Skype za Windowse 8 – uskoro

poruka: 12
|
čitano: 2.075
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Skype za Windowse 8 – uskoro".
15 godina

Bilo je za očekivati ovaj "potez" microsofta, pošto svi znamo da je Skype Microsoftov.

Sviđa mi se ova "metrozacija" Skype.

Nadam se da će uskoro biti dostupna i svima nama ostalima . {#}

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Skype za Windowse 8 – uskoro

Jel ima nekih indicija o merganju Win Messangera sa Skypeom? Dva IMa mi nekako izgledaju redudantno.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
16 godina
neaktivan

meni skype odlično izgleda s metronalizacijom 

0 0 hvala 0
18 godina
odjavljen

Jedva čekam MSE i ostale MS aplikacije u Windows 8 Style ruhu Metro UI, :)

Prodajem masu laptopa

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Još kad stave da se mogu skinuti samo preko store-a bye bye pirat

14 godina
neaktivan
Silvonis kaže...

Pa Skype je svakako besplatan.

16 godina
Silvonis kaže...

Zašto misliš da se Microsoft želi riješiti pirata? Davno su mogli uvesti daleko moćniju zaštitu kojom bi zakomplicirali život i piratima i legalnim korisnicima. Oni će u svakom slučaju prodati ogroman broj licenci i zaraditi novac. Ostatak pirata im samo povećava tržišni udio i indirektno im donosi zaradu.

Demokratija je kada dvije budale imaju više prava nego jedan pametan.
15 godina
neaktivan

Nikad se Microsoft nije ni borio protiv "privatnog" piratiziranja. Kao sto je rekao kolega iznad...indirektna dobit. A drugo, da nema toga svi bi se morali zaj* sa Linuxima i sranjima... Ja ne vidim ( u stvari ) problem u piratiziranju Windowsa ( i ostalog softvare-a ) dok god je za privatnu, nekomercijalnu, upotrebu...

A k tome, Windowsi, Office, Visual Studio, SQL Server i svi ostali alati se mogu na hrpu nacina dobiti besplatno... Ja recimo imam kao certificirani trener ( MCT ), doktorand ( MSDN-AAA ) i preko firme...

JA stvarno ne znam nikoga da ( privatno ) placa licence...

5 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
uss kaže...
Silvonis kaže...

Zašto misliš da se Microsoft želi riješiti pirata? Davno su mogli uvesti daleko moćniju zaštitu kojom bi zakomplicirali život i piratima i legalnim korisnicima. Oni će u svakom slučaju prodati ogroman broj licenci i zaraditi novac. Ostatak pirata im samo povećava tržišni udio i indirektno im donosi zaradu.

Da je microsoftu stvarno u interesu iskorijeniti pirate, već bi se oni obračunali sa njima, ali im ovakvo stanje koristi.

Njima je cilj čim prije ljude priviknuti na Windowse, te time stvoriti doživotne korisnike. Pa zato i nude studentima cijeli svoj asortiman badava (jedino je Office paket izuzetak), samo da ih nauče na svoj softver.

14 godina
neaktivan

Zna li se hoće li nam osim metro aplikacije bit dostupna i ona za desktop, ja stvarno ne mislim otvarat metro svaki put kad poželim promijeniti status ili sa nekim se dopisivat, čak sam namjestio na windows 7 da mi se ne nalazi u taskbaru već u trayu i mislim da je to najbolje rješenje za bilo koji IM softver.

Facebook: facebook.com/iPaleas • Twitter: twitter.com/iPaleas • YouTube: youtube.com/user/iPaleas • DeviantArt: ipaleas.deviantart.com

5 0 hvala 0
14 godina
jsaban kaže...

Nikad se Microsoft nije ni borio protiv "privatnog" piratiziranja. Kao sto je rekao kolega iznad...indirektna dobit. A drugo, da nema toga svi bi se morali zaj* sa Linuxima i sranjima... Ja ne vidim ( u stvari ) problem u piratiziranju Windowsa ( i ostalog softvare-a ) dok god je za privatnu, nekomercijalnu, upotrebu...

A k tome, Windowsi, Office, Visual Studio, SQL Server i svi ostali alati se mogu na hrpu nacina dobiti besplatno... Ja recimo imam kao certificirani trener ( MCT ), doktorand ( MSDN-AAA ) i preko firme...

zaj* sa Linuxima i sranjima... certificirani trener ( MCT ), doktorand ( MSDN-AAA ) pravi strucnjak na RH nacin.... eh eh....

16 godina
neaktivan
LudaRajcica kaže...
jsaban kaže...

zaj* sa Linuxima i sranjima... certificirani trener ( MCT ), doktorand ( MSDN-AAA ) pravi strucnjak na RH nacin.... eh eh....

ljubomora je gadna stvar {#}

Baja 001 kaže...

Jedva čekam MSE i ostale MS aplikacije u Windows 8 Style ruhu Metro UI, :)

windows essentials već je u tom ruhu

kod mene normalno radi.....(osim usranog apple iJpeg-a)
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.8.2012 10:01 (cekpi).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice