Stiže jeftiniji iPhone 4?

poruka: 44
|
čitano: 4.425
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Stiže jeftiniji iPhone 4?".
18 godina
neaktivan
Re: Stiže jeftiniji iPhone 4?
Daj nacrtaj, po mogućnosti u paintu.
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
17 godina
neaktivan

ništa od toga, standardna navlakuša....
pogledajte malo vijesti prije izlaska 3GS-a i i 4-e apsolutno iste vijesti...
((samo nitko to ne pamti))
biti ce obična 4-ka možda sa manje memorije (što je i dalje iphone 4)
i opet ništa za sirotinju...

to je i razlog zašto apple ima lošu karmu zbog kojeg se veselim samo dolasku novih androida i čušpajza od kompatibilnosti proizvođača ...
i naravno zlatnoj hordi programera, a programeri androida su i ovako svi zajedno i Orci i vilenjaci i ljudi ... dok su za apple samo urukaji (pripadaju posrnulom "bijelom čarobnjaku")...
da se izrazim metaforički...

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.8.2011 9:26 (drveni krastavac).

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
iP4 8 Gb ce zamjeniti 3GS 8Gb, pa bi cijena trebala biti slicna..Opet iste svadje o cijeni, a tko vas tjera da ga kupite.
http://www.youtube.com/watch?v=5Fm7jmkHAxs&feature=feedlik
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Daj nacrtaj, po mogućnosti u paintu.

{#}

17 godina

A sada ga već ovako gnjavite...ajde mi recite dali ikoji drugi proizvođači spušta cijenu svojim starijim uređajima kada izbace novi? Ikoji? Ja vidim u dućanu HTC desire još uvijek košta 4500kn kao i prvog dana, iako su već izašli noviji i jači modeli od njega(desireHD, sensation, EVO 3D) Pa makar i za 200kn, a ne ovako je praktički identične cijene kao i ovi koji su noviji i bolji. 

Ali eto ako apple spusti cijenu onda je to opet samo pre*eravanje, ako ostane cijena, onda zašto je ne spuste, a mislim da svi znamo da većina ovdje ne bi kupila iphone i da ih dođe par plastičnih boca u razmjenu, tako da ne vidim čemu se onda ti isti zamaraju oko njegove cijene kada ga ni neće kupiti. Rađe malo gledajte cijene drugih firmi pa vidite kako oni spuštaju cijene svojim starim modelima...

Stoja
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.8.2011 10:09 (Stoja).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da je samo memorija u pitanju, a da ekran i fotic ostaju kao na iP4 uz nizu cijenu, mislim da bi zamjenio svoju Omniu7 odmah.

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
toTheCore kaže...

Da je samo memorija u pitanju, a da ekran i fotic ostaju kao na iP4 uz nizu cijenu, mislim da bi zamjenio svoju Omniu7 odmah.

Pa ovo ostalo ne bi trebali mjenjati...isto i sa 3Gs-om, samo su smanjili memoriju i prodavali ga kao jeftiniji model pored (onda nove) četvorke.

Stoja
15 godina
neaktivan
Ezio kaže...
Sad ce ga i apoteka, bypass, grimmy i ostali moci kupiti pa vise nece trollati svaku apple vijest. P.S. Imena su navedena abecednim redom a ne po vaznosti. Ispricavam se mnogima koje sam izostavio.

da sam htio iphone4, a ne mogu rec da nisam razmisljao o tome

ima ih na njuskalu ko pljeve, i novih i rabljenih

toliko o ekskluzivnom uredaju {#}

vruće je...
16 godina
neaktivan

Ako će bit oko 150$ onda definitivno Apple FTW !

Uber potez bi bio da stave još i 3GS na 99$ , ali opet sumnjam da će to napraviti.

"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate&am

0 0 hvala 0
17 godina
apoteka kaže...

Pa tko ovdje osim hater-a govori da je ekskluzivan? Stalno se tupi ista stvar kako je skup i kako je za modne mačke, a eto na njuškalu nabaviš glanc novi za relativno normalne novce. Tako sam ja svog nabavio. I čisto me zaboli koliko u dućanu dođe...

Uostalom to bi trebala biti i prednost, jer ćeš onda sigurno naći relativno povoljan/očuvan, i po mogućnosti iz tvog grada da uredno prođe transakcija da te netko ne prevari...

Stoja
15 godina
neaktivan
apoteka kaže...
Ezio kaže...
Sad ce ga i apoteka, bypass, grimmy i ostali moci kupiti pa vise nece trollati svaku apple vijest. P.S. Imena su navedena abecednim redom a ne po vaznosti. Ispricavam se mnogima koje sam izostavio.

Aha, uhvacen si da si razmisljao o iPhoneu.Sada za kaznu prema hejterskom zakonu moras napisati 10 anti-Apple poruka.
http://www.youtube.com/watch?v=5Fm7jmkHAxs&feature=feedlik
16 godina
no tengo dinero kaže...
apoteka kaže...

Aha, uhvacen si da si razmisljao o iPhoneu.Sada za kaznu prema hejterskom zakonu moras napisati 10 anti-Apple poruka.

shvatio je da iphone ipak nije ekskluzivan uređaj pa je odustao od kupnje.

15 godina
neaktivan

ako bi ikada kupio IP to nebi bilo zbog njegovih mogućnosti, cijene, testosteron faktora ili bilo čega, nego zato što bi i nakon 3g našao bilmeza koji bi ga kupio po relativno visokoj cijeni {#}

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
odjavljen

Cijena mu neće bit ispod 6k...

0 2 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice