Nevjerovatno. Stranice su stvarno nedostupne. Ne miriše na dobro....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hmmm..... Gotovo 3 ujutro i stvarno stranica ne moze, medjutim skidam Mirrors Edge i moze jos uvjek, mada znam da su seederi nesto drugo.
Nevjerujem, ustvari gotovo sam siguran da TPB stranice nece biti zatvorene jer njihove usluge nisu ilegalne. Sve je to totalno legalno. Djeljenje kojekakvog sadrzaja je sasvim u redu samo sto se na onaj ilegalan okrece glava na drugu stranu. Medjutim izgleda da ce decki zavrsit u cuzi radi blah blah blah krsenja nekih prava u specificno vrijeme na spesificnom mjestu. Uspjeli su im uvaliti neku glupost radi kojeg ce zavrsit na krace vrijeme u cuzi. Sve je to ustvari vise radi primjera ostalima. Ipak je TPB jedan od najvecih danas a vjerujem da ce tako i ostati. Ovo je samo ugurano na silu jer se ustvari nisu mogli zakacit nizasta. Samo hrabro deci, sapun oko vrata :o)
Još uvijek ništa od PirateBay-a. Izgleda da je ovog puta stvar eskalirala i to sve zbog velikih korporacija kojima nikad dosta novca.
Kladim se da svi oni koji neće moći skidati sadržaje putem PB-a opet nebudu legalnim putem kupovali te iste sadržaje jednostavno zato jer ili nemaju toliko novaca ili su ih do sada 'konzumirali' samo zbog besplatne, lake i praktične dostupnosti. Kad bi samo zabavna industrija shvatila da bi bilo dovoljno prepoloviti cijene filmova/igara/glazbe, pa bi ljudi masovno poćeli kupovati originale, a oni bi imali ukupno veće prihode čisto na količinu prodanih primjeraka.
Ti bi da igra košta upola? Umjesto 400 da košta 200 kuna? - Pa to i jest tako! Kupuj vani! 
http://thepiratebay.org/ - meni radi.... :)
TPB je opet funkcionalan :D
Potvrđujem i ja da je u ovo vrijeme još u funkciji