Sony Ericsson XPERIA X10

poruka: 40
|
čitano: 10.508
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sony Ericsson XPERIA X10".
18 godina
RE: Sony Ericsson XPERIA X10
HCSC kaže...

U ste se napisali.

Koliko sam pohvatao mislim da nitko još nije stavio ono, skoro pa najvažnije da dolazi sa Androidom verzije 1.6.

Vidim dotakli ste se i UI-a, vjerujem da će se moći i dobro prihvačen HTC-ov Seanse UI postaviti na njega, koji je po novome standrad i za HTC-ove WM uređaje (WM 6.5).

Bilo bi važnije da dolazi sa Androidom 2.0 što je zasad rezervirano izgleda samo za Motorolu i njihov Droid, a što se tiče HTC-ovog Sense UI-ja ne vjerujem da ćeš imati neke posebne koristi od toga na X10 jer je Sense UI rađen i posebno prilagođen HTC-u i funkcionirat će (najugodnije) na sličnim uređajima dok X10 ima daleko veći ekran/rezoluciju, a na kraju u SE su puno truda uložili u razvijanje posebnog sučelja za X10, prebacivanjem na HTC-a vjerojatno ćeš napraviti veliki korak unazad.

18 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

Bolje da se i SE bacio na Android...ovako sučelje izgleda kao neka polu Nokia-SE...bljak

Filip
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...

Bolje da se i SE bacio na Android...ovako sučelje izgleda kao neka polu Nokia-SE...bljak

Mobitel uopce nije los po aplikacijama i softweru al mu je izgled u k*rcu.

duje kapitanović
17 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...

Pa Android je na njemu, samo su ga oni uljepšali i dodali neke svoje aplikacije

Fedora 11 Leonidas Kde 4.2
18 godina
neaktivan
linuxuser kaže...
AlienWare1 kaže...

A vidi vraga Smijeh Stvarno ima Android..prvi SE Android...nego, mislio sam da će biti WinMo kao i X1 pa zato taj komentar...Ali ova verzija Androida mi se ne sviđa..puno bolja je ona HTC verzija..

Filip
18 godina
Sony Ericsson XPERIA X10

svi oni vrte isti Android (nije to kao Symbian S60, UIQ) samo je SE naprovio svoj UI ali aplikacije su iste podržane.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...
linuxuser kaže...
AlienWare1 kaže...

A vidi vraga Smijeh Stvarno ima Android..prvi SE Android...nego, mislio sam da će biti WinMo kao i X1 pa zato taj komentar...Ali ova verzija Androida mi se ne sviđa..puno bolja je ona HTC verzija..

Pa ovo nije ni nasljednik Xperie - ovo je njezin nasljednik Xperia2. Sa WinMo i slide qwerty tipkovnicom kao i X1

Inače SE je odlučio Xperiu prenamijeniti iz jednog proizvoda u cijeli brand. Nešto kao Asus sa eee

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
Sony Ericsson XPERIA X10

wow, ova xperia x2 mi je još žešča od x10 samo zbog tipkovnice, dal neko zna kad taj model izlazi van?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Pa ovo nije ni nasljednik Xperie - ovo je njezin nasljednik Xperia2. Sa WinMo i slide qwerty tipkovnicom kao i X1

Inače SE je odlučio Xperiu prenamijeniti iz jednog proizvoda u cijeli brand. Nešto kao Asus sa eee

Imaš pravo...vidiš nisam ni primijetio da se cijeli brend sada vrti oko te Xperije...ali ova X2 je baš, ono žestoka..vidi se da je nasljednik X1 Smijeh

Filip
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X10

Jel ste culi da ima nagradna igra u okviru koje mozete osvojito X10-ku Cool

Kako bi bilo dobro kad bi mi stiglo tako jedno telefonce. Bogataš

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice