nikad nisam pomislio da bih mogao uzeti sony Ericsson al ovaj izgleda prekrasno.
SE dosta kaska za konkurencijom.
Touch mobiteli tek sada izlaze a cijene su paprene.
Najveci adut SE su njihove kamere.
8.1 megapikselna kamerica na mobitelu ? A kome to treba ?
Inače, tražim mobitel ili nešto slično tomu gdje bi moga čitati PDF dokumente, je netko misli da bi bilo ugodno na 4 inchnom ekranu listati ih ?
SE dosta kaska za konkurencijom.
Touch mobiteli tek sada izlaze a cijene su paprene.
Najveci adut SE su njihove kamere.
SE je ako ništa bar jednak konkurenciji. P.S. Touch mobitele SE ima već duuuugo. Samo ti to nisi znao.
Spomenut ću ti samo SE p800, primjerice koji je izašao 2002.
Na ovom videu je užasno spor, tu još ima jako puno posla za napraviti. Doduše imaju i vremena.
ja oduvjek imam SE mobitelem i samo mogu reci da me iznova uvijek odusevljavaju. trenutno imam g700, i pre dobar je, touch mu redi skoro ko i na iphoneu, samo ima manji ekran i tro dosta, ali ima i prave tipke usput. kamera daje slike koje su ok, itd... m3ni je samo cudno da je SE promjenio boju kod svog onog malog "loga" - prije je bila zelena a sad je plava. po mome ova je puno bolja, iako zelena je pokazivala zivost, ali i ovo je super.
Telefon izgleda nice. ali reklama je totalno debilna
. Targetira teenagere ?
Istina da je to prototip ali pokazati takvo nešto u javnost to može samo vrlo glup manager. Xperia X1 nije briljirala ali ovo bi trebao biti smartphone (ili kako neki u umpc struci vole reći midphone) sa Snapdragon 1Ghz procesorom.
Pogledajte samo kako Nokijin Maemo 4 UI klizi na 600Mhz OMAP-u
HTC je za SE kralj kada se radi o UI. To bi trebao biti Android (koji nije još uvijek najglatkiji čak i sa 2.0 verzijiom) a ne WinMo, zamislite sada da su taj UI zalijepili na WinMo.. mislim da bi to bila čista katastrofa.
8.1 megapikselna kamerica na mobitelu ? A kome to treba ?
Inače, tražim mobitel ili nešto slično tomu gdje bi moga čitati PDF dokumente, je netko misli da bi bilo ugodno na 4 inchnom ekranu listati ih ?
Zasto ne 8.1Mp od viška glava ne boli,a osin toga doslo je vrime kad više netribaš nosit fotoaparat sasebon,a ni mp3.
Jedino mi se ne svidja sto je tako ogroman, stvarno je velik
Znam sve mi to govore.
Povratak na temu, pa koliki je iphone, nemožeš imati veliki touchscreen i mali mobitel, to je neizvedivo.
Znam sve mi to govore.
Povratak na temu, pa koliki je iphone, nemožeš imati veliki touchscreen i mali mobitel, to je neizvedivo.
Pa da hocu veliki ekran onda bi isao na laptop, npr acer one... po meni netreba tako veliki ekran, X1 ima sasvim dosta veliki ekran po meni
Mislim da s ovim procesorom Qualcomm QSD8250 Snapdragon 1 GHz nebi treba o biti baš spor.
SE je ako ništa bar jednak konkurenciji. P.S. Touch mobitele SE ima već duuuugo. Samo ti to nisi znao.
Svaka cast njima na tome ali oni nemaju sto ponudit u cjenovnom razredu do 2500kn (touch).
Pogledaj malo pa ces vidjet da nemaju niti neku ponudu sa OS-om.
A kao iphone imaš za 2500kn?! U biti bilo koj mob koji izađe je jeftiniji od iphone-a a opet on se dosta dobro prodaje. Uostalom ne vjerujem da će bit spor je vrti na androidu a ne na winsima. Dali netko zna kolika će reza bit tom čudu i koliko RAM-a će imat? Po meni ovaj će imat sigurno 512MB RAM-a. Još malo pa ćemo moć i crysis vrtit na mobovima
Ja bih rekao da je krivica za sporost Android, jer je nemoguce da je do telefona, posto je njegov prethodnik X1 isto extra telefon, a hardware mu je malo slabiji (cini mi se da mu je procesor oko 500-600 MHz). Moj prijatelj ima X1 i na njemu je Windows Mobile, telefon radi kao zmaj.
A kao iphone imaš za 2500kn?! U biti bilo koj mob koji izađe je jeftiniji od iphone-a a opet on se dosta dobro prodaje.
Sto iPhone ima s tim cjenovnim razredom?
Ima raznih mobitela sa touch screenom. Recimo LG GT500 (1500kn), nema OS, ima wifi, gps, 5mpx (sto bas i nije, al bolje nego 3,2 na vecini, izuzev SE).
Nokia 5800XM (2400kn u slobodnoj prodaji), ima vise pozitivnih stvari nego vecina SE.
Ne zaboravite da je rijec o X10. 
Svaka cast njima na tome ali oni nemaju sto ponudit u cjenovnom razredu do 2500kn (touch).
Pogledaj malo pa ces vidjet da nemaju niti neku ponudu sa OS-om.
Itekako imaju
Sony Ericsson G700 Buisness Edition
Sony Ericsson G700
Sony Ericsson G900
I SE imaju odličnu ponudu OS-eva: Windows Mobile, Symbian, njihov osobni i prije su još imali UIQ baziran na Symbianu. Nabroji mi neku tvrtku koja ima veću
A kao iphone imaš za 2500kn?! U biti bilo koj mob koji izađe je jeftiniji od iphone-a a opet on se dosta dobro prodaje.
Sto iPhone ima s tim cjenovnim razredom?
Ima raznih mobitela sa touch screenom. Recimo LG GT500 (1500kn), nema OS, ima wifi, gps, 5mpx (sto bas i nije, al bolje nego 3,2 na vecini, izuzev SE).
Nokia 5800XM (2400kn u slobodnoj prodaji), ima vise pozitivnih stvari nego vecina SE.
Troll?
Ja bih rekao da je krivica za sporost Android, jer je nemoguce da je do telefona, posto je njegov prethodnik X1 isto extra telefon, a hardware mu je malo slabiji (cini mi se da mu je procesor oko 500-600 MHz). Moj prijatelj ima X1 i na njemu je Windows Mobile, telefon radi kao zmaj.
Kuc Kuc... Halo?!?!
Kakvu sporost?!?
Telefon nije u prodaji! Bit će u idućoj godini. To što si vidio je sučelje koje nije dorađeno jer ga SE posebno izrađuje za taj mobitel i imaš i primjer kako se nepromjenjen Android kod vrti bez problema (Gmaps i slično). Tip koji demonstrira 5 puta ponavlja da se na sučelju i poliranju istog još radi i da to nije finalna verzija. Očito da ljudima ne treba pokazivat takve zanimljivosti jer ne kuže 5% šta je to što vide, a svi su odma pametni za zaključak.
Imam (po specifikacijama procesora) upola sporiji telefon sa Androidom (Samsung Galaxy) na kojem Android leti.
Ta primjedba koju si zrekao da je za sporost kriv Android može se usporedit sa promatranjem nerođenog djeteta kojem si našao manu da je prenizak pa je onda to sigurno do mame.
Pozdrav, Jazz
Dali netko zna kolika će reza bit tom čudu i koliko RAM-a će imat? Po meni ovaj će imat sigurno 512MB RAM-a.
Reza je 854 x 480 pixels, 10.16 cm , i imat će 256 MB rama.... :)
Reza je 854 x 480 pixels, 10.16 cm , i imat će 256 MB rama.... :)
Hvala na ovim podacima, bome impresivne brojke...prije nekoliko godina mi smo na kompu imali 256MB RAM-a i koristili 800x600 rezu XD.
Nije me se nešto dojmilo. Jel to moraš onda i glavu zakretati u velikim zavojima?
Ta stalno se lik zabija u zid. Ne znam gdje su mu kočnice. Najbolje neki gamepad priključiti na mobitel, al onda je bolje igrati nešto na TV-u ili PC-ju, zar ne? Nisu igre baš pogodne za TS mobitele, problem je s kontrolama jer dok klikaš po ekranu uvijek zaklanjaš jedan dio slike a to nije dobro.
pa iphone je poznat po igrama, ako kod njega rade zašto nebi i tu
U ste se napisali.
Koliko sam pohvatao mislim da nitko još nije stavio ono, skoro pa najvažnije da dolazi sa Androidom verzije 1.6.
Vidim dotakli ste se i UI-a, vjerujem da će se moći i dobro prihvačen HTC-ov Seanse UI postaviti na njega, koji je po novome standrad i za HTC-ove WM uređaje (WM 6.5).