Sony VAIO S

poruka: 25
|
čitano: 5.396
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sony VAIO S".
17 godina
Sony VAIO S

Koliko će ovo samo koštati {#}........ pih

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony VAIO S

lijepo ....

A cijena Prava sitnica ;)

2 0 hvala 0
15 godina
Re: Sony VAIO S

Za sve ostalo tu Master Card

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
17 godina
neaktivan
Sony VAIO S
Ali zasto tako niska rezolucija na te komponente?
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sony VAIO S

Pa ionako je mal ekran, samo 13 inča

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
lovac82 kaže...

Pa ionako je mal ekran, samo 13 inča

Ajme, da... 

Nisam vidio :)

Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
16 godina
neaktivan
Sony VAIO S
Ako budu standardne Sonyove cijene onda će uz njih i Appleovi laptopu izgledati jeftino, ali sto je, je. Stvar izgleda dobro, kvalitetno i snažno. Ako cijena bude konkurentna mogao bi biti uspješan, ako ne nista od toga..
Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
alen-c kaže...
Ako budu standardne Sonyove cijene onda će uz njih i Appleovi laptopu izgledati jeftino, ali sto je, je. Stvar izgleda dobro, kvalitetno i snažno. Ako cijena bude konkurentna mogao bi biti uspješan, ako ne nista od toga..

A baš to, evo o tome sam pričao, ima i sony konja za utrku a ovo na papiru je impresivno jaki procesor i grafa, 7 sati rada na bateriji a čak su ugurali i optički čitač i to sve u 1,67 kila, ali ovo ako kod nas dođe neće biti ispod 15 tisuća nikako...

Stoja
16 godina
neaktivan
Sony VAIO S
Ako bude ispod 9000kn to bi moglo biti odlično i onda bi Apple imao stvarno odličnu konkurenciju, no valjda će biti 12000+kn ako uopce dođe kod nas, a to je preevise, pa nis od toga..
Mi osjećamo da je sve što radimo samo kap u oceanu. Ali ocean bi bio manji da nema te kapi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sony VAIO S

Kladim se da će biti minimum 12-13k kuna (kod nas naravno)

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.2.2011 18:50 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
lovac82 kaže...

Kladim se da će biti minimum 12-13k kuna (kod nas naravno)

Svaka roba ima kupca.  Zašto se opterećuješ koliko će koštati kada nisi kupac?

18 godina
neaktivan

Vise se ne zamaram gledati te cijene u lijepoj nasoj, tu se cijene nabijaju ko da smo svi Rockefelleri. Prava razlika se treba vidjeti na pravim trzistima (US, UK, DE) i ne vjerujem da ce biti preskup. Pogotovo za US trziste.

Could it be, nothing that you learned from ash and debris?
16 godina
Sony VAIO S

Dizajn je vrhunski kao i kod većine Sony-jevih prijenosnika.

0 0 hvala 0
18 godina
Sony VAIO S

Nije mi jasno zašto svi profuravaju ovu usranu rezoluciju 1.366 x 768? Pa to je najgora rezolucija koju sam ikada sreo! Svaka čast specifikacijama prijenosnika, ali kad vidim tu rezoluciju svaka pomisao za kupnju odmah otpada

There's no business like showbusiness
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
D4RKL1NG kaže...

Vise se ne zamaram gledati te cijene u lijepoj nasoj, tu se cijene nabijaju ko da smo svi Rockefelleri. Prava razlika se treba vidjeti na pravim trzistima (US, UK, DE) i ne vjerujem da ce biti preskup. Pogotovo za US trziste.

Ma nije ni de što je nekada bio, nisu ni tamo cijena bog zna što, ništa previše manje (al su zato plaće previše različite {#}).... isplati mi se tamo kupovati jedino kada mi rodbina namjerava doći, al opet garancija i zahebancije s tim.... tako da nez jeli pametno kupovati tamo

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.2.2011 22:15 (lovac82).
17 godina
Sony VAIO S

Obečavajuče, ali bojim se da će to biti jedan od onih, relativno rijetkih prijenosnika koji su skuplji od mobitela.  :)

1 0 hvala 0
17 godina

Pa kaj ti je 12 000 kuna, dva poštena mobitela :), zapravo za dva iPhonea ti niti ne bi bilo dosta. 

18 godina
neaktivan
lovac82 kaže...

Ma nije ni de što je nekada bio, nisu ni tamo cijena bog zna što, ništa previše manje (al su zato plaće previše različite {#}).... isplati mi se tamo kupovati jedino kada mi rodbina namjerava doći, al opet garancija i zahebancije s tim.... tako da nez jeli pametno kupovati tamo

Iskreno, ne. Samo zbog garancije. Koliko god se prica da su pouzdani (jesu, imam jednog starog 5 godina), ali nikad ne znas s elektronikom.

16 godina
neaktivan
D4RKL1NG kaže...

Iskreno, ne. Samo zbog garancije. Koliko god se prica da su pouzdani (jesu, imam jednog starog 5 godina), ali nikad ne znas s elektronikom.

Zašto bi garancija bila problem? Kolko znam za laptope vrijedi internacionalno jamstvo kao i za mobitele,

pošto se racuna da ces ih nositi sa sobom u koju god državu ideš. Ako kod Applea to pali,

koji je stroži oko tih stvari, ne kužim zašto bi SONY radio probleme? :S

18 godina
neaktivan

Problem kod Sonya je u tome da u HR nemaju VAIO servis, nego sve salju u Austriju ili Francusku. Tako su mi pred 5 godina rekli kad sam pitao.

18 godina
Sony VAIO S

E to ti ja zovem prijenosnim racunalom.

Prekrasnog izgleda, performansi i autonomije - odlican produkt s kontra cijenom :)

Neka se svaki tablet,netbook,laptop sakrije, pa cak i Alienware jer ovo je PRAKTICAN proizvod.

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
D4RKL1NG kaže...

Problem kod Sonya je u tome da u HR nemaju VAIO servis, nego sve salju u Austriju ili Francusku. Tako su mi pred 5 godina rekli kad sam pitao.

A svašta. Mislio sam da Sony ipak ima razvijeniju mrežu distributera i servisera.

To mi je malo neozbiljno. Valjda ih zato i ne prodaju baš toliko kod nas.

17 godina
Sony VAIO S

Ma sony općenito ima nešto mršavu ponudu kod nas, kada gledaš na njihovoj stranici vidiš da imaju jedno 5 serija prijenosnika i unutar svake serije podgrupa sa raznim konfiguracijama(low do high end) a kod nas nađeš od svega toga par modela i to onako prosječnih...ne smatraju nas nekim zanimljivim tržište za skupe prijenosnike pa ja valjda zato tako{#}

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony VAIO S

Šteta jer ovi fakat izgledaju kvalitetno, još ako bi imali relativno razumnu cijenu, tko ih nebi htio kupiti..

Dosta mi je više ove jeftine plastike što se može naci kod nas. Ovako imaš samo za kupit macbook pro ili

HP envy..

Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
alen-c kaže...

A svašta. Mislio sam da Sony ipak ima razvijeniju mrežu distributera i servisera.

To mi je malo neozbiljno. Valjda ih zato i ne prodaju baš toliko kod nas.

VAIO uopce ne bi trebao biti prodavan u Hrvatskoj. Imamo samo uvoznike, ali se servis radi (odnosno NE radi) tu nego se salje van. Jedini nazovimo to "zastupnik" je Svijet Medija koji je vise specijaliziran za consumer elektronik, a ne za racunala.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice