Mislim da je svima s Genuine verzijama pametnije pričekat 18. ,jel sigurno će kraće trajat download i instalacija ,s obzirom na već instalirane update.
hahahaha ma da baš je......lol
inace sa te softpedie nebi pjesmu skinu a kamoli nest drugo kolko tam virusa ima itd ....
Ne širi dezinformacije, ne znam da je itko ikada imao ikakav problem sa softpedia.com.
Oprosti sta hoces rec da lazem ili izmisljam?
Tocno se sjeca bila je softpedia skidao sam k lite mega codec pack koji je bio prepun virusa i bogtepitaj cega sve ne.....
Od onda nema sanse da od tam ista vise skidam....
A onaj koji je napisao da mu je boot brzi za 14 sec mulja laze itd jer nema sanse da je tak velika trasticna promjena nastala iz nicega,sad skidate tak SP kao da nemozete pricekat jos mj dana utorak i napravit normalan update al ne sad morate sve zakrpe skida i one koje imate i nemate i instalirat kao da cete dobit nesto sa time....
100 ljudi 100 čudi
inace sa te softpedie nebi pjesmu skinu a kamoli nest drugo kolko tam virusa ima itd ....
Ne širi dezinformacije, ne znam da je itko ikada imao ikakav problem sa softpedia.com.
Tocno se sjeca bila je softpedia skidao sam k lite mega codec pack koji je bio prepun virusa i bogtepitaj cega sve ne.....
Od onda nema sanse da od tam ista vise skidam....
A onaj koji je napisao da mu je boot brzi za 14 sec mulja laze itd jer nema sanse da je tak velika trasticna promjena nastala iz nicega,sad skidate tak SP kao da nemozete pricekat jos mj dana utorak i napravit normalan update al ne sad morate sve zakrpe skida i one koje imate i nemate i instalirat kao da cete dobit nesto sa time....
100 ljudi 100 čudi
ja se sjećam da je bilo takvih ko ti na ovom forumu :P
možda ih je 100 od 200000 downloada zaraženo nekim skript trojanom, koji je harmless
Hoću li skidat na "nelegalne" windowse??
| 23 | Skidaj... |
|---|---|
| 3 | Kako hoćeš |
| 1 | Ne bih preporučio |
| 2 | Ne skidaj |
| 10 | Zašto ne kupiš origigi windows |
ja se sjećam da je bilo takvih ko ti na ovom forumu :P
možda ih je 100 od 200000 downloada zaraženo nekim skript trojanom, koji je harmless
naglasak na BILO...
skoro sve programe što imam na kompu sam skinuo sa softpedie i nikad nijednog virusa nije bilo, kraj rasprave o tome...
Ko ti kriv kad koristis to smece od K-"lite" codec smeca. :)
ps. uglavnom, to će biti razlog da zamjenim XP sa W7SP1, ma koliko to smiješno zvučalo, ali puno bolje je imati instalirani SP1 nego W7 + hotfix-evi
hotfix-i
hotfix-evi
ja nisam ima problema sa softpediom tako da ne vjerujem da ima virusa u ovom sp1
Ma ja čekam MS officijelni jer na orginalni windows ne vrijedi instalirat te "fulje" što vi skidate... 
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
mislim da ni "modni mačak" ne nabavlja brže nove torbice koje izađu na tržište, nego što pojedinci moraju imati SP1 prije nego se i pojavi.
Unaprijed isprika na blagom offtopicu, ali... zašto svi imate toliki strah od "leaked" SP - ova i updateova. Ja sam SP1 za 7-icu na stolni komp instalirao dok je još u beti bila (ne sjećam se točnog builda, znam da sam slučajno naletio na nju i stavio ga) i nisam imao ama baš nikakvih problema s njim, kao što kolege javljaju, boot mi se ubrzao za nekih 10-tak, 15-tak sec, nisam mjerio, a i sami programi su također postali fluidniji (npr. dizanje Worda mi se jako lijepo ubrzalo, 5 sekundi mu treba da se podigne). S obzirom na ugrađenu opcijue System restore-a, čak i da SP1 nešto zezne, nije problem vratiti stvari na staro, prije instalacije. Po meni, strah je bezrazložan.
Ovo je sluzbeni SP 1....tko hoce neka ga instalira, tko se boji neka ceka Microsoft!
Tako se ekipa "bojala" instalirati zadnju verziju Win7 i isto su tako zabrijavali i nisu slusali da je to zadnji build vec su cekali ni sam ne znam koliko dok na kraju nisu instalirali bas taj build kojega su se kao "bojali"! Ista stvar je i sa ovim SP-om...ovdje se radi o sluzbenoj verziji i to je to. Sve radi kako treba, sve se uredno instalira....nema greske. Ako netko hoce cekati, neka ceka....no oni svi "hrabri" mogu bez beda ovo instalirat i WackyZG je u pravu, strah je bezrazlozan. Imho cak smo dugo i cekali SP.
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Ja sam instalirao SP1 za 32 bitnu 7-icu...Nije neka drastična promjena u radu da češ past sa stolice od delirija , ali programi se brže pokreču nego prije , bootanje je brže za 10 sekundi . i osobno je svakom preporučujem !
Ja sam instalirao SP1 za 32 bitnu 7-icu...Nije neka drastična promjena u radu da češ past sa stolice od delirija , ali programi se brže pokreču nego prije , bootanje je brže za 10 sekundi . i osobno je svakom preporučujem !
ako je tako.. još neću SSD uzimat :D
Unaprijed isprika na blagom offtopicu, ali... zašto svi imate toliki strah od "leaked" SP - ova i updateova. Ja sam SP1 za 7-icu na stolni komp instalirao dok je još u beti bila (ne sjećam se točnog builda, znam da sam slučajno naletio na nju i stavio ga) i nisam imao ama baš nikakvih problema s njim, kao što kolege javljaju, boot mi se ubrzao za nekih 10-tak, 15-tak sec, nisam mjerio, a i sami programi su također postali fluidniji (npr. dizanje Worda mi se jako lijepo ubrzalo, 5 sekundi mu treba da se podigne). S obzirom na ugrađenu opcijue System restore-a, čak i da SP1 nešto zezne, nije problem vratiti stvari na staro, prije instalacije. Po meni, strah je bezrazložan.
AKo imas komp na kojem radis i koji, ako bi bio offline radi reinstalacije ciji je uzrok neki beta SP, bi bio gubitak za posao, onda zapravo ne instaliras svakakve piydarije samo da imas sve najnovije na kompu.
@ tnakir
Uopce ne pricam o kompu na kojemu radim bilo sta za posao i sl. Nisam ni mislio da o tome pricamo jer naravno da se neces zezat sa takvim kompom pa tako neces na njega ni trpat uvijek ni nove drivere cim izadu i sl.
Pricam o kompu koji ti sluzi za neobavezan rad i u mome slucaju igranje....naravno da se sa kompom koji je za posao ne zezas na taj nacin i to stoji.
Danas je 18. Pa da li se je pojavio SP na službenim stranicama?
Danas je 18. Pa da li se je pojavio SP na službenim stranicama?
Nek se razdani u Kaliforniji...
Kad bi se trebao pojavit na Windows Update-u? Isto danas ili?
ajde microsoft.. želim sp1 :D
Kad bi se trebao pojavit na Windows Update-u? Isto danas ili?
do 31.3. 100%
I sta sada sa tim sp1 oce bit ista od toga? ima kakva informacija?