nadogradnje za osmicu stižu svako malo, a sedmicu su zaboravili...šteta, htio bih da bar izdaju SP2 da nemoram skidat hrpu patcheva nakon instalacije...
nadogradnje za osmicu stižu svako malo, a sedmicu su zaboravili...šteta, htio bih da bar izdaju SP2 da nemoram skidat hrpu patcheva nakon instalacije...
Mislim da je za 7-cu realnost redovno krpanje do kraja podrške. Novi SP teško da ćemo dočekati. Mislim da su naučili dovoljno na primjeru Windows XP-a.
Slažem se Windows 7 SP2 bi skratio muke uptadea koliko toliko uglavnom najbolje je instalirati Windows 7 verziju iz npr 2014 koja u osnovi posjeduje sva instalirana uptadea nego verziju iz npr 2012 ili stariju osim ako posjedujete original.No ipak sve se više kopkam da pređem na Windows 8.1 iz razloga što je to novi OS a i sam izgled mi se nekako dopada nekako je svijež.
Mislim da je za 7-cu realnost redovno krpanje do kraja podrške. Novi SP teško da ćemo dočekati. Mislim da su naučili dovoljno na primjeru Windows XP-a.
Nedavno je bilo na Bugu: od siječnja 2015. prestaje redovita i počinje produžena podrška za Sedmicu.
To još ipak nije znak da se ipak neće izdati SP2 ,znajući kad je izdan SP3 za XP.
Samo ,naravno ,više neće biti novih mogućnosti. Iako ,ne hvatajte me za riječ ,napravite sami SP2.
Nekako sumnjam u novi SP za 7-cu. Pa i sam vidiš koliko problema imaju da upokoje Windows XP.
Nekako sumnjam u novi SP za 7-cu. Pa i sam vidiš koliko problema imaju da upokoje Windows XP.
Ko što rekoh ,ne hvatajte me za riječ ,napravite sami SP2. Iako izrada može potrajati i po par sati.
već??! dajte pričekajte malo da pospremim kuću ...