Koliko će ovo samo koštati
........ pih
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
lijepo ....
A cijena Prava sitnica ;)
Za sve ostalo tu Master Card
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
Pa ionako je mal ekran, samo 13 inča
Pa ionako je mal ekran, samo 13 inča
Ajme, da...
Nisam vidio :)
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
A baš to, evo o tome sam pričao, ima i sony konja za utrku a ovo na papiru je impresivno jaki procesor i grafa, 7 sati rada na bateriji a čak su ugurali i optički čitač i to sve u 1,67 kila, ali ovo ako kod nas dođe neće biti ispod 15 tisuća nikako...
Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
Kladim se da će biti minimum 12-13k kuna (kod nas naravno)
Kladim se da će biti minimum 12-13k kuna (kod nas naravno)
Svaka roba ima kupca. Zašto se opterećuješ koliko će koštati kada nisi kupac?
Vise se ne zamaram gledati te cijene u lijepoj nasoj, tu se cijene nabijaju ko da smo svi Rockefelleri. Prava razlika se treba vidjeti na pravim trzistima (US, UK, DE) i ne vjerujem da ce biti preskup. Pogotovo za US trziste.
Dizajn je vrhunski kao i kod većine Sony-jevih prijenosnika.
Nije mi jasno zašto svi profuravaju ovu usranu rezoluciju 1.366 x 768? Pa to je najgora rezolucija koju sam ikada sreo! Svaka čast specifikacijama prijenosnika, ali kad vidim tu rezoluciju svaka pomisao za kupnju odmah otpada
Vise se ne zamaram gledati te cijene u lijepoj nasoj, tu se cijene nabijaju ko da smo svi Rockefelleri. Prava razlika se treba vidjeti na pravim trzistima (US, UK, DE) i ne vjerujem da ce biti preskup. Pogotovo za US trziste.
Ma nije ni de što je nekada bio, nisu ni tamo cijena bog zna što, ništa previše manje (al su zato plaće previše različite
).... isplati mi se tamo kupovati jedino kada mi rodbina namjerava doći, al opet garancija i zahebancije s tim.... tako da nez jeli pametno kupovati tamo
Obečavajuče, ali bojim se da će to biti jedan od onih, relativno rijetkih prijenosnika koji su skuplji od mobitela. :)
Pa kaj ti je 12 000 kuna, dva poštena mobitela :), zapravo za dva iPhonea ti niti ne bi bilo dosta.
Ma nije ni de što je nekada bio, nisu ni tamo cijena bog zna što, ništa previše manje (al su zato plaće previše različite
).... isplati mi se tamo kupovati jedino kada mi rodbina namjerava doći, al opet garancija i zahebancije s tim.... tako da nez jeli pametno kupovati tamo
Iskreno, ne. Samo zbog garancije. Koliko god se prica da su pouzdani (jesu, imam jednog starog 5 godina), ali nikad ne znas s elektronikom.
Iskreno, ne. Samo zbog garancije. Koliko god se prica da su pouzdani (jesu, imam jednog starog 5 godina), ali nikad ne znas s elektronikom.
Zašto bi garancija bila problem? Kolko znam za laptope vrijedi internacionalno jamstvo kao i za mobitele,
pošto se racuna da ces ih nositi sa sobom u koju god državu ideš. Ako kod Applea to pali,
koji je stroži oko tih stvari, ne kužim zašto bi SONY radio probleme? :S
Problem kod Sonya je u tome da u HR nemaju VAIO servis, nego sve salju u Austriju ili Francusku. Tako su mi pred 5 godina rekli kad sam pitao.
E to ti ja zovem prijenosnim racunalom.
Prekrasnog izgleda, performansi i autonomije - odlican produkt s kontra cijenom :)
Neka se svaki tablet,netbook,laptop sakrije, pa cak i Alienware jer ovo je PRAKTICAN proizvod.
Problem kod Sonya je u tome da u HR nemaju VAIO servis, nego sve salju u Austriju ili Francusku. Tako su mi pred 5 godina rekli kad sam pitao.
A svašta. Mislio sam da Sony ipak ima razvijeniju mrežu distributera i servisera.
To mi je malo neozbiljno. Valjda ih zato i ne prodaju baš toliko kod nas.
Ma sony općenito ima nešto mršavu ponudu kod nas, kada gledaš na njihovoj stranici vidiš da imaju jedno 5 serija prijenosnika i unutar svake serije podgrupa sa raznim konfiguracijama(low do high end) a kod nas nađeš od svega toga par modela i to onako prosječnih...ne smatraju nas nekim zanimljivim tržište za skupe prijenosnike pa ja valjda zato tako
Šteta jer ovi fakat izgledaju kvalitetno, još ako bi imali relativno razumnu cijenu, tko ih nebi htio kupiti..
Dosta mi je više ove jeftine plastike što se može naci kod nas. Ovako imaš samo za kupit macbook pro ili
HP envy..
A svašta. Mislio sam da Sony ipak ima razvijeniju mrežu distributera i servisera.
To mi je malo neozbiljno. Valjda ih zato i ne prodaju baš toliko kod nas.
VAIO uopce ne bi trebao biti prodavan u Hrvatskoj. Imamo samo uvoznike, ali se servis radi (odnosno NE radi) tu nego se salje van. Jedini nazovimo to "zastupnik" je Svijet Medija koji je vise specijaliziran za consumer elektronik, a ne za racunala.