Sony Xperia P

poruka: 32
|
čitano: 7.457
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sony Xperia P".
15 godina
Sony Xperia P

Ne triba mi ništa bolje od ovog mobitela {#}

zeko73
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sony Xperia P

Znači izdaju novi mob sa starim OS-om? Bravo!

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Sony Xperia P

Meni su ovi novi Sony mobiteli najljepši od svih novih po dizajnu i po UI-u.

Only the brave
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Sony Xperia P

To nije sonyev najjači uređaj na androidu, xperia s je sonyjev najjači uređaj na androidu.

I treba spomenuti da koristi Ericssonov NovaThor U8500 chipset i Mali-400MP GPU

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Sony Xperia P

Zadnji put kad je LG izbacio svoj Nova ekran i tvrdio da je 2x svjetliji na suncu od svih ostalih, sad su ovi izbacili i isto tvrde, znaci da je ovaj ekran svjetliji 2x od Nova ekrana.

Idu mi na zivce ove usporedbe licnih proizvoda jedne firme sa "others" proizvodima bez imenovanja istih. Isto kad reklamiraju Ariel i pise pored "ostali deterdzenti" i tako svi ostali kazu. Na kraju svi u isto vrijeme imaju najbolje proizvode. To je fa'kin' marketing.

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia P
Jesu ruzni ovi xperia u/p/s ....
Ain`t nothin` else like L.A.
15 godina
protjeran
Sony Xperia P

Još jedan dokaz uz Nokiju da se može napraviti originalni dizajn i originalna rješenja a ne samo gledati preko tužeg plota, krast i kopirat!

8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
H4X0R kaže...

Zadnji put kad je LG izbacio svoj Nova ekran i tvrdio da je 2x svjetliji na suncu od svih ostalih, sad su ovi izbacili i isto tvrde, znaci da je ovaj ekran svjetliji 2x od Nova ekrana.

Idu mi na zivce ove usporedbe licnih proizvoda jedne firme sa "others" proizvodima bez imenovanja istih. Isto kad reklamiraju Ariel i pise pored "ostali deterdzenti" i tako svi ostali kazu. Na kraju svi u isto vrijeme imaju najbolje proizvode. To je fa'kin' marketing.

mozda je najsvjetliji medu androidima, ali nokiu 701 tesko da ce nadmasit

zasto nemaju neke brojke da vidimo

mijenjam stan od 20 kvadrata za dva manja
17 godina

Iako mi je Arc imao lijepsi dizajn, cijela ova nova filozofija dizajna mi se jako svidja. Cak i ova transparentna traka za koju ima najvise prigovora.

Da barem i veci S model bude od aluminija. Ovaj je prekrasan. Pogotovo u crvenoj boji.

Steta sto ce dozivjet mnoge kritike jer nisu predstavili quad core modele, iako zasad ni nema potrebe za tim. Samo za marketing. Isto kao i Nokiinih 41MP. Cisti marketing.

15 godina
neaktivan

Nove Xperie mi izgledaju odlično. Šteta što nije na ICS ali ako budu kao do sada dobit će ga vrlo brzo.

17 godina
Sony Xperia P

Arc-a sam kupio iskljucivo radi dizajna mada ni ove nove mi nisu lose. 
Ja bih volio da izadje Arc 2, tj bolji hardware u starom kucistu, naravno neka poboljsanja poput aluminijskog poklopca i sl su dobro dosla :)

1 0 hvala 0
16 godina
Sony Xperia P
Sta se brinete za ICS, pa ovaj moj xperia mini st15i ce dobiti ICS uskoro..... kako onda nece novi lol
Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sony Xperia P

Dobit će upgrade za ICS kada izađe Jelly Bean i više neće dobivati nadogradnje. Još će Sony izdati 5 novih mobitela prije nego ovaj dobije nadogradnju za ICS. Politika im je, bar do sad, bila izmusti svaku verziju sustava do kraja i onda odugovlačiti sa nadogradnjama nekoliko mjeseci.

Na primjer, moj x10 je zadnju nadogradnju dobio na 2.3 i neće je dobiti za ICS, iako je hardverski više nego sposoban. Sa sigurnošću mogu reći da mi sljedeći mobitel neće biti Sony.

Moj PC  
1 4 hvala 0
17 godina

Stari, pricas bezveze. X10 ima vec kolko, dve godine? Sve Xperie posle su redovno imale nadogradnje. Sve novije Xperie (Neo, Ray, Arc, Play, Mini,...) ce ici na ICS, a i ovi ce imati ICS vrlo vjerojatno u roku od mjesec dana najkasnije, posto je ICS najavljen u Ozujku/Travnju za starije modele.

Tako da nisi bas upucen, sorry.

16 godina

A koji će ti onda biti sljedeći, jer ni jedan proizvođač neće 2 godine star model nadograđivati na ICS.

14 godina
neaktivan
Sony Xperia P

Problem je u tome što određeni model koji je u mogućnosti hardverski podržati sustav ne dobiva upgrade. Oni te mobitele i dalje prodaju (nove) s time da im sustave neće nadograđivati. Da ne spominjem kako SE nije htio x10 nadograditi ni sa Gingerbreadom, da bi se kasnije predomislio.

A što se tiče nadogradnje za kasnije xperie, nadogradnje će tek početi u 5. mjesecu, do tad će već izaći Jelly Bean (koji ti modeli vjerojatno neće ni dobiti kao službenu nadogradnju) i opet smo na početku. Izbacuju modele kao po traci s time da im podrška prestaje nakon 1 godinu. Apsolutni kaos, više ne postoje samo 3 modela (low, mid, high-range), nego se u nekoliko mjeseci izbaci po 3 modela iz svake klase koji su samo varijacija na temu. Procesori ostaju isti, grafika se jako malo nadograđuje, mijenja se samo kapacitet, kamera i dizajn. I onda očekuju da korisnik svake godine kupuje novi mobitel.

Ne bi bio problem da se ne mijenja toliko stvari svakom nadogradnjom OS-a. Hardverska akceleracija je ogromna stvar, a osakaćivati svoje proizvode na način da im se onemogućuje nadogradnja je naprosto nevjerojatno.

@dejo6

Sljedeći mob će mi vjerojatno biti Nokia s WP. Ako će WP biti nadograđivan kao i do sada, ja sam zadovoljan. Vjerujem da bi proizvođači softwarea morali malo više surađivati s proizvođačima hardwarea, da usklade nadogradnje sa izlascima novih modela, a ne da se izbaci OS kojemu treba 6 mjeseci da ugleda svijetlo dana na mobitelu. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Nadogradnje bi trebale poceti vec u ozujku, pa ici dalje kroz travanj i svibanj.

Nece Jelly Bean tak brzo. A i ako hoce, to nije toliki skok kao sa gingerbreada.

Ali koliko znam, ni Sensation ni Galaxy jos nemaju ICS.

A sa WP, pogotovo sa Nokiom, sretno. Da, WP je osvjezenje, ali po meni jos nikako nije prava konkurencija Androidu, ni iOSu. Nokiu vise necu ni gledat, ako nista drugo zbog kriminala koji je Ellop napravio. Prakticki namjerno unistio sve sto su dosad napravili, samo radi partnerstva sa Microsoftom. Uzas. I sad zadnje pare sta imaju ulazu u marketing i prodavanje magle, sto ce se nazalost i primiti, jer ipak ima puno ljudi koji se fakat vezani uz Nokiu, jer im je to pojam mobitela.

14 godina
neaktivan
Sony Xperia P

Kažem, Google izbaci nadogradnju, a proces prilagodbe mobitelu traje oko 6 mjeseci. Po meni je to apsurdno.

Ja uz smartphone još uvijek koristim Nokiu (2330 classic). Trajanje baterije je neusporedivo, drži oko tjedan dana, uz svakodnevne razgovore. Od svih mobitela mi dizajnom, OSom i hardwareom najviše odgovara Lumia serija. Vidjet ćemo što budućnost donosi, ali kako sad stvari stoje, to mi je najljepši mob ikada. Ponajviše se želim čim više odmaknuti od Androida i njihove filozofije. Mislim da je WP sa unificiranom platformom odlična stvar, što će androidu teško poći od ruke (ako se ikad odluči za to) pošto je baziran na linuxu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ok, sad smo se udaljili od teme.

Ti si krenuo neopravdano pljuvat po Sonyu, bivsem SonyEricssonu, a u biti si nezadovoljan samim Androidom.

Btw, Jelly Bean se planira tek za jesen. A posto je ovo fakat veliki skok naspram Gingerbreada, traje optimizacija i prilagodba, da. Pogotovo jer jos svako od njih mora cijeli taj novi sistem prilagodit svojem sucelju.

Tu je Apple u prednosti zbog zatvorenog sustava. Vidi se razlika ogromna odma kod Nexusa. Nema cekanja jer je radjen in house.

Dok WP7 izgleda na prakticki svakom telefonu isto. I prakticki svaki telefon im ista iste specke. Razlike su u dizajnu.

14 godina
neaktivan
Sony Xperia P

Nezadovoljan sam načinom na koji nadograđuju sustav, a to je prvenstveno krivica Sony-a, a niti Google nije puno manje kriv što dopušta takvo odugovlačenje. Nexus je pun pogodak, po meni bi tako smartphone-i sa Androidom i trebali izgledati. 

Upravo to što govoriš, kod wp7 je isti UI na svom mobitelima. Na to cilja i Google s Androidom, pošto sam pročitao da će svi mobiteli sa ICSom imati isti UI (dakle bez timecape-a, senese-a itd).

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
sambro kaže...

Upravo to što govoriš, kod wp7 je isti UI na svom mobitelima. Na to cilja i Google s Androidom, pošto sam pročitao da će svi mobiteli sa ICSom imati isti UI (dakle bez timecape-a, senese-a itd).

Jesi vidio HTC One XY, Lg O4X HD?

du nat tač prekidač bikoz struja going tu kil!
15 godina
neaktivan
sambro kaže...

Na to cilja i Google s Androidom, pošto sam pročitao da će svi mobiteli sa ICSom imati isti UI (dakle bez timecape-a, senese-a itd).

Google traži da uz temu koju dolazi sa modificiranim sučeljem na telefonu bude i holo tema tako da je developer aplikacije može izričito zatražit kad se app pokrene kako bi se dobila unificiranost izgleda aplikacija na svim uređajima sa ICS. I dalje ostaju razna sučelja, Google nema s time problema.

17 godina
sambro kaže...

Nezadovoljan sam načinom na koji nadograđuju sustav, a to je prvenstveno krivica Sony-a, a niti Google nije puno manje kriv što dopušta takvo odugovlačenje. Nexus je pun pogodak, po meni bi tako smartphone-i sa Androidom i trebali izgledati. 

Opet ponavljam. Sony, a ni Sony Ericsson prije, nema nikakvu krivicu, jer rade jednako brzo kao i svi ostali.

Da, dok su se kasno prikljucivali na taj vlak (sa X10) su imali problema, jer nisu ocekivali tako brz i snazan prodor Androida, ali sada rade jednako brzo kao i ostali proizvodjaci. (Samsung, HTC, LG)

I btw, opet grijesis. Nece svi imati isti UI pod ICSom. Sense ce definitivno postojati, posto je to dapace perjanica HTC-a. Upravo zbog njega vecina i preferira HTC.

A meni je nedostatak ikakve personalizacije minus. Znaci, samo sa vanjskim izgledom ce se razlikovati uredjaji? Meni je to bezveze.

15 godina
Sony Xperia P

ono što mi se jako sviđa kod ovog mobitela je metalno kučište

napokon da će bit dostupan, ajmo reć, mid range mobitel, sa dobrim kučištem i dobrom konfom

također mi se sviđa to što je ekran 4", nisam toliko za velike ekrane jer su mi mobiteli kao table onda, a opet ekran je već od iphone-a, pa će bit bolje surfati na njemu

ja sam jako zagrijan, a specifikacije moba i kvaliteta izrade su me najviše zagrijali

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia P

jako me zanima ovaj mobitel ali sam cuo da ce cijena biti užasna

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia P

šta da će nabit cijenu pun k a

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Sony Xperia P

Nece sigurno biti tako skup

du nat tač prekidač bikoz struja going tu kil!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

kostat ce ko galaxy s2 

15 godina
Sony Xperia P

xperia s je u vip-u 4500 kn

danas sam bio u centru pa vidio, mob prekrasno izgleda, samo što nisam mogao po njemu prčkati, bio je ispod stakla

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia P

momci xperia s zasad ima najbolji prikaz na ekranu najaci ppi,nove xperie su jedinstvene po dizajinu,i ako cijena xperie p bude prihvatljiva uzimam je 100000000000000%

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice