SanDisk krivi Vistu

poruka: 17
|
čitano: 1.346
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "SanDisk krivi Vistu".
17 godina
neaktivan
SanDisk krivi Vistu

Koja hrpa govana!  SSD je toliko skup da ga samo enterprise ponekad koristi a opce je poznato da takve kompanije ne koriste vistu nego XP, Linux i 2003 server.

Mozda bi trebali nauciti na greskama dalmatinskih ugostitelja i ne povecavat cijenu usluga/proizvoda cim ugledaju musteriju.

Eventualno svaki supak dobije hemoroid.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SanDisk krivi Vistu

ofc, okrivi Vistu za sve.. ionako to svi rade

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SanDisk krivi Vistu

Ma da sigurno je Vista kriva za to što SSD diskovi nisu prihvaćeni... koja hrpa idiota. Da nije problem u tome što 64Gb disk kosta kakvih 1300$?? :D :D (govorim o diskovima koji CAK imaju vise performanse od SAS i slicnih diskova a ne nekih srot marki za 3000kn koji su sporiji od diskova na 5400RPM)

Na Tom's Hardware je nedavno bio dobar clanak - tj. usporedba SSD diskova (naravno onih najbrzih - citaj najskupljih) i najskupljih Seagate-ovih SAS diskova. Zaključak je opceniti da je SSD puno brzi, ali da li se isplati? pa bas i ne...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: SanDisk krivi Vistu

....moraju nekog okriviti...a to što nisu u potpunosti "shvatili Vistu" više govori o njihovim timovima(stručnim) nego o Visti.
A cijena je svakako previsoka,bar za naše uvjete.
A da bi nešto više rekao morao bih proguglati više o svemu tome,bar da vidim njihove "nedostatke Viste".

v_maxcpp
17 godina
neaktivan
SanDisk krivi Vistu

A ono.. ROTFLMAO.

Može bit da je Vista kao i svaki Win ili bilo koji OS napravljena da intenzivno koristi disk (jer RAM nije uvijek bio ovako jeftin), ali okriviti Vistu ili bilo koji OS za neuspjeh preskupih diskova... LOL.

"The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis." - Dante Alighieri
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SanDisk krivi Vistu

Največa glupost koju sam ikad pročito na internetu.

Oni se čude što nemogu prodat diskove od par tisuća dolara, ma da, pa za te novce kupiš pristojan auto,  a ne hebeni flash disk. Očito da na interentu postoje dvorske lude koje ljude zabavljaju takvim izjavama.

0 0 hvala 0
17 godina
SanDisk krivi Vistu

Ma glume budale. Priče za malu djecu/glupe Amerikance. Smijeh

Doć će Zoka da vas roka
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SanDisk krivi Vistu

Kod nekih će i ova isprika upaliti. Smiješno za pop*zdit.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.

0 0 hvala 0
17 godina
SanDisk krivi Vistu

Opravdanje za loše poslovne rezultate, prema Harariju, je to što u SanDisku nisu u potpunosti razumjeli ograničenja koja Vista postavlja

Pa okrivili Vistu. ROFL =D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
SanDisk krivi Vistu

Mora mali šefić menađerčić i prodavač magle nači krivca za loše prodajne rezultate. Za ovakvu izjavu bi mu dao otkaz. Znamo da Vista ima nešto sporije perfomanse u kopiranju datoteka u odnosu na XP, ali ova izjava je shit of the week.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SanDisk krivi Vistu

Ajmo pokusat biti realni... Cinjenica je da je vista smece i cinjenica je da vista nema filesystem optimiziran za flash memorije ( npr. linux ima logfs ili jffs2  itd.)...

Optimalna velicina bloka na flash based diskovima je 128KB, a na nekima cak i 256KB... a vista podrzava pisanje jedino u 512B blokovima. Drugim rijecima kad vista zapisuje podatak na flash disk, prvo se treba kopirati 128KB podataka, modificirati sadrzaj bloka i cijeli blok zapisati natrag na flash. Znaci za 512B flash mora procitati 128KB podataka + zapisati 128KB podataka. Overhead pri ovome je ogroman, 500% i vise.. I zato su u vecini slucajeva (ne mislim na sinteticke benchmarkove) performanse flash diskova u rangu sa hard diskovima, pa cak i losije...E sad, da vista ima optimizirani filesystem kao sto ga imaju macos x ili linux, performanse bi bile daleko bolje...

0 0 hvala 0
17 godina

Ajmo biti josh realniji, vista ima NTFS, kao i XP. To meni znaci da je problem isti i na XP-u i na visti. I kako je sada samo vista kriva? Za bonus mozemo reci da i oni sigurno znaju ogranicenja NTFS-a koji nije bash novi filesystem, a isto tako su znali da je isti i u vistu. Zakljucujem da seru kao grlice i sada pokusavaju svoju kratkovidnost svaliti na drugoga.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.7.2008 10:23 (Solo761).
17 godina
protjeran
krt kaže...

Ajmo pokusat biti realni... Cinjenica je da je vista smece i cinjenica je da vista nema filesystem optimiziran za flash memorije ( npr. linux ima logfs ili jffs2  itd.)...

A ja mislio da je Vistin exFAT dobar za flash memorije.
17 godina
protjeran
Solo761 kaže...

Ajmo biti josh realniji, vista ima NTFS, kao i XP. To meni znaci da je problem isti i na XP-u i na visti. I kako je sada samo vista kriva? Za bonus mozemo reci da i oni sigurno znaju ogranicenja NTFS-a koji nije bash novi filesystem, a isto tako su znali da je isti i u vistu. Zakljucujem da seru kao grlice i sada pokusavaju svoju kratkovidnost svaliti na drugoga.

NTFS nije baš najnoviji filesystem ali se stalno nadograđuje novim mogućnostima i npr. NTFS na Win2000 nije isti kao na XP, bez obzira na kompatibilnost.
17 godina
neaktivan
SanDisk krivi Vistu

Najlakše od svega je za svoje neuspjehe okriviti nekoga drugod. Uvijek je i bilo.

Jadno.

Na svu sreću pametni ljudi se samo nasmiju na to.

www.infinite-gamers-com ---> PC Gaming Community Don't you see their bodies burning Desolate and full of yearning Dying of anticipation Choking from intoxication

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SanDisk krivi Vistu

Samo znaju druge okriviti

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SanDisk krivi Vistu

Ok, i sad dva tjedna kasnije vidimo da vecina ljudi koja posta na forumu su nekompetentni balavci koji nemaju blage veze o racunalima,OS-u itd...  pocevsi od naxeema pa na dalje...

http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=89614

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice