Simpsoni -najbolji crtić ikad-ima 19 sezona, rade 20.-etu
sve sam pogledao-sve downloadao gotovo 50GB sve + film
jednostavno morate gledat
Simpsoni -najbolji crtić ikad-ima 19 sezona, rade 20.-etu
sve sam pogledao-sve downloadao gotovo 50GB sve + film
jednostavno morate gledat
haha, dobar clip....
Gledam Simpsone već dugo dugo (još dok su bili loše crtani), ali mislim da je Futurama bolja (bolesnija), a Family Guy je trenutno moj favorit broj jedan. Robot chicken isto tako nije loš. South park mi je totalno smeće. Neznam, u početku je još bio OK, ali posle katastrofa, vjerovatno sam prerasao "prejednostavan i preuvrijedljiv" humor koji ima South Park...
Kako neki ljudi ustraju u krivu. Pa dajte probajte taj iphone na par dana, instalirajte sve žive aplikacije, istražite mogućnosti, surfajte internetom i onda recite da vam je sranje. Ovdje najmanje 50 ljudi govori kak je iphone sranje, a kladim se da ih ni 20 nije probalo, samo je važno da se sere, tak je najlakše.
da je nokia napravila iPhone bio bi to najboljji mobitel na svijetu...zasto?? zato jer je nokijin a apple sam krade pare et tak to ide kod nas ja sam bio protiv iPhona al sto vise videa na netu gledam to mi je mob sve bolji i bolji a kak vidim da ce dugo i ostati najbolji mob u svojoj klasi (iPhone nije smartphone tu svi grijese on je trendy mob s os X om) samsnung omnija je nistkorist mobitel ima win na sebi
Ne pričajte gluposti!!!
http://gizmodo.com/5043789/samsung-omnia-isnt-going-to-kill-ianything
Prvo testirajte mobitele pa onda govorite o njima. Link na GSM arenu ne znači ništa.
Kako neki ljudi ustraju u krivu. Pa dajte probajte taj iphone na par dana, instalirajte sve žive aplikacije, istražite mogućnosti, surfajte internetom i onda recite da vam je sranje. Ovdje najmanje 50 ljudi govori kak je iphone sranje, a kladim se da ih ni 20 nije probalo, samo je važno da se sere, tak je najlakše.
da je nokia napravila iPhone bio bi to najboljji mobitel na svijetu...zasto?? zato jer je nokijin a apple sam krade pare et tak to ide kod nas ja sam bio protiv iPhona al sto vise videa na netu gledam to mi je mob sve bolji i bolji a kak vidim da ce dugo i ostati najbolji mob u svojoj klasi (iPhone nije smartphone tu svi grijese on je trendy mob s os X om) samsnung omnija je nistkorist mobitel ima win na sebi

Ne pričajte gluposti!!!
http://gizmodo.com/5043789/samsung-omnia-isnt-going-to-kill-ianything
Prvo testirajte mobitele pa onda govorite o njima. Link na GSM arenu ne znači ništa.
Halooo!
Jel ovdje netko ima namjeru napisati nešto o Simpsonima i humoru Matt Groeninga u svezi (M)Apple?!
*eb'o vas gayPhone i Steve Mobs!
nokia vs iphone =u hardveru je nokia pobjednika al u sucelju nijedan mob nije niti ce ikada biti sam moze kopirati.....(mislim procitajte zadnji bug pa ce te znat o cem pricam) imao sam prilike cackati mal po toj nekoj nokiji n 95....super mob je mal deblji ali hardverski je super...ali koliko je kompliciran......boze moj...to je strasno........uzasni meniji je ima one neke stvari koje iphone nema i okej nista ne kazem ak mozes bez toga ok ak ne kupi si nokiju samo po mom misljenu isntalirajte iTunes i odite pogledajte mal te aplikacije za iphon pa vidite sta se nudi....ima puuuuno stvari koje nokija nijedna nikad nece imati a ak vec ima onda ces se namuciti da je nadjes
Nokia N97.hmmm neznam dok ne vidim nesluzbeni video
a samsung nijedan nema sucelje koje se lako koristi kao os x za mobitele......sve je to nekak zbijeno, blizu, nepregledno... neznam to je moje misljenje a cijene o tome ste upravu al zivite u hr da ste u usa onda bi ga platili 1000kn mislim citaj bug 193
Ovu temu će zatvoriti. Neki vole iPhone, neki ne. iPhone ima super dizajn, al zato hardverski nije baš nešto....
EDIT : Pogledao sam clip i mogu reći da su Simpsoni super. Šteta kaj ih HRT ne prikazuje više. Najbolja mi je Homerova : We will talk about this tomorrow, if I wake up.
Najbolja mi je Homerova : We will talk about this tomorrow, if I wake up.
Prejaka fora! 
Ma ljudi, fora je majkjub koji dok svijetli, daje do znanja da je ugašen. 
Prejaka fora! 
Prejaka fora! 
Prejaka fora! 

Šteta što ih ne prikazuju ovdje. 
Evo ga sada se ekipa poziva na razno razne internet rewieve koji u ovom slucaju govore istinu a kad im ne odgovara onda su to placenici koji dobivaju pare od raznih proizvodjaca za pozitivan rewiev...Idalje nista pametno i iz iskustva receno...Idemo dalje...
E al ono vezano za iPhone nije istina, s obzirom da je to rekao neozbiljni Bart Simpson.
Zato je vjerovatno kažnjen u sljedećoj epizodi ispisujući na tabli "If I ever make a prank with Apple, their lawyers will suck my bloody pocket".
http://www.thebestpageintheuniverse.net/c.cgi?u=iphone
Štaš, spass must sein.
Da se malo odvrati pozornost od Iphoneia, epizoda je bila zakon. Ono što je ovdje trebala biti težina, nije dali je Iphone smeće ili ne, već politika firme koja ljude drži u svojevrsnoj sekti, bez da su oni sami svjesni situacije. Sada če se vjerovatno lokalni Ibrižnici okomiti na mene, ali činjenica je da ih većina potajno ljubi lik i dijelo Stevea Jobsa, te se ponašaju izrazito defenzivno prema cijelom brandu općenito. Čekam samo da mi jednog dana jedan od njih priđe i kaže: "Znaš, kod nas u našoj zajednici ...". Uz sve to, ista ta firma ih tako očito pljačka, a oni pokreću rasprave dali se isplati ili ne isplati. NE ISPLATI SE, jer bi se nekim realnim tržišnim modelom taj Inešto trebao prodavati po znatno nižoj cijeni, a sve između je besramna pljačka, jer se može.
Dobro si to reko.
A evo opet maddox potvrđuje tvoje. Budimo iskreni - to je realno stanje