pravi teenagerski mobitel, ništa posebno
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koji ga sustav pogoni?
Koji ga sustav pogoni?
linux ne xD
OS nije nijedan poznatiji nego neki samsungov smiksani, 2mp kamera, nema GPS, NEMA 3G, NEMA Wi-fi, jedino što ima capacitive ekran ali ovako je baš ogoljen do kosti.
kuki je smece :D
Nije da cu ga kupiti, ali vjerojatno ce malo uzdrmati ovu ultraskupu konkurenciju.
Uvijek se veselim takvim pokusajima, kako god da prosli.
Informatičko nepismenih tinejđera seljaka koji doma samo vise po fejsu ce ovo ce privuci(jeftino-kladim se da ce doci oko 800kn)...a to da je prilagođen za društvene mreže je trik(to su vjerojatno par sitnih gadgeta za dopiisivanje i to je to)...nema 3g i wifi,znaci nije za drustvene mreze.
a ti si neki seljak hater? znaci pametni iz grada ga nece kupiti a seljaci ce cekat u redovima a?
Samo 2.8" ekran! Neznam tko će imati živaca pipkati po ovome. Nekakav minimum za touchscreen mobitele bez tipkovnice bi trebao biti 3" (iako je i to nategnuto).
Uglavnom uređaj koji budu kupovali roditelji djeci jer je šaren i jeftin a djeca im budu prezadovoljna jer ne znaju bolje.
Imam ja iPhone ekran na dodir je odlican, malo dotaknes odma "osjeti", a kod slucaja kuki nije bas tako...i ja na iPhoneu koristim internet cesto, pogotovo wifi.
pravi teenagerski mobitel, ništa posebno
da...onako srednji mobitel

samsung corby ili samsung s5230??? pomažite koi je boli...
Telefon je odlican! Moze li mi neko reci,kako da postavim melodiju za sms poruku,nisam mogla naci opciju za to,za sad mi poruka dolazi sa vec odabranom melodijim samsunga? Unaprijed hvala! :)
Evo ipak sam nasla,ide se na postavke,profil,onda na normalno i u gornjem desnom uglu pise svi pozivi, a prebaci se na nove poruke,ostalo je sve lako :)))))))))))))