Spamerima i dalje ide...

poruka: 16
|
čitano: 3.115
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Spamerima i dalje ide...".
17 godina
Spamerima i dalje ide...

Spameri žive vječnoCool

http://www.hr-invites.com (chiteri, trejderi i bezobraznici nisu dobrodošli) ; last.fm: BORG_CRO
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Spamerima i dalje ide...
BORG kaže...

Spameri žive vječnoCool

Ne istina  . . 

spameri umiru ko i mi, al spam zivi vjecno

Belji se

16 godina

opet taj symantec sa svojim istraživanjima,bilo bi dobro da na ovaj forum stave antispam modul,bilo bi svega,ali kina napreduje u svim smjerovima od proizvodnje elektronike do sofisticiranih napada na dobro utvrđene kompanije

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
17 godina
neaktivan
blackalbum kaže...

opet taj symantec sa svojim istraživanjima,bilo bi dobro da na ovaj forum stave antispam modul,bilo bi svega,ali kina napreduje u svim smjerovima od proizvodnje elektronike do sofisticiranih napada na dobro utvrđene kompanije

Ti želiš reći da ovdje ima spama? Ma daj, mora da se šališ.Belji se

World championships: 7, GP started: 252, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,378
16 godina
protjeran
SmijehSmijehF1-IVO kaže...
blackalbum kaže...

Ti želiš reći da ovdje ima spama? Ma daj, mora da se šališ.Belji se

psss da te IVO ne čuje Belji seSmijeh,ovde ne ali na gamers.ba da te bog sačuva

17 godina
neaktivan
Spamerima i dalje ide...

Nažalost spama ima svugdje i bit će ga uvijek ma kakve god filtere smislili. Može se pronaći neko privremeno rješenje koje će djelomično smanjiti spam ali njegovo potpuno blokiranje nikad.

World championships: 7, GP started: 252, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,378

4 0 hvala 0
16 godina
protjeran
F1-IVO kaže...

Nažalost spama ima svugdje i bit će ga uvijek ma kakve god filtere smislili. Može se pronaći neko privremeno rješenje koje će djelomično smanjiti spam ali njegovo potpuno blokiranje nikad.

ma nemože se spam nikad spriječiti jer se stalno rađaju novi spameri koji nam zagorčavaju život mogo bi ti staviti i boga na forum da nas posmatra ali opet će se naći neki baja da izvali neku glupost Namigiva

17 godina
neaktivan
Kao neki ovdje, jel tako, windows_7?

:)
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina
neaktivan
Spamerima i dalje ide...
One vukoje*ine po Kini shvaćam, ali čovjek bi očekivao da će ih onaj jednooki škotski idiot pobacati iz Londona
Vir prudens non contra ventum mingit...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Spamerima i dalje ide...

...Shaoxing...bio bi to dobar nick name...Nevinašce

...kaos...
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

lol, ovima u kini jedno slovo cijela rečenica i to kao spam xD

Dompa
18 godina
odjavljen
Spamerima i dalje ide...

U zadnje vrijeme (4-5 mjeseci) je stvarno katastrofa. Koristim t-com mail a filter mi je podešen da ipak propusti spam ali ga označi. Nekad se ipak dogodi da mi legitimna pošta bude označena kao spam pa ga ne smijem eliminirati u potpunosti. Koristim t-com mail jer ga koristim već valjda 15 godina. Inače, svaki puta kad dobijem mail stigne mi poruka na mobitel. Ujutro prije posla znam imati i po 6-7 poruka. Sve odreda spam...

Freak Show Inc.

2 0 hvala 0
16 godina

to ti je kad svugdje ostavljaš email,meni spam dolazi samo na yahoo,jer sam budala na par mjesta naivno ostavio adresu,na t-comovu mi ne dolazi nikad jer je ne koristim za internet nego za potrebe

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
18 godina
neaktivan
Spamerima i dalje ide...

Iskreno da ti velim ja svoj gmail ostavljam po svugdje, tj. ne sad na nekim ful lijevim stranicama, al svaka registracija koja mi treba ostavim gmail. Od spama mi dođe poruka-dvije tjedno, nekad i manje. Evo baš jučer dobio nakon ful dugo vremena od nekog ABU ABDULLAH JAFAR WALID-a mail, kak mi je dao 6$ mil. dolara u zlatu da napravim neko sirotište u HR i da ga po njemu nazovem. A on je kao paraliziran, nemre niš itd. Da ne bi bilo zabune to nije mail koji mi je prošo u Pristiglu poštu, već drito u spam, al kad tak rijetko dobim, onda se malo razonodim pa pročitam to. Dok naprotiv, hotmail, account koji sam napravio samo radi msn-a, a ne koristim ga često, niti ga ostavljam okolo, ima duplo više spama nego mi gmail kojeg ostavljam okolo. Zanimljivo. No, da se ne ureknem, kuc, kuc, kuc. Smijeh

http://3.141592653589793238462643383279502884197169399375105820974944592.com/index314.html

1 0 hvala 0
18 godina
odjavljen
blackalbum kaže...

to ti je kad svugdje ostavljaš email,meni spam dolazi samo na yahoo,jer sam budala na par mjesta naivno ostavio adresu,na t-comovu mi ne dolazi nikad jer je ne koristim za internet nego za potrebe

Isto kao i kolega iznad - imam hotmail adresu koju ostavljam "svagdje". T-com adresa mi služi samo za osobne i poslovne stvari. Jedino gdje sam dao t-com adresu je registracija avasta.

Freak Show Inc.
18 godina
Spamerima i dalje ide...

Najbolji spam filter for free trenutno ima Gmail.

Preusmjeravam iskon, globalnet, t-com, hotmail, i sva ostala čudesa koja sa godinama kreirao na gmail i tamo sve završi fino u spam folderu koji niti ne vidim jer pristupam IMAP-om i SPAM sam "sakrio". Kroz godinu dana, kroz njihov filter provuklo se par spam mailova. A što se tiče virusa, to na gmail ne dolazi... ni u kom obliku.

Jednostavno, ne možeš dobiti .exe ili zip i GG. Za sve ostalo služi pamet :)

Inače, Gmail je vrlo strog prema spamerima. Uostalom ne možeš fake-ati slanje sa njihovih servera i takvu praksu bi trebali svi primjenjivati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice