Seinfeld i Gates kupuju cipele

poruka: 25
|
čitano: 2.807
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Seinfeld i Gates kupuju cipele".
17 godina
neaktivan

"... s tom razlikom da Microsoftova strategija (zasad) nije nimalo agresivna ili napadačka."

... i nimalo duhovita.

horza [ono ispred konpjuktora]

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zadovoljena je samo jedna polovica "Seinfeldovskog" karaktera filmića - ni o čemu. A duhovita se samo naslućuje, kao da svi čekamo na startu da opali pucanj.

Intel 80286 12MHz, 640k RAM, 20 MB HDD, MS-DOS 3.31

0 0 hvala 0
17 godina

Ha ha najbolje u reklami je to što im ministar Šuker prodaje cipele Osmijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

LOL

Kužim da u Microsoftu sigurno imaju nekakve marketinške analitičare i psihologe koji su evaluirali skup ideja za novu reklamnu kampanju, i onda došli sa ovim kao prigodnim sadržajem za publiku.

Bit će da je ciljna grupa prije svega u Americi.

P.S.

Nikad mi nije bilo jasno zašto ljudi vole Seinfelda...

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.9.2008 13:48 (rashomon).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nekad, zapravo uglavnom, nije dovoljno imati "velika" imena u filmu da bi bio dobar. Da su u ovoj reklami bile Jessica Alba i Olivia Wilde i tako gluparale kao ova dvojica polu-mrtvih konja, onda bi se dalo gledati i pola sata.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Očekivao sam da će Seinfeld barem gutati vatru ili jesti žive žohare za tih 10 milijuna dolara ali ništa Mršti se... Microsoftu ne treba reklama, svi već znaju za Windowse. Bolje da su tih 300 milijuna $ uložili u poboljšanje Windowsa.

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.9.2008 19:31 (DragonShit).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Razočaravajuće dosadno i neduhovito.Neodlučan

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Seinfeld i Gates kupuju cipele
DragonShit kaže...

Bolje da su tih 300 milijuna $ uložili u poboljšanje Windowsa.

Klasičan, neophodan, uvijek dobar i jak komentar na ovakve stvari. Cool

rashomon kaže...

P.S.

Ma, zabavna je to bila serija, vrlo zabavna, kako kome paše njegov humor. Nemoj ga povezivati s ovom bizarnošću od reklame.

17 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...
rashomon kaže...

P.S.

Ma, zabavna je to bila serija, vrlo zabavna, kako kome paše njegov humor. Nemoj ga povezivati s ovom bizarnošću od reklame.

zabavna je BILA i OSTALA ;) kad god je negde navatam na TV-u uvek se dobro nasmejem :) 
K'eni pa te vat' ;)
17 godina

MS ima valjda dugorocnu ideju oko tih reklama. Kao sto je Apple reklamirao dizajn i ostale zenskaste stvari racunala pa im proizvodi postali lifestyle (karikiram). Nakon par godina se mozda shvati sto je "pjesnik htio reci" s tom (tim) reklamom.

Sama reklama je veoma bitna. Treba upoznat javnost s proizvodom kojeg prodajete jer inace nema smisla se trudit. Ova tema o toj reklami na ovom forumu, za onog tko je radio tu reklamu, predstavlja uspjeh jer ljudi govore o njoj.

Seinfeld je legenda humora, dali mu 10M, pojavit ce se valjda jos.

E8400, DFI P35 T2RS 6GB DDR2, XFX 8800GTS 320MB, 250GB "410AS"
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.9.2008 15:22 (Rain Man).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Ovakav tip reklame je ona marketinška fora, kao nije izravno reklamirana tvrtka ili proizvod. Tiha reklama.To se kod nas tek treba pojaviti. Bilo je pokušaja, ali idiotski ispalo, ali takvo je naše tržište. Drže nas za budale, pa onda i reklama mora biti izravna. Reklamiraš prašak, pokaži ga, ne neka priča.

Da se vratimo na ovu reklamu.

Več sam rekao. Nema Microsoft stila. Gates nema karizmu i nastup kao Jobs. Bill je pravi geek.

Sasoon kaže...

Ha ha najbolje u reklami je to što im ministar Šuker prodaje cipele Osmijeh

ROFLMAO kad sam vidio. Smijeh  Kako vodi financije, prodaja cipela bi mu najbolje pristajala a ne samo njemu.
Mogli su nešto bolje smisliti. Monkeyboy ipak zna kako treba. Trebaju ga angažirati za Vistu.

Tako se to radi. 

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

https://www.youtube.com/watch?v=Od9UmtIqiTk&feature=related

https://www.youtube.com/watch?v=wvsboPUjrGc&feature=related

https://www.youtube.com/watch?v=HTkA9L2J2gY&NR=1

Ballmer :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.9.2008 12:37 (itf4n).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hmm - zar tako da obmanjuju korisnike hehe

Siguran sam da ide Sajnfild i Gejts 2

Intel Core 2TM Duo E4400-2Ghz nVidia 8600GT@701Mhz/1.6Ghz/1Ghz ASUS P5LD2-X 2Gb Crucial Ballistix 19" ASUS WV Western Digital WD2500JS-22NCB1
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kak sam puk'o od smijeha kad sam vidio sliku na Billovoj Platinum kartici za onaj ducan Bogataš

Reklama mi uopce nije smijesna, naprotiv, dosadna je. I da je u reklami bio netko drugi, ne bi mi bilo duhovitije ni zabavnije.

Appleove reklame su mi milijun puta bolje (bilo bi ispravnije kad bih rekao duhovitije, a ne bolje).

- Hi, I'm a Mac

- And I'm a PC.....

17 godina
neaktivan

Reklama je toliko duhovita da me ne bi čudilo da su scenarij pisali isti ljudi koji su pisali i help od Windowsa :D

Naravno nisam jedini koji tamo misli, u svom cinično-ironičnom stilu je reklamu danas popljuvao i britanski Inquirer:

http://www.theinquirer.net/gb/inquirer/news/2008/09/08/seinfeld-ads-thumbs

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Reklama je užas, predosadno. Seinfeld serija je bila zakon, ali ne zbog Seinfelda nego zbog ostalih likova. Njegov stand up mi je jedan od najgorih od poznatih američkih komičara. Kaj je smiješno kaj Gates kupuje cipele i jede neki drek sa Seinfeldom. Glupost.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Neznam zašto, ali meni su Bill Gates i Steve Ballmer uvijek bili legende!! Sad me napadajte kako god zelite al neznam ni sam zašto su mi dragi.Neodlučan

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 1.8GHz; ASUS EN7300GT SILENT @ 500/930; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
scorpion667 kaže...

Neznam zašto, ali meni su Bill Gates i Steve Ballmer uvijek bili legende!! Sad me napadajte kako god zelite al neznam ni sam zašto su mi dragi.Neodlučan

aj sad slobodno reci kolko su ti platili za ovaj post? Smijeh Smijeh

šala....xD
bobo desmra
17 godina
neaktivan
scorpion667 kaže...

Slažem se, pogotovo Ballmer.

Ballmer je vrlo pametan :)
17 godina
protjeran
itf4n kaže...
scorpion667 kaže...

Slažem se, pogotovo Ballmer.

Ballmer je vrlo pametan :)
  Da, ali su mu krive prognoze i procjene. Bio bi dobar glasnogovornik HDZ-a. Jedan takav bi im dobro došao na pozornici za vrijeme predizbornih skupova. Podigao bi atmosferu do usijanja. A mogli su ga također angažirati Mcain ili Obama.
17 godina
neaktivan

*developers, developers, developers, developers ... i love this company!!! ... advertisers, advertisers,advertisers... developers... * Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo druge reklame ako se tako može nazvati filmić od 4 ipo minute!?

http://www.youtube.com/watch?v=upzKj-1HaKw

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dgigibao kaže...

Evo druge reklame ako se tako može nazvati filmić od 4 ipo minute!?

Ahahaha.. na 1:10 Bill govori u OOPu
17 godina
neaktivan

*rolling on the floor - laughing my ass off - and scare the cat away*

tak nekak

Jel' se ovo oni kake ljudima po životu?

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Kakve veze ima Zajnfeld sa Gejcom? Mislim kakve? Što im je zajedničko? Jedan komedijaš a drugi programer u penziji. Ludilo. I to je reklama

Neznam. Možda sam bolestan, ali ne vidim ništa loše u ovoj tzv. reklami...o ničemu...bolesna civilizacija...

Nisu objasnili od kuda su se oni stvorili kod jedne obične američke obitelji...ono derište treba pljusku...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice