Stiže Samsung Corby

poruka: 17
|
čitano: 12.013
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Stiže Samsung Corby".
17 godina
Stiže Samsung Corby

pravi teenagerski mobitel, ništa posebno

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Stiže Samsung Corby

Koji ga sustav pogoni? 

Fedora 11 Leonidas Kde 4.2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
linuxuser kaže...

Koji ga sustav pogoni?

linux ne xD

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
16 godina
neaktivan
Stiže Samsung Corby

OS nije nijedan poznatiji nego neki samsungov smiksani, 2mp kamera, nema GPS, NEMA 3G, NEMA Wi-fi, jedino što ima capacitive ekran ali ovako je baš ogoljen do kosti.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Po čemu je taj corby zanimliv, bugovci, a vidim da tportal objavio neki samsung koji vrijedi spomenuti http://www.tportal.hr/tehno/mobiteli/37426/Mobitel-s-fotoaparatom-razlucivosti-12-megapiksela.html a vi bugovci o corbyu :D :D :D 
Fedora 11 Leonidas Kde 4.2
16 godina
neaktivan
Stiže Samsung Corby

kuki je smece :D

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk, agh burzum-ishi krimpatul.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Stiže Samsung Corby

Nije da cu ga kupiti, ali vjerojatno ce malo uzdrmati ovu ultraskupu konkurenciju.

Uvijek se veselim takvim pokusajima, kako god da prosli.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ciljaju na društvene mreže = internet, a nema 3G?
17 godina
neaktivan
Stiže Samsung Corby

Informatičko nepismenih tinejđera seljaka koji doma samo vise po fejsu ce ovo ce privuci(jeftino-kladim se da ce doci oko 800kn)...a to da je prilagođen za društvene mreže je trik(to su vjerojatno par sitnih gadgeta za dopiisivanje i to je to)...nema 3g i wifi,znaci nije za drustvene mreze.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Stiže Samsung Corby

a ti si neki seljak hater? znaci pametni iz grada ga nece kupiti a seljaci ce cekat u redovima a?

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Stiže Samsung Corby

Samo 2.8" ekran! Neznam tko će imati živaca pipkati po ovome. Nekakav minimum za touchscreen mobitele bez tipkovnice bi trebao biti 3" (iako je i to nategnuto).

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
To je za dječicu sa zdravim očima i malim prstičima a ne safaladama ;)
Uglavnom uređaj koji budu kupovali roditelji djeci jer je šaren i jeftin a djeca im budu prezadovoljna jer ne znaju bolje.
16 godina
neaktivan
Stiže Samsung Corby

Imam ja iPhone ekran na dodir je odlican, malo dotaknes odma "osjeti", a kod slucaja kuki nije bas tako...i ja na iPhoneu koristim internet cesto, pogotovo wifi.

Dinko Pavelić
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.11.2009 17:52 (DinPa_KoVel).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HCSC kaže...

pravi teenagerski mobitel, ništa posebno

da...onako srednji mobitelCoolBelji se

15 godina
neaktivan
Stiže Samsung Corby

samsung corby ili samsung s5230??? pomažite koi je boli...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Stiže Samsung Corby

Telefon je odlican! Moze li mi neko reci,kako da postavim melodiju za sms poruku,nisam mogla naci opciju za to,za sad mi poruka dolazi sa vec odabranom melodijim samsunga? Unaprijed hvala! :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo ipak sam nasla,ide se na postavke,profil,onda na normalno i u gornjem desnom uglu pise svi pozivi, a prebaci se na nove poruke,ostalo je sve lako :)))))))))))))

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice