Povratiti povjerenje korisnika?
Da bi netko/nesto vratio povjerenje korisnika, trebao bi to povjerenje ba u jednom trenutku imati.
Povratiti povjerenje korisnika?
Da bi netko/nesto vratio povjerenje korisnika, trebao bi to povjerenje ba u jednom trenutku imati.
Meni su oba tableta vrhunski, da imam mogućnost, odmah bi si uzeo jednog, iako bi pucao na PRO.
To je po meni pravi punokrvni tablet
Jučer sam malo pratio tekstualni prijenos predstavljanja i na trenutke mi se činilo kako se radi o novim iPadima.
Ajde neka mi netko objasni zašto netko tko kupuje ovako nešto onda umjesto toga nebi kupio Yoga2 tablet/računalo? I jedno i drugo ne može se nositi u džepu, pa prema tome to što je Yoga veća je ustvari prednost. Stoga na ovom drugom zaista možeš komotno raditi (ne sve ali neke stvari). Za isključivo surfanje i glupe igrice i iPad je odličan, ustvari najbolji, a neki jeftiniji android uređaj i sasvim dovoljan za razbibrigu. Jedino što ostaje su punokrvne PC igre, ali se bojim da hardware za to opet nije dovoljan kako god se okrene. Nije mi baš jasno područje upotrebe ovoga.
Po meni jedino punokrvni Win tablet većeg formata ima smisla...
Yoga je ok uređaj, ali mi se ne svida taj koncept gdje kad podvučeš tipkovnicu pod zaslon imaš prste na njoj, je isključeno, al mislim da nije ugodno. Ovaj novi Asus Transformer mi izgleda da će biti pogodak i cijenom i izvedbom.
Surface sam vidio na par konferencija kod nekih predavača i izgleda mi super za takve stvari, a i mislim da je dobar za poslovnjake. Bilo bi dobro da ima neki dok koji je već povezan s monitorom i ostalom periferijom i onda bi stvar bila mrak, jer surface je dosta lakši od laptopa i time prenosiviji, ali uglavnom mislim da ima prednost što se tiče posla.
Za casual usera nemogu reći točno koja bi bila prednost nad ostalima, osim stvari osobnog ukusa.
Surface Pro - fenomenalan.
Toliko ljudi, sati, novaca i MS nikako da shvati da ljudi zele tablet a ne 10,6'' tanki laptop. Ne treba im tipkovnica niti docking station niti ova glupost pozadi da tablet moze stajati kao laptop.
Toliko ljudi, sati, novaca i MS nikako da shvati da ljudi zele tablet a ne 10,6'' tanki laptop. Ne treba im tipkovnica niti docking station niti ova glupost pozadi da tablet moze stajati kao laptop.
Pa tastatura i docking station i ne dolaze uz tablet. Njih kupis po potrebi. Kome ne trebaju ne mora ih ni kupiti...
Znam da dizem staru temu, no da li netko mozda zna, jel radi VIP USB 3g stick na Surface-u 2 (obicnom), dakle da li Windows RT podrzava takve USB-e ?
Koliko će ova informacija uopće nešto značiti, ali sinoć u NCIS seriji sam u jednoj epizodi uočio jedan Surface, sada neki običan ili Pro, nisam ziher, obzirom je bila prisutna tipkovnica ali nisam uočio u koliko se stupnjeva otvara ona noga straga.
Činjenica je "kao" da je takvo nešto usvojila američka mornarica, što na to kazati, podosta dobra reklama, tko je primjetio i skužio!