Stanje Interneta

poruka: 11
|
čitano: 3.990
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Stanje Interneta".
17 godina
neaktivan
Stanje Interneta

Rumunjska je 4. .....jao...

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.4.2010 10:45 (Tale).

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Stanje Interneta

Kod nas je max download koji je dostupan OK. Ali upload je kriminalno loš. Ja imam T-com 20mbps + flat paket covjek bi ocekivao pristojan upload s time, ali ne. Pod hitno moraju taj upload korigirati.

16 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Kod nas je max download koji je dostupan OK. Ali upload je kriminalno loš. Ja imam T-com 20mbps + flat paket covjek bi ocekivao pristojan upload s time, ali ne. Pod hitno moraju taj upload korigirati.

evo sestra rekla da bi se udala ze tebe zbog brzine downloadaSmijeh

mama mi je gej a otac lezbijka
17 godina
ahuramazda kaže...
mislav_01 kaže...

evo sestra rekla da bi se udala ze tebe zbog brzine downloadaSmijeh

Zbog te brzine i ja bi se za njega oženioBogataš

18 godina
Stanje Interneta

Majke ti mile ^^... Nije ni cudo kaj su Rumunji poznati kao pirati... :) Kad bih imao upload barem 100 kb, a ne 25 i da je download na full kako pristoji linku od 4 mbit... cca 500 kb... Imali smo jednu od najjacih infrastruktura u svijetu, tj. posjedovali smo je, a nasi politicari (uz koje bi nadopisao sve najpogrdnije superlative) su je odlucili prodat t-shrotu...

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Stanje Interneta

Di je podatak za Hrvatsku?

Na koji nacin oni to mjere brzinu, da li po podacima providera ili stvarnu brzinu. Recimo, ja placam 10mb/s, a T-Com mi daje cca 7 i to nakon silne svadje jer su mi naplacivali 10, a pustali 4.7! Stoka!

Ha ha ha! Razlog zasto su mi dali 4.7 je kao stanje linije koja jedino pri toj brzini radi 100% stabilno. Inace, pri 7 ili 8 pukne mi jedanput, dvaput dnevno na 20 sek. Kad pada kisa onda cesce. Kaj mislite da su skinuli cijenu sa 10 na 4? NEEEE! Stoka jos jedanput.

0 0 hvala 0
18 godina
Drazen kaže...

Na koji nacin oni to mjere brzinu, da li po podacima providera ili stvarnu brzinu. Recimo, ja placam 10mb/s, a T-Com mi daje cca 7 i to nakon silne svadje jer su mi naplacivali 10, a pustali 4.7! Stoka!

Ha ha ha! Razlog zasto su mi dali 4.7 je kao stanje linije koja jedino pri toj brzini radi 100% stabilno. Inace, pri 7 ili 8 pukne mi jedanput, dvaput dnevno na 20 sek. Kad pada kisa onda cesce. Kaj mislite da su skinuli cijenu sa 10 na 4? NEEEE! Stoka jos jedanput.

Da, to pise u ugovoru - onim sitnim slovima na koje smo navikli ne citat... :/ Zato se ja vozim na susjedovoj grbaci :D

17 godina
neaktivan

Ja placam 20 a skida mi najvise 1.8mb/s...Sta da ja kazem. Nabijem ih. Ajde bar je upload oko 100kb/s. Al je veza savrseno stabilna u ove skoro 4 godine nisam imao nikakvih vecih problema.

18 godina
neaktivan
Drazen kaže...

Nema ga, pogledao sam na njihovom sajtu pdf (treba se regati pa sam iskoristio 10minutemailOsmijeh). Jedino imaš top 10 i USA ako nije među prvih 10.

Hrvatska se spominje samo na 9. mjestu po postotku broadband veze iznad 2Mbit/s (% above 2Mbps)

Could it be, nothing that you learned from ash and debris?
18 godina
protjeran
Drazen kaže...

Za očekivati je da na DSL-u i uopće na internetu brzina oscilira. Kaj se tiče t-coma, u posljednje vrijeme sve me ugodnije iznenađuju. Imao sam problem s MaxTV-om, desetak dana, nekoliko puta dnevno, bez pravila je dolazilo do jednominutnog prekida signala, dok je internet i dalje radio. Tehničari su dolazili 3 puta, svaki put testirali liniju koja je po mjernim uređajima bila gotovo pa savršena - 500-600 metara od centrale. Na kraju su poslali ekipu koja je od prve razvodne kutije potegla oko 300 metara novog kabela samo za mene, besplatno, promijenili priključnu kutiju na tavanu i od tada je tip-top. Sve u svemu, nemam riječi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.4.2010 14:36 (Egregični).
18 godina
neaktivan
Stanje Interneta

Baš me zanima koliki je prosjek kod nas. Btw nimalo iznenađujuće da je net najbrži u Aziji.

I must be running out of luck Cause you’re just not drunk enough to fuck

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice