Simpsoni vole Mapple

poruka: 51
|
čitano: 4.708
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Simpsoni vole Mapple".
18 godina
neaktivan
RE: Simpsoni vole Mapple
Gamer-gts kaže...

Simpsoni -najbolji crtić ikad-ima 19 sezona, rade 20.-etu

sve sam pogledao-sve downloadao gotovo 50GB sve + film

jednostavno morate gledat

Ako imaš gdje kakav pouzdan link na Rapidshare linkove za sve Simpsonse, pošalji. Ako nemaš, nema veze, naći ću ih.

Upravo sam dobio volju za tim starim dobrim sarkazmom nakon ove epizode. Da nije bilo ove BUG vijesti preskočio bih to.

Koliko god ga tresao, jedna kap ti uvijek ostane za gaće...
17 godina
Simpsoni vole Mapple

haha, dobar clip....

Gledam Simpsone već dugo dugo (još dok su bili loše crtani), ali mislim da je Futurama bolja (bolesnija), a Family Guy je trenutno moj favorit broj jedan. Robot chicken isto tako nije loš. South park mi je totalno smeće. Neznam, u početku je još bio OK, ali posle katastrofa, vjerovatno sam prerasao "prejednostavan i preuvrijedljiv" humor koji ima South Park...

AMD Phenom 9500, GA 790x DS4, RAM : 4 GB , ATI RADEON 4850, 750GB DISK SPACE, LOGITECH x540

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ivaninho kaže...

Kako neki ljudi ustraju u krivu. Pa dajte probajte taj iphone na par dana, instalirajte sve žive aplikacije, istražite mogućnosti, surfajte internetom i onda recite da vam je sranje. Ovdje najmanje 50 ljudi govori kak je iphone sranje, a kladim se da ih ni 20 nije probalo, samo je važno da se sere, tak je najlakše.

Mislim da je svaki komentar suvisan ali ipak. Pocevsi od dizajna pa do osnovnih specifikacija ( o naprednima da ne pricamo) Samsung Omnia je svjetlosnim godinama ispred Iphonea. Ali se ipak taj Iphone prodaje 5 puta bolje jer ima previše glupih i tehnički neobrazovanih ljudi koji ga kupuju jer moraju imati naj trendy stvar bez obzira na cijenu. Kome god treba smartphone a ima zrno mozga u glavi neće uzet Iphone.
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.12.2008 11:15 (Icarus).
17 godina
neaktivan

da je nokia napravila iPhone bio bi to najboljji mobitel na svijetu...zasto?? zato jer je nokijin a apple sam krade pare et tak to ide kod nas ja sam bio protiv iPhona al sto  vise videa na netu gledam to mi je mob sve bolji i bolji a kak vidim da ce dugo i ostati najbolji mob u svojoj klasi (iPhone nije smartphone tu svi grijese on je trendy mob s os X om) samsnung omnija je nistkorist mobitel ima win na sebi

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.12.2008 11:30 (ja00022).
17 godina
neaktivan
Simpsoni vole Mapple

Ne pričajte gluposti!!!

http://gizmodo.com/5043789/samsung-omnia-isnt-going-to-kill-ianything

Prvo testirajte mobitele pa onda govorite o njima. Link na GSM arenu ne znači ništa.

0 0 hvala 0
18 godina
ivaninho kaže...

Kako neki ljudi ustraju u krivu. Pa dajte probajte taj iphone na par dana, instalirajte sve žive aplikacije, istražite mogućnosti, surfajte internetom i onda recite da vam je sranje. Ovdje najmanje 50 ljudi govori kak je iphone sranje, a kladim se da ih ni 20 nije probalo, samo je važno da se sere, tak je najlakše.

Gle, nemogu ja dat 4 tisuce kuna za neku stvar koja je vrlo vjerojatno shit, samo da isprobam i instaliram aplikacije pa da vidim jel stvarno shit il nije.
Puno ljudi govore da je shit + kosta pun jurac= shit. :)
AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
17 godina
neaktivan
ja00022 kaže...

da je nokia napravila iPhone bio bi to najboljji mobitel na svijetu...zasto?? zato jer je nokijin a apple sam krade pare et tak to ide kod nas ja sam bio protiv iPhona al sto  vise videa na netu gledam to mi je mob sve bolji i bolji a kak vidim da ce dugo i ostati najbolji mob u svojoj klasi (iPhone nije smartphone tu svi grijese on je trendy mob s os X om) samsnung omnija je nistkorist mobitel ima win na sebi

Mislis ovo? Cool

17 godina
neaktivan
vjeko kaže...

Ne pričajte gluposti!!!

http://gizmodo.com/5043789/samsung-omnia-isnt-going-to-kill-ianything

Prvo testirajte mobitele pa onda govorite o njima. Link na GSM arenu ne znači ništa.

Ti si očito naletio na nekog frustriranog majmuna koji ne podnosi da postoji nešto bolje od Iphonea. Ako si ikad imao oba u ruci znaš o čemu pričam.
18 godina
neaktivan
Simpsoni vole Mapple

Halooo!

Jel ovdje netko ima namjeru napisati nešto o Simpsonima i humoru Matt Groeninga u svezi (M)Apple?!

*eb'o vas gayPhone i Steve Mobs!

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.12.2008 12:10 (Faerdhur).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Simpsoni vole Mapple

nokia vs iphone =u hardveru je nokia pobjednika al u sucelju nijedan mob nije niti ce ikada biti sam moze kopirati.....(mislim procitajte zadnji bug pa ce te znat o cem pricam) imao sam prilike cackati mal po toj nekoj nokiji n 95....super mob je mal deblji ali hardverski je super...ali koliko je kompliciran......boze moj...to je strasno........uzasni meniji je ima one neke stvari koje iphone nema i okej nista ne kazem ak mozes bez toga ok ak ne kupi si nokiju samo po mom misljenu isntalirajte iTunes i odite pogledajte mal te aplikacije za iphon pa vidite sta se nudi....ima puuuuno stvari koje nokija nijedna nikad nece imati a ak vec ima onda ces se namuciti da je nadjes

Nokia N97.hmmm neznam dok ne vidim nesluzbeni video

a samsung nijedan nema sucelje koje se lako koristi kao os x za mobitele......sve je to nekak zbijeno, blizu, nepregledno... neznam to je moje misljenje a cijene o tome ste upravu al zivite u hr da ste u usa onda bi ga platili 1000kn mislim citaj bug 193

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Simpsoni vole Mapple

Ovu temu će zatvoriti. Neki vole iPhone, neki ne. iPhone ima super dizajn, al zato hardverski nije baš nešto....

EDIT : Pogledao sam clip i mogu reći da su Simpsoni super. Šteta kaj ih HRT ne prikazuje više. Najbolja mi je Homerova : We will talk about this tomorrow, if I wake up.

Deal with the facts and live with them.
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.12.2008 12:41 (Horagio).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Horagio kaže...

Najbolja mi je Homerova : We will talk about this tomorrow, if I wake up.

Meni je najbolje kad rulji u trgovini sa ekrana progovori Steve Mobs, a oni odmah vade novac, bez da su čuli što im uvaljuje Smijeh Smijeh Smijeh Prejaka fora! Cool

17 godina

Ma ljudi, fora je majkjub koji dok svijetli, daje do znanja da je ugašen.  Smijeh

18 godina
Faerdhur kaže...
Horagio kaže...

Meni je najbolje kad rulji u trgovini sa ekrana progovori Steve Mobs, a oni odmah vade novac, bez da su čuli što im uvaljuje Smijeh Smijeh Smijeh Prejaka fora! Cool

Hhahahahh TO TO :)
17 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...
Horagio kaže...

Meni je homerova-dođe do žene i kaže plakajući''Marge there is a spider in my car,get it out!!!''

18 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...

ali i istina Smijeh
when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time
18 godina
neaktivan

Šteta što ih ne prikazuju ovdje.  Mršti se

17 godina
neaktivan

Evo ga sada se ekipa poziva na razno razne internet rewieve koji u ovom slucaju govore istinu a kad im ne odgovara onda su to placenici koji dobivaju pare od raznih proizvodjaca za pozitivan rewiev...Idalje nista pametno i iz iskustva receno...Idemo dalje...

P35-DS4 // Q6600 @ 3.5Ghz // Corsair DDR2-1066 // 8800GTX
17 godina
neaktivan
Simpsoni vole Mapple

E al ono vezano za iPhone nije istina, s obzirom da je to rekao neozbiljni Bart Simpson.

Zato je vjerovatno kažnjen u sljedećoj epizodi ispisujući na tabli "If I ever make a prank with Apple, their lawyers will suck my bloody pocket".

http://www.thebestpageintheuniverse.net/c.cgi?u=iphone

Štaš, spass must sein.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Simpsoni vole Mapple

Da se malo odvrati pozornost od Iphoneia, epizoda je bila zakon. Ono što je ovdje trebala biti težina, nije dali je Iphone smeće ili ne, već politika firme koja ljude drži u svojevrsnoj sekti, bez da su oni sami svjesni situacije. Sada če se vjerovatno lokalni Ibrižnici okomiti na mene, ali činjenica je da ih većina potajno ljubi lik i dijelo Stevea Jobsa, te se ponašaju izrazito defenzivno prema cijelom brandu općenito. Čekam samo da mi jednog dana jedan od njih priđe i kaže: "Znaš, kod nas u našoj zajednici ...". Uz sve to, ista ta firma ih tako očito pljačka, a oni pokreću rasprave dali se isplati ili ne isplati. NE ISPLATI SE, jer bi se nekim realnim tržišnim modelom taj Inešto trebao prodavati po znatno nižoj cijeni, a sve između je besramna pljačka, jer se može.

Why so serious???

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Simpsoni vole Mapple

Dobro si to reko.

A evo opet maddox potvrđuje tvoje. Budimo iskreni - to je realno stanje

http://www.thebestpageintheuniverse.net/c.cgi?u=macs_cant

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.12.2008 23:30 (BUGojno).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice