Sapphire najbrži

poruka: 39
|
čitano: 6.573
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sapphire najbrži".
16 godina
RE: Sapphire najbrži
Hyperion kaže...
juice21 kaže...
P4k1 kaže...

ovo će se kupit ako bog da za nekih 10 godina

za 10 godina , jedna mainstrem single slot kartica ce biti 10X brza od ove , a takva ce ti kostat 150kn u oglasniku !!

E baš to je razlog zašto netreba čekati nešto da izađe bar ne pretjerano dugo.

juice21 kaže...

2 GPU - a po 256 bit = 512 bit ....

Da,ali vidiš da u GPU-z piše 256 bit i propusnost je normalna za HD58** seriju tj. cca ~150GB/s

Tako da je to zbrajanje 256+256 u biti marketinški trik.

e vidis to stvarno nisam znao , cak sam si i mislio da je tak nekak ... da se ne zbraja propusnost...

16 godina
smrad06 kaže...

pa još nisam ni svoju 5970 izmasakriro kak spada a već moram novu kupovat.... nije li život težak i nepravedan??? Smijeh

A jadan!!! Viče

Vidi mene..Plač

;)

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
16 godina
neaktivan
smrad06 kaže...

pa još nisam ni svoju 5970 izmasakriro kak spada a već moram novu kupovat.... nije li život težak i nepravedan??? Smijeh

ee aj postavi sliku od svoje HD 5970 da je vidim plsss Smijeh

16 godina
neaktivan
fad kaže...

ee aj postavi sliku od svoje HD 5970 da je vidim plsss Smijeh

imaš u slike vašeg hardvera temi na 30 i nekoj stranici... neda mi se sada opet slika i stavljat... a imaš i u temi corsair obsidian 800D slike ja mislim...

16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
Pentium100 kaže...

Ispravite me ak sam u krivu, ali kaj nema ta kartica 256 bitnu sabirnicu.   A na 4GB GDDRa mi se to cini malo...

Si čuo ikad za GDDR5?

Ak se nevaram to je 2 x 256 bitna sabirnica što nije 512 bitna nego 256 bita po GPU-u.

Znam da HD 5970 koristi GDDR 5 - mislio sam da se podrazumijeva pa da nema potrebe pisati. Jedino za sabirnicu nisam bio siguran. A kao drugo pitanje je bilo opcenito: jel tolka sabirnica premala za tolko memorije, bila memorija GDDR1 ili 2 ili 3 ili 4 ili 5

Pravi programeri programiraju binarno!
18 godina
protjeran
juice21 kaže...
P4k1 kaže...

ovo će se kupit ako bog da za nekih 10 godina

za 10 godina , jedna mainstrem single slot kartica ce biti 10X brza od ove , a takva ce ti kostat 150kn u oglasniku !!

on je mislio ako pozivi :)

zelim,hocu,mogu al neam koga
18 godina
protjeran
smrad06 kaže...

je,zivot je grozan kada je mashta toliko udaljena od realnosti :)

zelim,hocu,mogu al neam koga
16 godina
Sapphire najbrži

AWSOME nemam komentara, ali vidio sam ovo ima vec par mjeseci.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
smrad06 kaže...

Nema jace od tvoje,koju li ces pak sad kupit? 5990x2? Smijeh

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice