Stiže jeftiniji iPhone 4?

poruka: 44
|
čitano: 4.419
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Stiže jeftiniji iPhone 4?".
15 godina
neaktivan

http://www.index.hr/vijesti/clanak/izlazi-iphone-4-za-siromahe-imat-ce-manje-memorije-ali-ce-biti-jeftiniji-/567919.aspx

objavljeno prije 5 sati.

APPLE se navodno sprema izbaciti na tržište jeftiniju verziju iPhonea 4, s memorijom od samo 8 gigabajta, čime namjerava povećati prodaju na tržištima u razvoju, prenosi Reuters. Informatori koji su uvijek na izvoru vrućih tehnoloških vijesti otkrili su da 8-gigabajtni iPhone 4 proizvodi tvrtka iz Južne Koreje, ne otkrivajući koja. Memoriju za iPhone dosad su proizvodili japanska Toshiba i južnokorejski Samsung Electronics. Prva verzija iPhonea 4, koja je imala memoriju od 16 i 32 GB, izašla je na tržište u lipnju prošle godine, a jeftiniji uređaj od 8 GB očekuje se za mjesec dana. Osim toga, Apple se naveliko priprema i za prezentaciju iPhonea 5, vjerojatno krajem rujna. "Petica" će imati veći ekran, bolju antenu i kameru s rezolucijom od osam megapiksela. Appleu prodaja iPhonea ide nevjerojatno dobro: samo u drugom kvartalu ove godine prodali su više od 20 milijuna uređaja.

Pretekli vas indexovci...ha ha ha...čak imaju i više (neprovjerenih) informacija....

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Ako bude 150 Eura, biti ce super.

Ne smeta mi sto nema mnogo memorije, ja imam 2GB u Nokia-i i 400MB je prazno.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
Sad ce ga i apoteka, bypass, grimmy i ostali moci kupiti pa vise nece trollati svaku apple vijest. P.S. Imena su navedena abecednim redom a ne po vaznosti. Ispricavam se mnogima koje sam izostavio.
Moj PC  
12 14 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kolko li ce bit jeftiniji? To je ona verzija sto je namjenjena za prepaid,nesto se pricalo o tome i jedini tako moze biti jeftiniji. U USA osjetno ovde i ne bas.

Najbolje bi bilo kad bi kostao oko 2500kn otkljucan na sve mreze{#}

O tom po tom vidjet cemo da li c ga uopste i biti

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Stiže jeftiniji iPhone 4?
Mentalist kaže...

samo se ti nadaj, u nas nece bit ispod 6k kn osim ako nesnize i 16/32gb

16 godina
protjeran
srky.du kaže...
Mentalist kaže...

Neka ubace plasticno kuciste, izbace sve osim GSM i Wi-Fi antene i gotovo.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
15 godina
neaktivan

Kod nas će bit još skuplji od sadašnjih modela jer je ko fol noviji {#}

R.I.P. EnlightenedPh oenix 24.6.2011.
15 godina
protjeran

ma samo neka bude oko 5000 kn ako treba i onda će po oglasnicima biti po 2000 kn pa ču ga uzet....xddd......a sad je od 16 gb u oglasniku po 2500 se može naći

xddd

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

znaci na prvoj stranici manuala ce pisati... "hvala vam sto ste izabrali nas uredjaj za siromahe" ?

vjerojatno pored memorije, kresanje troskova zahvaca i bateriju.

makar ce bit izmjenjiva.

ko ne voli vuca, ajfon mu se ne dize.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.8.2011 3:22 (torrente).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

da cujem jedno hip hip hura!

Smrt jednog čovjeka je tragedija, smrt milijuna - statistika.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Nemojte se prerano nadat cisto sumnjam da ce biti ispod 6000kn.Ako bude otkljucan ispod 5000 mozda si i ja opet ubodem jedan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

S obzirom na cijene memorije, bit će nekih 50 kuna jeftiniji.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Godinu dana prekasno :(

Meni bi i 4GB bilo dovoljno.

http://4find.us
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
srky.du kaže...

iPhone 4 trenutno košta 5500 kn.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
15 godina
neaktivan

ljudi moji pa ovo je neviđena senzacija {#}

LOL koliko košta 8gb flash memorije po nabavnoj cijeni? 1-2$ MAX .. baš me zanima koliko će biti jeftiniji

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
nine kaže...

ljudi moji pa ovo je neviđena senzacija  {#}

LOL koliko košta 8gb flash memorije po nabavnoj cijeni? 1-2$ MAX .. baš me zanima koliko će biti jeftiniji

E i?

Ne virujen da će bit puno jeftiniji, možda kojih 200-300kn.

15 godina
neaktivan

Rekoh to je senzacija.. sad će si ljudi u manje razvijenim zemljama isto moći priuštiti ajfon za čak 5300kn {#}

ahhh kako je velikodušna ta jabučica {#}

Moj PC  
2 3 hvala 0
16 godina
nine kaže...

Rekoh to je senzacija.. sad će si ljudi u manje razvijenim zemljama isto moći priuštiti ajfon za čak 5300kn  {#}

ahhh kako je velikodušna ta jabučica  {#}

Zašto bi apple bilo briga za one koji si ga ne mogu priuštit?

Nije ni mene briga.

18 godina
neaktivan
gamer34 kaže...

Nemojte se prerano nadat cisto sumnjam da ce biti ispod 6000kn.Ako bude otkljucan ispod 5000 mozda si i ja opet ubodem jedan.

Obzirom da je 16 GB otključana verzija u T-comu, bez ikakvih ugovora 4698,00 kn, ne vidim zašto i ovaj ne bi bio jeftiniji od 5k.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
nine kaže...

Rekoh to je senzacija.. sad će si ljudi u manje razvijenim zemljama isto moći priuštiti ajfon za čak 5300kn {#}

ahhh kako je velikodušna ta jabučica {#}

Zašto bi apple bilo briga za one koji si ga ne mogu priuštit?

Nije ni mene briga.

"Uređaj bi trebao biti dostupan unutar narednih nekoliko tjedana, a navodno je namijenjen slabije razvijenim tržištima kao jeftinija alternativa trenutno dostupnim modelima iPhonea 4 s memorijom kapaciteta 16 i 32 GB."

izvor Bug online vijest na koju trenutno komentiramo

16 godina
nine kaže...

"Uređaj bi trebao biti dostupan unutar narednih nekoliko tjedana, a navodno je namijenjen slabije razvijenim tržištima kao jeftinija alternativa trenutno dostupnim modelima iPhonea 4 s memorijom kapaciteta 16 i 32 GB."

izvor Bug online vijest na koju trenutno komentiramo

Kao što rekoh... Bit će jeftiniji i ko si ga može priuštit priuštit će. Ko ne može, ne želi... sr*t će po forumima da je skup.

15 godina
neaktivan

ne serem ja kako je skup, nego me fascinira ta senzacionalna velikodušnost..

evo da ti ponovim jer očito ne shvaćaš:

a navodno je namijenjen slabije razvijenim tržištima kao jeftinija alternativa trenutno dostupnim modelima

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Danny_HR kaže...
gamer34 kaže...

Obzirom da je 16 GB otključana verzija u T-comu, bez ikakvih ugovora 4698,00 kn, ne vidim zašto i ovaj ne bi bio jeftiniji od 5k.

Nije otkljucan.Uređaj radi isključivo sa SIM karticom kupljenom od T-Mobile HR.

18 godina
neaktivan
nine kaže...

a navodno je namijenjen slabije razvijenim tržištima kao jeftinija alternativa trenutno dostupnim modelima

A ti točno znaš koja će cijena biti i koje će sve promjene u hardveru donijeti?

Inače, pod "slabije razvijena tržišta" ne uvrštavaju Nigeriju i slične države, već one poput nas, Rumunjske itd.

Ako bude pola cijene trenutnog modela bit će to vrlo dobro.

Međutim ona briga o potencijalnom gubitku imidža brenda s premium uređajima definitivno drži vodu.

gamer34 kaže...

Imaš neku službenu potvrdu?

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.8.2011 8:59 (Danny_HR).
15 godina
Danny_HR kaže...
nine kaže...

A ti točno znaš koja će cijena biti i koje će sve promjene u hardveru donijeti?

Inače, pod "slabije razvijena tržišta" ne uvrštavaju Nigeriju i slične države, već one poput nas, Rumunjske itd.

Ako bude pola cijene trenutnog modela bit će to vrlo dobro.

Međutim ona briga o potencijalnom gubitku imidža brenda s premium uređajima definitivno drži vodu.

gamer34 kaže...

Imaš neku službenu potvrdu?

Odi na stranicu t mobilea i pogledaj sto pise ispod specifikacija.

18 godina
neaktivan
Da, to što piše vrijedi pod pretpostavkom da ga uređaj uzimaš s paketom ili pretplatom. Bilo koji uređaj koji uzimaš sam, bez ugovornih obveza i bez paketa je uvijek otključan.
15 godina
Danny_HR kaže...
Da, to što piše vrijedi pod pretpostavkom da ga uređaj uzimaš s paketom ili pretplatom. Bilo koji uređaj koji uzimaš sam, bez ugovornih obveza i bez paketa je uvijek otključan.

Ja samo znam sto pise na njihovoj stranici.

18 godina

Kakav je fol u jeftinom iPhoneu? Pravo bezze. :)

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo ovdje se sve da skuzit -- http://store.apple.com/us/product/MC555?mco=MjI4NTM2MzI  Kao sto pise, uz ugovor sa AT & T-om mob mozes dobit za 50 $ u americi naravno. Dok kod nas isti taj mobitel (ista ta starija verzija) kosta --http://www.vipnet.hr/privatni-pretplatnici/mobilni-telefoni/-/phone/2589 , evo ga na. Pa sad da vidimo da li ce uistinu novi iphone 4 "za siromahe" kako ga zovu biti jeftiniji od ovog tu koji je stariji model a kod nas kosta jos uzasno puno! 

Conclusion -> To ce bit EPIC fail, doci ce, pogledat ce se, i svi ce zakljucit da za kojih stotinjak kuna mogu imati i onaj "tzv bolji" iphone 4 sa svim mogucnostima. (Oni koji ih oce kupit). (Ili 5-icu koja isto uskoro stize -.-). Mozda ce u americi imati smisla, i nece tolko kostati, ali kod nas bas zato si ga i necemo moci priustiti, jer sve nase drzave s ovog podrucja nabijaju sve zivo na mob. od poreza pa nadalje stoga opet nece imati primarnu svrhu...a to je da se jabucnjak prosiri na manje "bogate" drzave... Ostajem sa SE iz 2008, so far so good xd

{| qu!ck_s!1\/3r |}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

@Danny_HR u članku piše da će samo imati manje memorije, ni manje ni više. samim time čitava vijest je opća retardacija jer to malo manje memorije ne može značajno spustiti cijenu, što nadalje znači da je isti k ko obični ip4, što nadalje znači da neće biti za "siromašnije" korisnike, nego više za one kojima ne treba više memorije od ponuđenog pa im paše 100-200kn manja cijena.

na kraju krajeva najveću težinu mojih prijašnjih postova nosi riječ "senzacionalno" što je sarkastično rečeno s obzirom o čemu se u čitavoj priči radi..

jesi shvatio ili trebam još jednom nacrtati.

Moj PC  
3 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice