Sharkoonov B1 headset za igrače

poruka: 8
|
čitano: 1.133
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sharkoonov B1 headset za igrače".
18 godina
Sharkoonov B1 headset za igrače

Lajkam :)

So if God has existed forever, you know, what did he do in his spare time? Like, before he made the Earth and everything?
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: Sharkoonov B1 headset za igrače

Kaj se tu ima lajkat? Kopija HyperX Cloud headseata sa manjim driverima.

18 godina
The_Fichek kaže...

Kaj se tu ima lajkat? Kopija HyperX Cloud headseata sa manjim driverima.

...bez šarenih gluposti po sebi.

So if God has existed forever, you know, what did he do in his spare time? Like, before he made the Earth and everything?
12 godina

Baci oko na HyperX. Jedna od krasota je što nema šarenih gluposti, osim HX logoa koji se baš i ne ističe. Puno bitnije je da HyperX nudi 53mm drivere i gotovo sigurno bolji zvuk.

14 godina
neaktivan

Ako se ne varam i Kingston ih je kopirao od QPad-a (QH-90)QH-90-Black

Mozda i nije sramota kopirati nesto sto je dokazano dobro, umjesto izmisljati toplu vodu.

12 godina

Ne, Kingston je u suradnji s QPadom napravio Cloudice :)

18 godina
The_Fichek kaže...

Baci oko na HyperX. Jedna od krasota je što nema šarenih gluposti, osim HX logoa koji se baš i ne ističe. Puno bitnije je da HyperX nudi 53mm drivere i gotovo sigurno bolji zvuk.

:) kak to mislišne ističe, cijelom površinom slušalice je ogromnim slovima napisano HX :)

18 godina
Father_Dougal kaže...
The_Fichek kaže...

:) kak to mislišne ističe, cijelom površinom slušalice je ogromnim slovima napisano HX :)

Tak je i meni žena rekla da kaj kritiziram smeće od beats slušalica da su moje HyperX odurnog kicastog dizajna. Reko boli me kita za dizajn jer ih imam radi zvuka i nejdem se preseravat na ulicu.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice