"... s tom razlikom da Microsoftova strategija (zasad) nije nimalo agresivna ili napadačka."
... i nimalo duhovita.
"... s tom razlikom da Microsoftova strategija (zasad) nije nimalo agresivna ili napadačka."
... i nimalo duhovita.
Zadovoljena je samo jedna polovica "Seinfeldovskog" karaktera filmića - ni o čemu. A duhovita se samo naslućuje, kao da svi čekamo na startu da opali pucanj.
Ha ha najbolje u reklami je to što im ministar Šuker prodaje cipele
LOL
Kužim da u Microsoftu sigurno imaju nekakve marketinške analitičare i psihologe koji su evaluirali skup ideja za novu reklamnu kampanju, i onda došli sa ovim kao prigodnim sadržajem za publiku.
Bit će da je ciljna grupa prije svega u Americi.
P.S.
Nikad mi nije bilo jasno zašto ljudi vole Seinfelda...
Nekad, zapravo uglavnom, nije dovoljno imati "velika" imena u filmu da bi bio dobar. Da su u ovoj reklami bile Jessica Alba i Olivia Wilde i tako gluparale kao ova dvojica polu-mrtvih konja, onda bi se dalo gledati i pola sata.
Očekivao sam da će Seinfeld barem gutati vatru ili jesti žive žohare za tih 10 milijuna dolara ali ništa ... Microsoftu ne treba reklama, svi već znaju za Windowse. Bolje da su tih 300 milijuna $ uložili u poboljšanje Windowsa.
Razočaravajuće dosadno i neduhovito.
Bolje da su tih 300 milijuna $ uložili u poboljšanje Windowsa.
P.S.
P.S.
MS ima valjda dugorocnu ideju oko tih reklama. Kao sto je Apple reklamirao dizajn i ostale zenskaste stvari racunala pa im proizvodi postali lifestyle (karikiram). Nakon par godina se mozda shvati sto je "pjesnik htio reci" s tom (tim) reklamom.
Sama reklama je veoma bitna. Treba upoznat javnost s proizvodom kojeg prodajete jer inace nema smisla se trudit. Ova tema o toj reklami na ovom forumu, za onog tko je radio tu reklamu, predstavlja uspjeh jer ljudi govore o njoj.
Seinfeld je legenda humora, dali mu 10M, pojavit ce se valjda jos.
Ovakav tip reklame je ona marketinška fora, kao nije izravno reklamirana tvrtka ili proizvod. Tiha reklama.To se kod nas tek treba pojaviti. Bilo je pokušaja, ali idiotski ispalo, ali takvo je naše tržište. Drže nas za budale, pa onda i reklama mora biti izravna. Reklamiraš prašak, pokaži ga, ne neka priča.
Da se vratimo na ovu reklamu.
Več sam rekao. Nema Microsoft stila. Gates nema karizmu i nastup kao Jobs. Bill je pravi geek.
Ha ha najbolje u reklami je to što im ministar Šuker prodaje cipele
Hmm - zar tako da obmanjuju korisnike hehe
Siguran sam da ide Sajnfild i Gejts 2
Kak sam puk'o od smijeha kad sam vidio sliku na Billovoj Platinum kartici za onaj ducan
Reklama mi uopce nije smijesna, naprotiv, dosadna je. I da je u reklami bio netko drugi, ne bi mi bilo duhovitije ni zabavnije.
Appleove reklame su mi milijun puta bolje (bilo bi ispravnije kad bih rekao duhovitije, a ne bolje).
- Hi, I'm a Mac
- And I'm a PC.....
Reklama je toliko duhovita da me ne bi čudilo da su scenarij pisali isti ljudi koji su pisali i help od Windowsa :D
Naravno nisam jedini koji tamo misli, u svom cinično-ironičnom stilu je reklamu danas popljuvao i britanski Inquirer:
http://www.theinquirer.net/gb/inquirer/news/2008/09/08/seinfeld-ads-thumbs
Reklama je užas, predosadno. Seinfeld serija je bila zakon, ali ne zbog Seinfelda nego zbog ostalih likova. Njegov stand up mi je jedan od najgorih od poznatih američkih komičara. Kaj je smiješno kaj Gates kupuje cipele i jede neki drek sa Seinfeldom. Glupost.
Neznam zašto, ali meni su Bill Gates i Steve Ballmer uvijek bili legende!! Sad me napadajte kako god zelite al neznam ni sam zašto su mi dragi.
Neznam zašto, ali meni su Bill Gates i Steve Ballmer uvijek bili legende!! Sad me napadajte kako god zelite al neznam ni sam zašto su mi dragi.
*developers, developers, developers, developers ... i love this company!!! ... advertisers, advertisers,advertisers... developers... *
*rolling on the floor - laughing my ass off - and scare the cat away*
tak nekak
Jel' se ovo oni kake ljudima po životu?
Kakve veze ima Zajnfeld sa Gejcom? Mislim kakve? Što im je zajedničko? Jedan komedijaš a drugi programer u penziji. Ludilo. I to je reklama
Neznam. Možda sam bolestan, ali ne vidim ništa loše u ovoj tzv. reklami...o ničemu...bolesna civilizacija...
Nisu objasnili od kuda su se oni stvorili kod jedne obične američke obitelji...ono derište treba pljusku...