Sonyjev touchscreen Walkman

poruka: 6
|
čitano: 1.318
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sonyjev touchscreen Walkman".
17 godina

još samo da ugrade mogućnost telefoniranja...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nadam se samo da neće nabiti cijenu kao Apple, inače je stvar super

My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Koja stvar? Pa sve je to 'navodno'. Tko zna na čemu trenutno rade u Appleu?

Pazi, gledam te!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

to su se opet nabrijali s tim... sad će mu nabrojat ovakve i onakve mogućnosti i na kraju nabit veliku cijenu.. kak je bilo i sa Sony Rolly (neznam jel to čudo imalo kakvog uspjeha u prodaji...)

I reče Bog - neka bude svjetlo... I woila - žarulja zasvijetli i vidje Bog da je dobro, pogladi se po trbušćiću, zavali se u fotelju i nagradi se friškom pivom...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

tesko da ce imat veci uspjeh od toucha , trebat ce im stvarno niska cijena i nesto novo a ne samo  kopija ipoda

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Sonyjev touchscreen Walkman
Kensei kaže...

tesko da ce imat veci uspjeh od toucha , trebat ce im stvarno niska cijena i nesto novo a ne samo  kopija ipoda

on ni neka ne pokušava biti iPod Touch, jer je njemu namjena gledanje filmova i surfanje netom (samo pogled na dimenzije i veličinu govori da mu ne želi biti nikakva konkurencija) eventualno može biti nano modelu.
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.12.2008 23:48 (Paolo2612).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice