Spy Kids 4 na AMD-u

poruka: 35
|
čitano: 4.333
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Spy Kids 4 na AMD-u".
14 godina
neaktivan
Spy Kinds 4 na AMD-u

evo vam za rubriku zlocesta stranica :)

pogledajte si naslov :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Spy Kinds 4 na AMD-u

Ja bih izabrao HP ove servere i radne stanice Z800 s 12 jezgrenim Intel Xeonima x5650 i nVidia Quadro 6000 grafičkom (najjača na svijetu).

Dodo Bui
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
Re: Spy Kinds 4 na AMD-u
woodgamesfx kaže...
brogus kaže...

Malo mi je bedasta ova ideja s mirisima - gledatelj bi trebao za vrijeme filma u polumraku tražiti broj na kartici da ga sastruže?{#}

Još malo pa će zalijevati publiku s vodom da im dočaraju kišu...{#}

to je 5D, 6D bi moglo biti da imaš zaposlene tekliće u dvorani koji recimo pružaju i osjetilno iskustvo :) , npr upucaju te, puše ti, udare te palicom, you name it.

6d postoji u osijeku u cineplexxu. to je u biti simulator. 3d + stolice koje se tresu, vjetar ti puše po tijelu i voda te šprica po faci.

kaj sve neće izmislit..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina
power_user kaže...
brogus kaže...

Jesi bio u onim kinima u Legolandu i Gardalandu, u jednom imaju prskalice za vodu, a u drugom puštaju mokre komadiće stiropora kao snijeg. Uz to još i tresu stolice, puše vjetar...

Nisam bio tamo, niti sam znao za to.

Iako, to su sve besmislice. Za doživljaj filma meni treba mrak i tišina, a ne neka simulacija kiše/snijega koja remeti koncentraciju. Najviše me u kinu živcira kad netko razgovara, šuška, svijetli mobitelom (ili mu isti zvoni)...

A i tu tehnologiju i efekte mogu objesiti mačku o rep. Kvaliteta filma u prvom redu ovisi o scenariju, redatelju, glumi i kameri (kadar, položaj, kutovi snimanja). Pretjerana upotreba efekata može jedino uništiti film (oni postanu sami sebi svrha).

16 godina
brogus kaže...
power_user kaže...
brogus kaže...

Jesi bio u onim kinima u Legolandu i Gardalandu, u jednom imaju prskalice za vodu, a u drugom puštaju mokre komadiće stiropora kao snijeg. Uz to još i tresu stolice, puše vjetar...

Nisam bio tamo, niti sam znao za to.

Iako, to su sve besmislice. Za doživljaj filma meni treba mrak i tišina, a ne neka simulacija kiše/snijega koja remeti koncentraciju. Najviše me u kinu živcira kad netko razgovara, šuška, svijetli mobitelom (ili mu isti zvoni)...

A i tu tehnologiju i efekte mogu objesiti mačku o rep. Kvaliteta filma u prvom redu ovisi o scenariju, redatelju, glumi i kameri (kadar, položaj, kutovi snimanja). Pretjerana upotreba efekata može jedino uništiti film (oni postanu sami sebi svrha).

Ma tamo je napravljeno kao atrakcija, u Gardalandu te voze u nekoj pilani i pričaju na talijanski bez titlova, tamo se ide SAMO radi efekata.

Volim jabuke :) | bugcraft.info
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice