Hah, gadno se SE zajebo s ovim... Osim toga, SE mi je UŽAS! Imao 2 njihova mobitela i nikad više. Najviše mi se zgadilo kad sam vidio da u nekim stvarima kopiraju Nokiu (upravljanje sms-om, zadnji kontakti, itd itd), a mobiteli su im softwerski isto čemer. Dizajnom nisu ni blizu Nokiji. Svi candy mobiteli im izgledaju kao igračkice. Jedini koji su mi je bili ok izgledom bili su SE W serija. Nokia je svjetlosnim godinama naprijed. Znam da će sada ovo uzrokovati paljbu na mene, ali napominjem, ovo je moj osobni stav i činjenica da već godinu dana nisam imao SE pa ako se što rapidno promijenilo, u što sumnjam, moje isprike... Uostalom, sumnjam da bi SE napravio tako dobar posao sa Nexusom kao sto je to napravio HTC.
A, da ima nešto gore od SE-a, ima... Odaziva se na ime Samsung (ovdje ne spada Wave i zadnja gen njihovih telefona).
Uključi vibru na svojoj Nokiji i gurni si je u dupe. Prvo, mnogi telefoni imaju neke stvari koje su slične ili iste. Drugo Nokia i dizajn? Da kod skupih modela. Kod entry i niže srednje klase...kao da su svi ispali iz istog kalupa. Sorry, ali nemoj me...