Superbrzi Android 2.2

poruka: 26
|
čitano: 7.734
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Superbrzi Android 2.2".
17 godina
Superbrzi Android 2.2

Zar moze biti brzi od ovoga :) Ja imam HTC Legend i sve je fluidno i brzo... Bojim se da necu primjetiti razliku u perf.

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Superbrzi Android 2.2

Google di god se pojavi  mora naj.

Najveći zalogaj mu bu protiv pravih računalnih osa.

Ne znam kaj da napišem !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Superbrzi Android 2.2

Gdje se može kupiti Nexus one ? googlam googlam al nis ne pronalazim. 

ontopic 

Ovaj novi android je zanimliv :) 

Ubuntu 9.10 Karmic Koala
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.5.2010 9:48 (linuxuser).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Superbrzi Android 2.2
linuxuser kaže...

ontopic 

htc desire = google nexus1

16 godina
neaktivan
surki kaže...
linuxuser kaže...

ontopic 

Čak je i bolji.. 

on topic - hoce li biti poboljsanja i nadogradnja za malo starije mobitele (Samsung Galaxy)

Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
16 godina
Superbrzi Android 2.2
Na prvi pogled bi čovjek rekao da su napravili super posao sa tolikim ubrzanjem koda. Ali pravo je pitanje kako su u prethodnih verziji uspjeli napraviti toliko sporiji kod. ;-)

8 0 hvala 0
16 godina
Superbrzi Android 2.2
Od sada sam siguran da će sljedeći mob koji kupim biti na android-u. =)
Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Može i Htc desire, vidim da je u probaji kod VIP-a a tele2 i tmobile ga nemaju.  

Ubuntu 9.10 Karmic Koala
17 godina
neaktivan
Superbrzi Android 2.2

ljudi jel samo meni tu sumljivo ubrzanje za 400%?

aj kontam još nekako da ubrzaš za 50% ili za duplo, ali 400%? vjerovatno kao što je maxym rekao - 2.1 je bio loše optimiziran

al svejedno, ja još uvijek štedim za desire =D

Ovo je moj potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dantex kaže...

aj kontam još nekako da ubrzaš za 50% ili za duplo, ali 400%? vjerovatno kao što je maxym rekao - 2.1 je bio loše optimiziran

Pa mozda je cisti marketinski trik... prosli puta optimizaciju nisu uopce napravili (mozda su kompajlirali i bez flagova :) :) ;) ), a sada napravise dobru optimizaciju samo da bi mogli izbaciti da su za toliko i toliko ubrzali...

In Control
17 godina
Superbrzi Android 2.2

Ako im je "los" kod toliko brz... onda sto reci vise o Androidu?

2.1 jednostavno leti!

I'm going woo woo

4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Superbrzi Android 2.2

Ja, kad čujem ovakvu vijest počnem sumnjati, da ljudi koji rade takav software, koji u patch verziji (2.2) software ubrzaju 4 puta, ili nemaju pojma što rade, ili lažu.

Eh, sada ako nemaju pojma, a sve govori da imaju pojma, jer je google inače u svim segmentima OK i software im je napredan i dobar, tada nemam što raditi s takvim softwareom.

A ako lažu, za ovu sitnicu, bolje je pitanje što su još lagali za što nikad neću saznati, software nije za mene.

Inače sam zagovornik Androida od verzije 1.1 od kada imam sdk i pomalo se bavim istim (ništa ozboljno).

gdje da potpišem
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.5.2010 10:51 (tihomir(3)).

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
surki kaže...
linuxuser kaže...

ontopic 

HTC Desire <> Google Nexus 1

HTC Desire u odnosu na N1 ima HTC Sense UI i nema trackball nego optički senzor, ali zato N1 ima dosta bolju kameru (video snimanje).

Na našem se tržištu HTC Desire može naći za ~3000 kn što je smiješno za uređaj te klase :D

Yes, no.
16 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...
dantex kaže...

Pa mozda je cisti marketinski trik... prosli puta optimizaciju nisu uopce napravili (mozda su kompajlirali i bez flagova :) :) ;) ), a sada napravise dobru optimizaciju samo da bi mogli izbaciti da su za toliko i toliko ubrzali...

Niije u pitanju loša optimizacija niti marketinški trik. Rezultat ovakvih poboljšanja performansi je to što je u ovoj novoj verziji Androida ugrađena JIT kompilacija (Just In Time Compilation http://en.wikipedia.org/wiki/Just-in-time_compilation)

http://en.wikipedia.org/wiki/Android_(operating_system)#Update_history

Upravo ovo poboljšanje je i razlog što će vjerojatno u 2.2 verziji biti ugrađena podrška za Flash.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.5.2010 12:02 (Zvex).
17 godina

N1 također ima dva mikrofona .. pa ima smanjenje pozadinske buke .. tj. sugovornik bi te trebao bolje cuti .. 

17 godina
Superbrzi Android 2.2

Još kad bi HTC izbacio nadogradnje za starije telefone, a ne perfidno forsirao korisnike na kupovinu novih telefona sa svježim OS-om. 

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Denis kaže...

Još kad bi HTC izbacio nadogradnje za starije telefone, a ne perfidno forsirao korisnike na kupovinu novih telefona sa svježim OS-om. 

zato tu postoji XDA :)

17 godina
Vedran kaže...
surki kaže...
linuxuser kaže...

ontopic 

HTC Desire <> Google Nexus 1

HTC Desire u odnosu na N1 ima HTC Sense UI i nema trackball nego optički senzor, ali zato N1 ima dosta bolju kameru (video snimanje).

Na našem se tržištu HTC Desire može naći za ~3000 kn što je smiješno za uređaj te klase :D

Je , baš !  Evo smijem se ...

15 godina
protjeran
zna li itko hoce li ova nadogradnja biti dostupna za htc hero?
http://beterz.com/?Referer=151198
16 godina
neaktivan

Jel tko zna gdje bi mogao najpovolnije kupiti HTC desire ?  bez onih ugovora kod vip-a. 

Ubuntu 9.10 Karmic Koala
16 godina
Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
17 godina
neaktivan
linuxuser kaže...

Jel tko zna gdje bi mogao najpovolnije kupiti HTC desire ?  bez onih ugovora kod vip-a. 

Ovdje na forumu ;) Ima dosta tipova koji ga prodaju, cijena- 3000. plus-minus 100, 200 kn.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
17 godina
Fićo_CoD 5 kaže...

on topic - hoce li biti poboljsanja i nadogradnja za malo starije mobitele (Samsung Galaxy)

Gotovo pa sigurno mislim da neće biti v2.2 za Galaxy?

Denis kaže...

HTC-u je problem, odnosno teži dio posla portati Sense UI u Android. Zato se toliko čeka na upgrade Androida na pojedine modele (Hero + ekipa). A imaš Motorolu (Milestone) kaja je ažurna što se tiče toga.

EZY-E kaže...
zna li itko hoce li ova nadogradnja biti dostupna za htc hero?

isto kao i za Galaxy, neće. Još službeno ne postoji ni za v2.1.

nazad na temu, spominje se kako bi v2.2 mogao defaultno imati snimanje app. na SD kartice?

17 godina
neaktivan
HCSC kaže...

nazad na temu, spominje se kako bi v2.2 mogao defaultno imati snimanje app. na SD kartice?

To je bilo ovdi na Bugu :D al pisalo je samo ovo 

" Problem je poznat kao "Issue 1151" na stranicama Android Google Code, a odnedavna je promijenio status iz "assigned" (dodijeljen za rješavanje) u "future release", što bi trebalo značiti da je riješen i da će u idućoj iteraciji OS-a postati dostupan korisnicima."

E sad kljucna rijec TREBALO :( nadajmo se da hoce doci, al za sada su to samo nagađanja :)

Kada smo se upoznali, ljubav si mi dala i zajedno smo godinama, kakva sam budala! Došla si da živiš kod me, reko nema frke! Al kad sam video šta radiš, slomio ti ruke!
15 godina
neaktivan
linuxuser kaže...

ontopic 

ja sam ga nabavio preko oglasnika za 3.500 kn ali u hrvatskoj ga službeno još nema

17 godina
neaktivan
Superbrzi Android 2.2

Povlacim svoj komentar gore i kopiram ovo s wikipedije :D

2.2 (FroYo)[44]

Based on Linux Kernel 2.6.32[45] 

Confirmed new features:

Support of Application Installation to Memory Card[46]

Integrated Adobe Flash 10.1 support[47]

JIT fully working[48]

Improved Launcher2 which "quick links" to phone and browser [49]

USB tethering and WiFi hotspot functionality [50]

Support for file upload field in the Browser [51]

Kada smo se upoznali, ljubav si mi dala i zajedno smo godinama, kakva sam budala! Došla si da živiš kod me, reko nema frke! Al kad sam video šta radiš, slomio ti ruke!
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.5.2010 11:57 (Keiichi).
Moj PC  
2 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice