Sony Ericsson odbio Google

poruka: 34
|
čitano: 4.365
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sony Ericsson odbio Google".
18 godina
RE: Sony Ericsson odbio Google
Bigkix kaže...

Hah, gadno se SE zajebo s ovim... Osim toga, SE mi je UŽAS! Imao 2 njihova mobitela i nikad više. Najviše mi se zgadilo kad sam vidio da u nekim stvarima kopiraju Nokiu (upravljanje sms-om, zadnji kontakti, itd itd), a mobiteli su im softwerski isto čemer. Dizajnom nisu ni blizu Nokiji. Svi candy mobiteli im izgledaju kao igračkice. Jedini koji su  mi je bili ok izgledom bili su SE W serija. Nokia je svjetlosnim godinama naprijed. Znam da će sada ovo uzrokovati paljbu na mene, ali napominjem, ovo je moj osobni stav i činjenica da već godinu dana nisam imao SE pa ako se što rapidno promijenilo, u što sumnjam, moje isprike... Uostalom, sumnjam da bi SE napravio tako dobar posao sa Nexusom kao sto je to napravio HTC.

A, da ima nešto gore od SE-a, ima... Odaziva se na ime Samsung (ovdje ne spada Wave i zadnja gen njihovih telefona).

Uključi vibru na svojoj Nokiji i gurni si je u dupe. Prvo, mnogi telefoni imaju neke stvari koje su slične ili iste. Drugo Nokia i dizajn? Da kod skupih modela. Kod entry i niže srednje klase...kao da su svi ispali iz istog kalupa. Sorry, ali nemoj me...

16 godina
protjeran
bocic kaže...
Bigkix kaže...

Hah, gadno se SE zajebo s ovim... Osim toga, SE mi je UŽAS! Imao 2 njihova mobitela i nikad više. Najviše mi se zgadilo kad sam vidio da u nekim stvarima kopiraju Nokiu (upravljanje sms-om, zadnji kontakti, itd itd), a mobiteli su im softwerski isto čemer. Dizajnom nisu ni blizu Nokiji. Svi candy mobiteli im izgledaju kao igračkice. Jedini koji su  mi je bili ok izgledom bili su SE W serija. Nokia je svjetlosnim godinama naprijed. Znam da će sada ovo uzrokovati paljbu na mene, ali napominjem, ovo je moj osobni stav i činjenica da već godinu dana nisam imao SE pa ako se što rapidno promijenilo, u što sumnjam, moje isprike... Uostalom, sumnjam da bi SE napravio tako dobar posao sa Nexusom kao sto je to napravio HTC.

A, da ima nešto gore od SE-a, ima... Odaziva se na ime Samsung (ovdje ne spada Wave i zadnja gen njihovih telefona).

Uključi vibru na svojoj Nokiji i gurni si je u dupe. Prvo, mnogi telefoni imaju neke stvari koje su slične ili iste. Drugo Nokia i dizajn? Da kod skupih modela. Kod entry i niže srednje klase...kao da su svi ispali iz istog kalupa. Sorry, ali nemoj me...

Ne koristim nikad vibru. Mislim da si fulao ovaj dio - ''ali napominjem, ovo je moj osobni sta'' - dakle, MENI se mobiteli njihovi ne svidaju... necemo se valjda svaditi oko toga da li se meni to moze svidati ili ne? Osim toga, za mobitele nize klase si u pravu, sve izgleda ko šrot, i SE i Nokia. Al, opet (JA) preferiram Nokiu...

Don't be mean to me.
18 godina
bocic kaže...
Bigkix kaže...

Osobno nikad nisam kužio koji su standardi dizajna po kojima je Nokija lijepo dizajnirana. Gledam opet N97 i nije mi jasno po čemu je nekome taj mob lijep, možda jedino po cijeni :-).

Nije mi jasno koji SE je kopija bilo koje Nokije, dok je opet činjenica da se Nokija gura sa svojom X serijom dobrano nakon što SE ima istu pa mi nije jasno tko bi tu koga kopirao.

No, vratimo se na temu: nisam siguran da bi SE-u ovo i bio neki potez da je prihvatio (ako je i bila ponuda) s obzirom na brojke koje su trenutno što se tiče prodaje. Čak mislim da je ovaj dao tu izjavu po logici "dobro da smo odbili, ionako se ne prodaje baš". Osobno mi se od svih konkurenata na prvu poziciju najviše sviđa SE X10, no mislim da previše kasni u odnosu na konkurenciju.

There's no business like showbusiness
17 godina
Sony Ericsson odbio Google

Nema veze što kasni x10, samo da ga bude i kod nas za kupit, đaba mi što je nexus one već koji mjesec na tržištu ako ga nemogu kupit u hr(osim preko oglasa). Ja osobno iščekujem x10 i HTC desire, obadva vrlo slična i moćna moba a mogli bi u isto vrijeme se i pojavit samo je pitanje cijena koja neće bit malaMršti se

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice