Steve Jobs potvrdio "kill switch"

poruka: 8
|
čitano: 1.282
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Steve Jobs potvrdio "kill switch"".
17 godina
neaktivan

sta sam rekao ...jesam li lepo rekao u predhodnoj temi o ovome da ce Jobs da kaze da je to zbog virusa i sl ...znao sam da ce se izvuc...nemoz ti njih nikako u cosak naterat ...uvek se oni izvuku ....

i neko skonta kako se povlaci ta "poluga" i moze da se igra sa iPhonom ...glupost...valjda je svaki korisnik odgovoran za svoj uredjaj ...

K'eni pa te vat' ;)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Doduše, nije objasnio kako je proces odobravanja aplikacija za iPhone prošao program I Am Rich, koji, usput, košta 1.000 dolara, a koji ne radi ništa osim što na zaslonu iPhonea iscrta blješteći crveni dragulj. Iako nije "malware" u užem smislu riječi, ova je "aplikacija" povučena iz Appleovog dućana…

Tužno je da ima idiota koji to plate...

"The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis." - Dante Alighieri
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Pppffff...

Doć će Zoka da vas roka
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Steve Jobs potvrdio "kill switch"
naxeem kaže...

živjelo iGovno!!!! čovječe, pa vidi samo kako se zove program... "Ja Sam Bogat". živo hvaljenje bogataških sinčića."ja sam bogat, ti nisi, hahahh..."
svih privlači miris love, svi navale na lovu ko muhe na govna... :-D
17 godina
neaktivan
reefreemind kaže...
naxeem kaže...

živjelo iGovno!!!! čovječe, pa vidi samo kako se zove program... "Ja Sam Bogat". živo hvaljenje bogataških sinčića."ja sam bogat, ti nisi, hahahh..."
svih privlači miris love, svi navale na lovu ko muhe na govna... :-D
 lol, al ne znam kak čovjek mora bit glup da to kupi
DONT HIT KIDS ! No, seriously . They have guns now.
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Doduše, nije objasnio kako je proces odobravanja aplikacija za iPhone prošao program I Am Rich, koji, usput, košta 1.000 dolara, a koji ne radi ništa osim što na zaslonu iPhonea iscrta blješteći crveni dragulj. Iako nije "malware" u užem smislu riječi, ova je "aplikacija" povučena iz Appleovog dućana…

Haha, svaka čast ljudima koji su izmislili tu aplikaciju i skupili laku lovu.
17 godina
manic kaže...
naxeem kaže...

Haha, svaka čast ljudima koji su izmislili tu aplikaciju i skupili laku lovu.
 Točno to :) To je ista stvar kao s zlatnom motorolom, ima ekipe koja ima para, želi to pokazati pa ju kupi. Ovo nije išta drugačije, samo je "soft" rješenje :)
17 godina
neaktivan
sve je to stvar prestiža...
Μολὼν λαβέ! "Swift as the Wind, Silent as a Forest, Fierce as Fire and Immovable as a Mountain."
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice