Sony Ericsson tek na Androidu 2.0

poruka: 3
|
čitano: 1.096
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sony Ericsson tek na Androidu 2.0".
17 godina

malo su mi ovi iz SE.... ali nije ni loš stav sačekati Android 2.0 samo da to ne potraje (pre)dugo.

A i ova izjava:

"Peter Ang se također osvrnuo i na posljednje glasine prema kojima bi Sony Ericsson trebao napustiti ostale mobilne operacijske sustave u zamjenu za Android. Prema njemu, mobiteli sa Symbianom i Windowsima Mobile će i dalje ostati u ponudi tvrtke."

neznam što reći, isto se pisalo kada je SE najavljivo svoj prvi WM telefon da neće napustiti UIQ pa što se desilo. Nadam se da sada neće odustati i od Symbian-a i WM zbog Androida. A što se tiče njihove buduće smartphone ponude na navedena tri OS-a, nije loše.

Vrijeme će pokazati svoje.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Sony Ericsson tek na Androidu 2.0
HCSC kaže...

malo su mi ovi iz SE.... ali nije ni loš stav sačekati Android 2.0 samo da to ne potraje (pre)dugo.

A i ova izjava:

"Peter Ang se također osvrnuo i na posljednje glasine prema kojima bi Sony Ericsson trebao napustiti ostale mobilne operacijske sustave u zamjenu za Android. Prema njemu, mobiteli sa Symbianom i Windowsima Mobile će i dalje ostati u ponudi tvrtke."

neznam što reći, isto se pisalo kada je SE najavljivo svoj prvi WM telefon da neće napustiti UIQ pa što se desilo. Nadam se da sada neće odustati i od Symbian-a i WM zbog Androida. A što se tiče njihove buduće smartphone ponude na navedena tri OS-a, nije loše.

Vrijeme će pokazati svoje.

I ja cu cekat Andru u 2.0, jos je rano. Takoder se nadam da SE nece napustit symbian, jos uvijek najbolji mobileOS
Zlo i Naopako
17 godina

I meni bi najžalije bilo da SE napusti Symbian. Međutim, sumnjam da će se to dogoditi jer Symbian i dalje drži veći dio smartphone tržišta. Za za Android, ne čudi me ova odluka. Pobogu, tek smo nedavno dobili drugi telefon na Androidu tako da je rano za očekivati da se bilo tko priključi tome projektu.

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice