Rumunjska je 4. .....jao...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kod nas je max download koji je dostupan OK. Ali upload je kriminalno loš. Ja imam T-com 20mbps + flat paket covjek bi ocekivao pristojan upload s time, ali ne. Pod hitno moraju taj upload korigirati.
Kod nas je max download koji je dostupan OK. Ali upload je kriminalno loš. Ja imam T-com 20mbps + flat paket covjek bi ocekivao pristojan upload s time, ali ne. Pod hitno moraju taj upload korigirati.
evo sestra rekla da bi se udala ze tebe zbog brzine downloada
evo sestra rekla da bi se udala ze tebe zbog brzine downloada
Zbog te brzine i ja bi se za njega oženio
Majke ti mile ^^... Nije ni cudo kaj su Rumunji poznati kao pirati... :) Kad bih imao upload barem 100 kb, a ne 25 i da je download na full kako pristoji linku od 4 mbit... cca 500 kb... Imali smo jednu od najjacih infrastruktura u svijetu, tj. posjedovali smo je, a nasi politicari (uz koje bi nadopisao sve najpogrdnije superlative) su je odlucili prodat t-shrotu...
Di je podatak za Hrvatsku?
Na koji nacin oni to mjere brzinu, da li po podacima providera ili stvarnu brzinu. Recimo, ja placam 10mb/s, a T-Com mi daje cca 7 i to nakon silne svadje jer su mi naplacivali 10, a pustali 4.7! Stoka!
Ha ha ha! Razlog zasto su mi dali 4.7 je kao stanje linije koja jedino pri toj brzini radi 100% stabilno. Inace, pri 7 ili 8 pukne mi jedanput, dvaput dnevno na 20 sek. Kad pada kisa onda cesce. Kaj mislite da su skinuli cijenu sa 10 na 4? NEEEE! Stoka jos jedanput.
Na koji nacin oni to mjere brzinu, da li po podacima providera ili stvarnu brzinu. Recimo, ja placam 10mb/s, a T-Com mi daje cca 7 i to nakon silne svadje jer su mi naplacivali 10, a pustali 4.7! Stoka!
Ha ha ha! Razlog zasto su mi dali 4.7 je kao stanje linije koja jedino pri toj brzini radi 100% stabilno. Inace, pri 7 ili 8 pukne mi jedanput, dvaput dnevno na 20 sek. Kad pada kisa onda cesce. Kaj mislite da su skinuli cijenu sa 10 na 4? NEEEE! Stoka jos jedanput.
Da, to pise u ugovoru - onim sitnim slovima na koje smo navikli ne citat... :/ Zato se ja vozim na susjedovoj grbaci :D
Ja placam 20 a skida mi najvise 1.8mb/s...Sta da ja kazem. Nabijem ih. Ajde bar je upload oko 100kb/s. Al je veza savrseno stabilna u ove skoro 4 godine nisam imao nikakvih vecih problema.
Nema ga, pogledao sam na njihovom sajtu pdf (treba se regati pa sam iskoristio 10minutemail
). Jedino imaš top 10 i USA ako nije među prvih 10.
Hrvatska se spominje samo na 9. mjestu po postotku broadband veze iznad 2Mbit/s (% above 2Mbps)
Za očekivati je da na DSL-u i uopće na internetu brzina oscilira. Kaj se tiče t-coma, u posljednje vrijeme sve me ugodnije iznenađuju. Imao sam problem s MaxTV-om, desetak dana, nekoliko puta dnevno, bez pravila je dolazilo do jednominutnog prekida signala, dok je internet i dalje radio. Tehničari su dolazili 3 puta, svaki put testirali liniju koja je po mjernim uređajima bila gotovo pa savršena - 500-600 metara od centrale. Na kraju su poslali ekipu koja je od prve razvodne kutije potegla oko 300 metara novog kabela samo za mene, besplatno, promijenili priključnu kutiju na tavanu i od tada je tip-top. Sve u svemu, nemam riječi.
Baš me zanima koliki je prosjek kod nas. Btw nimalo iznenađujuće da je net najbrži u Aziji.