NEC-ovih monitora je u tome sto su kod nas prakticki nedostupni u vecim dimenzijama, ili boljim matricama. Sto je velika steta... a i cijena onih modela koju su dostupni je 5-10 puta veca nego recimo u USA...

Sa mojeg gledista najbolji monitori na trzistu.

Rekao mi direktor prodaje za jugoistocnu Europu da je problem u tome sto u Hrvatskoj nemaju distributera, nego se monitori distribuiraju preko jedne firme iz Slovenije. Tako da sad trazi firmu kod nas koja bi u Hrvatskoj distrubirala/prodavala NEC-ove monitore, a razmislja i o tome da NEC ovdje otvori svoj ured. Pa eto, ako se nesto od toga dogodi, monitori ce moguce pojeftiniti, a i trebali bi biti dostupni i bolji modeli, odnosno modeli vecih dimenzija.
17 godina
neaktivan
Sve za prikazivanje

Zivi bili pa vidjeli :D

Bar cu onda bit siguran koji monitor preporucit kad me netko pita, sto da kupi :)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice