Proradili kompleksi ekipi na forumu vidim...
A nema se para, kako bi to izgledalo da se ima :)
Tvoj post je dokaz da je naslov clanka totalno promasen (ili pogodjen?).
Bugovci, znam da ovakve stvari pale, ali izgleda malo jadno u ocima onih koji vas 'prokuze'. Nemojte se bas toliko srozavati.
Mozda na 15 ljudi koje znam padne 1 ajfoun (veliko mozda, ta brojka bi mogla ici i vise).
kod mene niko nema, hahahahaha. inače idem u tehničku školu, treći razred, 3A, razumijem se u mobitele i windovse, ne kužim baš matku, ono mislim znam zbrajat, oduzumat i to hahahahahaha :) al informatiku rasturam. ssh, html, css,... svašta. i tak
iOS i ako ima manji udio od androida čini veći internet promet od androida u US tako da ova statistika ne pokazuje koliko ima mobitela x marke već koliko ko surfa po webu/klikće na add-ove. Ako još u priču ubacimo adblock koji je mnogo popularniji na androidu dobijemo dosta drugačiju sliku.
Motorole niti na vidiku a bio sam spreman dva slatkiša dati.
...biće bolje...
Tko uopće daje par tisuća kn za gejfon?
Kladim se da je svaki 4. hrvat u vojnoj mirovini 
Petric logika.
Kak se stavi AdBlock na android?
Na play storu ga nema.
Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
Windows Phone 8.1 - L520, L822, L930...
Na play storu ga nema.
AdAway se zove, imas jos takvih...
Na play storu ga nema.
Makar meni je bolja kombinacija uBlock u Firefoxu. Firefox za android ima podršku za addonove.
Imao sam Android , pa zavrsio na IOS-u , i sad friško misec dana na Wp-u.
Ne žalim za Androidom niti IOS-om, Wp me ugodno iznenadio i nadam se jos boljem sustavu na wp 10 :)
Android je gladan memorije , Iphone preskup , a Wp taman po mjeri :)
Od 8 ljudi u obitelji 5 ima neki iPhone (od v4 do v6), 1 samsung, 2 nisu smartfoni.
Od 10 prijatelja 4 imaju iPhone, 1 wp, 2 nisu smart, ostali lg ili samsung.
Ne znam nikoga da ima htc ili sony.
I ljudi koje znam ne raspravljaju se o mobitelima. Zacudo.
Od 8 ljudi u obitelji 5 ima neki iPhone (od v4 do v6), 1 samsung, 2 nisu smartfoni.
Od 10 prijatelja 4 imaju iPhone, 1 wp, 2 nisu smart, ostali lg ili samsung.
Ne znam nikoga da ima htc ili sony.
I ljudi koje znam ne raspravljaju se o mobitelima. Zacudo.
Pretpostavljam da si takodjer ne dijele cokoladice na racun toga koji mobitel koriste?
Stara neka obitelj, ali i prijatelji? Valjda svi imaju iznad 15 godina cim nema cokoladica na vidiku :)
kaj je samo svaki četvrti rvat žena?! 
To znači da ti imaš neku kinesku ciglu i to te čini pravim muškarcem? Nisam siguran da telefon određuje muškost, ali drago mi je da si našao utjehu 
Zato jer na sve ide iOS 8, a svaka linija Galaxya je ostala na nekoj varijanti Androida
Zato jer na sve ide iOS 8, a svaka linija Galaxya je ostala na nekoj varijanti Androida
Niti je to što si napisao o operativnim sustavima istina, niti se članak njima bavi. No bar si pokušao.
mislim da tajna leži u nekim opcijama instalacije blokatora reklama na androidima, što
(na moju propriličnu frustraciju, jer ukućani na ipadu uvijek završe na reklamama koje
nabodu palčevima dok drže tablet) na ios uređajima nije samo tako lako. Pogotovo ne juzerima
kakav je prosječam ajfonovac.
a ulaziti u zamku nabrajanja koliko čega imam ja a koliko čega oni koji poznam... nebih ulazio:)
To znači da ti imaš neku kinesku ciglu i to te čini pravim muškarcem? Nisam siguran da telefon određuje muškost, ali drago mi je da si našao utjehu 
nemam smartfon i nikad ga neću imati. samo onaj starinski, kojem baterija traje po tjedan dana i dulje i ima tipke. ne pada mi na pamet biti rob uređaja i živjeti između dva punjenja. telefon dsluži meni - ne ja njemu. 
molim te, definiraj pravog muškarca pa ću proširiti "obranu" (ili se pozvati na 5. amandman) 
Kod mene svi koji ne preokrecu svaku kunu imaju iPhone. Ne racunam firmu jer tamo svi mogu besplatno dobiti iPhone. Zapravo, od ovih ostalih nitko nema neki skuplji Android. Ili su na iPhoneu, ili na nekom Samsungovom miniju (tipa S3 mini pa na nize do nekih Youngova), Huaweiu, jedan Sony Xperia T3.
Al dobro, nije isto jel imas vrsnjake srednjoskolce, studente ili ljude koji vec rade. To moze jako promijeniti osobni dojam.
LOL - nekom ne ide statistika :P
Osobno poznam možda troje ljudi koji imaju AjFon...
LOL - nekom ne ide statistika :P
Osobno poznam možda troje ljudi koji imaju AjFon...
Znači da ukupno poznaš 12 ljudi!
Eto od 10 ljudi u uredu, 10 ih ima iphone.
...doduse, svi su iOS developeri ali ipak statistika je statistika
Ajd ih uslikaj, baš me zanima kako to izgleda!
Ajd ih uslikaj, baš me zanima kako to izgleda!
Kod mene u uredu je vecina takodjer na iOS-u. Od 9 nas (programeri i dizajneri), 7 ih koristi iPhone. Vecina je stidljiva, no evo barem onih koji nisu:
Cestitam! Uzivaj u svojoj odluci, no drugi da to zele isto bi cinili...
ne znam od kud im ovo da svaki cetvrti ima iphone... radim u okruzenju od 20 ljudi i od njih samo 2 imaju iphone, a od nekih 5 prijatelja s kojim se druzim van posla samo 1 ima iphone... svi ostali androide ukljucujuci i mene.